Quote Originally Posted by Hazer View Post
Nu esti singurul.. am vaut zeci de thread-uri pe reddit in care se plang oamenii de implementarea slaba a HDR-ului. Am incercat si eu aseara sa mut de pe HDR pe SDR si intr-adevar se vede mult mai clar si mai colorat, dar se pierd foarte multe detalii pe timp de noapte in cazul SDR-ului. Devine prea intunecata imagina si ai parte de crushed blacks peste tot..

Am ales intr-un final sa raman pe HDR si sa ma mint singur ca asa a vrut intr-adevar R* sa arate jocul. Till the next patch!
Probabil joci pe xbox si dezactivezi HDR-ul in timpul jocului din meniul consolei, de aceea ai parte de crushed blacks si se vede mai intunecat noaptea. Daca o sa iesi din joc, dezactivezi HDR-ul, dupa care pornesti jocul, nu o sa se mai vada asa. Nu am inteles nici eu fenomenul acesta, daca dezactivezi in timpului jocului, pare ca se schimba HDMI Black level.
Oricum mie imi place mai mult cum se vede cu HDR, pare mai real, singurul lucru ce nu imi place, este ca se vede mai intunecat. Am setatarea HDR la joc pe 200.