Quote Originally Posted by GabiCutlac View Post
O tornada care rade o anumita regiune? O regiune care se dezvolta dpdv economic si apar cladiri noi in timpul jocului? Poveste care se desfășoară pe o perioada mai lunga de timp și harta se schimba o data cu trecerea anilor? Zone afectate de poluare/exploatare unde dispare vegetația? Pot face multe cu chestia asta.
Quote Originally Posted by KurtKnispel View Post
Quote Originally Posted by KurtKnispel View Post
Probabil va fi o prostie de tip game-as-a service.

Cred că vor veni mereu cu update-uri care vor schimba constant harta și nu numai. Atunci să te ții. GTA6 va deveni, probabil, cel mai „muls" joc din toate timpurile.
Mie imi place cum suna. Ca e oficial ca Rockstar vor scoate de acum inainte un GTA odata la un deceniu, tot e mai bine decat sa ajunga ca Ubisoft sa scoata cate un Assassin's Creed reciclat si retexturizat la 1-2 ani, fara mod multiplayer/online. Ii ofera suport doar 6-12 luni si vreo 2-3 DLC-uri la preturi mari, si dupa aia uita de el, lasandu-l cu multe buguri nerezolvate. Si mai intri sa te rejoci poate peste cativa ani din nostalgie, ca apoi sa renunti cand vezi cat de urat a imbatranit.

Nu prea inteleg problema asta cu jocuri "mulse" . "Muls" inseamna sa lansezi anual un joc reciclat dupa anterioarele, fara sa aduci prea multe noutati.

World of Warcraft de exemplu e unul dintre cele mai apreciate si jucate jocuri multiplayer din istorie, avand suport de la Blizzard de 15 ani. Mereu introduc cate o noutate care sa te faca sa reintri in joc, sa te captiveze, sa fii "dependent".

Un joc bun cu suport de lunga durata trebuie sa te faca "dependent".
Eu unu' sper sa nu omoare GTA Online cum au facut la GTA IV si sa-l faca "nemuritor" ca pe WoW.