Da, corect punctat. ANPC-ul nu o sa faca nimic pentru ca reclamatiile nu au obiect. Magazinele au avut stoc limitat care a disparut in cateva secunde, unii au prins altii nu. Exista un procent de clienti care au resuit sa cumpere chiar si dupa ce stocul a fost epuizat, probabil N oameni au finalizat tranzactia in aceeasi secunda sau acelasi interval de timp, evident doar unul dintre ei va primi o consola. Asta probabil se datoreza unor motive tehnice, cum ar fi cache-ul, latenta cu care se inregistreaza o comanda in baza lor de date, etc. De aici s-a nascut teoria conspiratiei, gen consolele se impart la rude, cunoscuti, pile.


Daca voi chiar credeti ca niste magazine de dimensiunea Altex, Emag, Orange risca o criza de imagine pentru un produs care le aduce un profit mai mic decat marja de eroare care o au cand isi stabilesc targetul de vanzari pe trimestul urmator, sunteti deconectati de la realitate.


De apucaturi de genul "sa-mi dea de 2 ori banii inapoi", "daune morale", "in Romania au venit consolele cu ventilatoare zgomotoase" nici nu are rost sa mai povestesc.