Fratilor da ce tot aveti cu bann etc eu joc pe live cu consola modata Fifa09 si GtaIV de vreo 3 luni, am prieteni pe live tot cu console modate care joaca de 6-7 luni fara nicio problema.Practic daca ai versiunea 1.4-1.5 n-ai cum sa te prinda.
Mai rau e ca se zvoneste ca pana la toamna se scoate un program de securitate facut de cei de la microsoft care se va instala automat, fara voia userului in consola si nu vei lua ban doar pe live ci ti se va "demoda" consola, si nu in sensul ca va deveni invechita, ci vor fi anulate efectele modarii, vei fi nevoit sa cumperi jocuri originale.Programul de securitate va avea aproximativ 10 mb.
Asadar va trebui sa alegeti: Ori singleplayer cu jocuri gratis ori nici multiplayer nici singleplayer si cu ban pe live si cu consola blocata.![]()

Fratilor da ce tot aveti cu bann etc eu joc pe live cu consola modata Fifa09 si GtaIV de vreo 3 luni, am prieteni pe live tot cu console modate care joaca de 6-7 luni fara nicio problema.Practic daca ai versiunea 1.4-1.5 n-ai cum sa te prinda.