Dupa cum am promis, am revenit cu opiniile de final.
Aseara am terminat main quest-ul jocului care pt mine a durat cam 40 ore. Jocul te forteaza sa faci si side questuri ca sa iti cresti regatul dar nu e ceva de speriat. Majoritatea side content-ului sunt fetch quests din pacate. Mai sunt si skirmish-urile si evolutia regatului propriu-zisa care e un meta in sine dar per total nu se abate de la formula grindy de jrpg cu care sunt obisnuit.
Din pct de vedere grafic, jocul arata superb si e inca o dovada ca artstyle-ul bate foto realismul.
Muzica devine repetitiva pe la jumate dar eu am dat-o mai incet din start nu din lipsa de respect pt Joe Hisaishi care este unul dintre compozitorii mei favoriti ci pt ca stiam ca va deveni monotona iar in surdina nu ma va deranja .
Povestea mi s-a parut buna, ca intr-un film Ghibli. Are morala dar aviz amatorilor, in joculetul asta tre sa citesti calumea. Ca un mare minus, text box-urile din gameplay dispar mult prea repede si sunt minuscule si rar le-am citit pana la capat chiar daca sunt un cititor rapid. Oricum nu contin informatii cruciale dar totusi...
Una peste alta, mi-a placut si de-abia astept sa ma arunc si in alte lumi la fel de memorabile precum cea a lui Ni No Kuni 2

---------- Post added 18-10-2018 at 10:10 ----------

Ca o completare la postul anterior, partile care mi-au placut cel mai mult au fost explorarea si descoperirea de noi tinuturi/regate, fiecare cu problemele sale, dar si action combat-ul dinamic care mi s-a parut ca aduce o schimbare fresh fata de obisnuitul sistem turn-based cu care fanii jrpg sunt f.obisnuiti.