Quote Originally Posted by thatOneDudeThat View Post
Eu nu inteleg mentalitatea asta de beta tester. Un ps4 merge ca si un ps4 slim. Aia e ideea. Am vazut slim mai zgomotos decat un base ps4. Nu imi iau X pentru ca sunt beta tester inseamna ca tu nu ai parte de X multa vreme iar cand iti iei ceva tot acolo ajungi. Sa tragi de exemplu de un ps3 pana apare 4 slim sau de un ps4 pana apare o varianta noua de ps5 mi se pare ridicol in contextul in care in timpul asta tu ti-ai dori sa te joci ce apare in perioada aia. Si la telefoane sariti o generatie ca e beta? Singurul plus cu adevarat e ca pe vremea cand iti iei consola ai parte de un UI cu mai multe functionalitati. Acolo poti spune ca da, inca duce lipsa de feature-uri dar repet, jocurile la fel merg pe ambele.

OnTopic: Si-a primit cineva din provincie consola de la altex? A mea doar dimineata a fost predata curierului deci pe maine o astept doar

Legat de console, eu am intrat târziu în hora asta, sunt PC gamer la bază (am avut un PS3 împrumutat, am început să cumpăr niște jocuri și am fost prins - marea majoritate exclusive). La un moment dat am fost tentat de un PS4 Pro, dar imediat au apărut zvonuri că PS5 va fi backwards compatible cu jocurile de PS4 și am decis să iau PS5. Nu-s genul care face mereu saltul la o nouă generație, o fac la cel puțin două (de la PS3 la PS5). Acum am început să caut exclusivele de PS4 pe care vreau să le joc.

Și eu sunt din provincie, pe site-ul Altex comanda apare ca predată curierului. Mâine le primim, azi am tot văzut poze de la cei din București că au primit consola cu bundle Ratchet and Clank.