Single post: Sony opreste cumparaturile pe PlayStation Store pentru PS3, PS Vita si PSP

  1. #1 SP
    Manager paul's Avatar

    Sony opreste cumparaturile pe PlayStation Store pentru PS3, PS Vita si PSP

    Intr-o nota, pe pagina de suport unde sunt listate serviciile retrase, Sony detaliaza cum va fi oprit accesul la cumpararea de continut pe PlayStation Store pentru trei console. Procesul este in doua etape, pe 2 iulie 2021 pentru PlayStation 3 si PlayStation Portable, si pe 27 august 2021 pentru PlayStation Vita. Ce nu mai poti face dupa aceste date? Nu mai poti cumpara jocuri si continut media; nu mai poti cumpara continut in-game; nu mai poti da redeem cardurilor valorice. Banii ramasi in cont pot fi utilizati doar pentru continut PS4/PS5. In cazul in care un joc este cross-buy PS4-PS3/PS Vita/PSP, el poate fi cumparat pe PS4 si devine accesibil pe cealalta platforma. Ce poti face in continuare: sa re-descarci jocurile detinute; sa accesezi continutul video/media detinut; sa dai redeem la un joc sau voucher PlayStation Plus; sa re-descarci titlurile oferite de PlayStation Plus atat timp cat esti abonat la acest serviciu.

    Recent, nu mai este posibila accesarea magazinului pentru aceste platforme pe web, asa ca daca nu aveti rabdare cu PlayStation Store pe PS3, puteti folosi siteuri third-party, cum ar fi psprices.com, pentru a rasfoi catalogul digital cu jocuri. Apoi, folositi Search pe consola.

    In urma zvonului acestei miscari, care acum s-a adeverit, Sony a primit multe critici pentru felul in care gestioneaza conservarea titlurilor, accesul la ele si backward compatibility.

    E vreun joc, exclusiv pe una dintre platforme, ce nu l-ai prins la vremea lui si vrei sa-l incerci acum? Spor la cumparaturi, cat se mai poate!

    Sursa: Sony - Important notice.
    Attached Images Attached Images playstation_store_logo.jpg