După mintea mea, nu ești tu în măsura să mă judeci și să mă ataci pentru un comentariu la un serial înclinat spre violență, în majoritatea episoadelor. Trec peste faptul că serialul este gen ficțiune fantasy, dar a mă acuza pe mine că aș fi sadic, la un serial plin de scene de violență, e ca și cum o prostituată angajează un avocat, să-l dea in judecată pe clientul care vroia sex pe bani. Iar a-mi spune că în ziua de azi se merge pe diplomație arată ori că ești rupt de realitate, față de cum gândeau oamenii chiar și intr-un trecut fictiv, fantasy, ce purtau în permanență o spadă cu ei, ori că vorbești despre un alt serial decât Game Of Thrones.

L. E. Și fiindcă insinuezi că îmi doream la final un măcel și că aș fi sadic, bănuiesc că tu nu ai folosit nicio armă intr-un joc video, trăgând în toți inamicii de pe ecran, doar ai plantat panselute.

---------- Post added 23-05-2019 at 17:02 ----------

Ori eu sunt sadic, ori Game Of Thrones se rezuma numai la calea diplomatiei, ca-n zilele noastre, asa cum actorul Jack Black o face, cantand melodia temei serialului. De remarcat ca in clip, Jack Black negocieaza si nu este violent ori sadic ca mine si nu ameninta cu spada. Deja ma gandesc sa-mi bag capul in tarana, la cat de gresit am catalogat serialul Game Of Thrones. Rusine mie!