Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 36 of 36 FirstFirst ... 26 34 35 36
Results 701 to 714 of 714

Thread: Game of Thrones

  1. #701 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Haterule!
    Dar de acord.

    Sent from my LG-H870 using Tapatalk

  2. #702 SP
    Senior Member keanustar's Avatar
    Mda... un final de rahat pentru un serial exceptional...
    Mai bine il terminau la ep 5 si as fi fost mai impacat. Atatea chestii fara logica facute, doar din faptul ca D&D s-au grabit catre contractul cu Disney. Trist.
    Mare dreptate avea Kit Harington in interviul ala cand a spus ca e "disappointing" finalul. Am sperat degeaba ca nu va fi asa.

  3. #703 SP
    Member chris diaz's Avatar
    https://www.filmnow.ro/stiri/ce-se-v...regatesc-39760

    Urmatorul film Star Wars - succesorul lui "The Rise of Skywalker", programat pentru 20 decembrie 2019 - va fi realizat de producatorii "Game of Thrones", David Benioff si Dan Weiss.

    Presedintele Companiei Walt Disney, Bob Iger, a vorbit recent la summitul MoffettNathanson Media & Communications si a confirmat ca duo-ul lucreaza la o noua trilogie "Star Wars".

    Tot el a explicat ca ca proiectul marca Benioff si Weiss va aparea imediat dupa "The Rise of Skywalker".

    Potrivit io9, Bob a dezvaluit: "Am facut o intelegere cu David Benioff si Dan Weiss, care sunt renumiti pentru Game of Thrones, iar urmatorul film pe care il vom lansa va fi al lor si nu vom mai spune nimic altceva despre asta".

    Intre timp, Benioff si Weiss au marturisit ca sunt pregatiti sa fie "detestati" de fanii francizei "Star Wars".

    Doamne, apară-ne!

  4. #704 SP
    Senior Member Csander's Avatar

    A fost un final dulce-amarui insa mai asteptam la mai mult, la mult mai mult si de la mai multe personaje. In fine, inca mai sunt cartile. Inca sunt curios ce o sa se intample in ele.

  5. #705 SP
    Member Mishy's Avatar
    Norocul lor ca au semnat inainte sa apara sezonul asta, altfel nu cred ca i-ar mai fi primit nimeni.

  6. #706 SP
    Senior Member calin_kalf's Avatar
    La cat de prost a fost sezonul asta, finalul asta a fost okish. Dar pentru tot serialul, cred ca a fost fix invers de ce trebuia sa se intample.

  7. #707 SP
    Member chris diaz's Avatar
    Acest episod a dezamăgit rău de tot fanii. Mă așteptam la o luptă epică , mai ceva ca în episoadele 3 și 5, între oamenii lui John Snow și armata neprihaniților. La o altă soartă pentru John Snow. Dar nu a fost să fie. Păcat. Se vede că scenariștii și în același timp regizorii, David Benioff și Dan Weiss, s-au grăbit la sfârșitul filmărilor, iar gândurile lor zboară la contractul încheiat cu Disney, privind o nouă trilogie Star Wars.

  8. #708 SP
    Banned PS4&PS3's Avatar
    Vrabia malai viseaza. Cine sa-i bata la un loc pe neprihaniti si dothraki plus dragon?

  9. #709 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Avengers

  10. #710 SP
    Member AngelOfPain's Avatar
    Quote Originally Posted by PS4&PS3 View Post
    Vrabia malai viseaza. Cine sa-i bata la un loc pe neprihaniti si dothraki plus dragon?
    In episodul 3 au murit toti, unsullied si dothraki dar cumva in episodul 4 au inviat .


    Arya went west, Jon went north, Drogon went east and the show went south.

  11. #711 SP
    One Man Army Cristy's Avatar
    Mda, pacat de ce s-a ales de seria asta din cauza a doi incompetenti. HBO a oferit funding pentru minim 10 sezoane a cate 10 episoade. D&D initial au vrut sa termine cu 7, dar au ajuns la un compromis de 8 sezone cu 6 episoade. Bineinteles, nu ma asteptam decat la un dezastru. Seria a fost un declin de la sezonul 6 in poi. Sezonul 7 inca a fost super ok pe langa bataia asta de joc de sezon 8. Totul a fost fortat, plin de plot holes, lucruri omise căcălău.. profetii, character development degeaba, press x to respawn si o treaba foarte grabita all-around si lipsa de imaginatie din partea scenaristilor. Au distrus pur si simplu 7 sezoane de "Winter is coming" ca sa se termine intr-un singur episod cand defapt Night King merita sa aibe dedicat un intreg sezon doar el. Episodul 6... cireasa de pe tort, (sau mai bine spus, motul din varful astuia: ). Actori? Nota 10. FX, CGI, Atmosfera? Nota 10. Scenaristi si modul de executare? Error404/10


  12. #712 SP
    Member chris diaz's Avatar
    Quote Originally Posted by PS4&PS3 View Post
    Vrabia malai viseaza. Cine sa-i bata la un loc pe neprihaniti si dothraki plus dragon?

    E un moment pe-acolo, epic daca vrei asa, regina moarta, dragonul dus in pustiu, iar Ser Davos ii raspunde lui Grey Worm, ca sunt mii de osteni din Nord care abia asteapta un moment dintr-asta, sa-i atace pe neprihaniti. Iar Grey Worm ii raspunde ca si ei, neprihanitii, sunt cateva mii. La o asemenea lupta ma asteptam, nu la o capitulare negociata, cum vedem in versiunea finala.


    Ar fi bine sa nu te mai repezi cu capul inainte, doar pentru a ataca un comentariu de pe forum. Serialul merita un cu totul alt FINAL.

  13. #713 SP
    Banned PS4&PS3's Avatar
    Dupa mintea ta merita un macel in final, nu? In ziua de azi nu se mai recurge la maceluri, ci se merge pe diplomatie.

    Poate ca asa inveti si tu ceva din finalul acestui serial. Poate inveti sa nu mai fii sadic.

  14. #714 SP
    Member chris diaz's Avatar
    După mintea mea, nu ești tu în măsura să mă judeci și să mă ataci pentru un comentariu la un serial înclinat spre violență, în majoritatea episoadelor. Trec peste faptul că serialul este gen ficțiune fantasy, dar a mă acuza pe mine că aș fi sadic, la un serial plin de scene de violență, e ca și cum o prostituată angajează un avocat, să-l dea in judecată pe clientul care vroia sex pe bani. Iar a-mi spune că în ziua de azi se merge pe diplomație arată ori că ești rupt de realitate, față de cum gândeau oamenii chiar și intr-un trecut fictiv, fantasy, ce purtau în permanență o spadă cu ei, ori că vorbești despre un alt serial decât Game Of Thrones.

    L. E. Și fiindcă insinuezi că îmi doream la final un măcel și că aș fi sadic, bănuiesc că tu nu ai folosit nicio armă intr-un joc video, trăgând în toți inamicii de pe ecran, doar ai plantat panselute.

    ---------- Post added 23-05-2019 at 17:02 ----------

    Ori eu sunt sadic, ori Game Of Thrones se rezuma numai la calea diplomatiei, ca-n zilele noastre, asa cum actorul Jack Black o face, cantand melodia temei serialului. De remarcat ca in clip, Jack Black negocieaza si nu este violent ori sadic ca mine si nu ameninta cu spada. Deja ma gandesc sa-mi bag capul in tarana, la cat de gresit am catalogat serialul Game Of Thrones. Rusine mie!



Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 36 of 36 FirstFirst ... 26 34 35 36

Similar Threads

  1. Game of Thrones By Dant3 in forum Console Club
    Replies: 108 Last Post: 22-11-2015, 21:41
  2. Replies: 0 Last Post: 16-03-2012, 11:38
  3. Replies: 0 Last Post: 26-12-2011, 09:16
  4. Replies: 0 Last Post: 25-12-2011, 06:40

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts