Single post: Nintendo anunta un nou Switch cu ecran OLED de 7"

  1. #1 SP
    Admin MonkY's Avatar

    Nintendo anunta un nou Switch cu ecran OLED de 7"

    6 Iulie 2021 - Familia de console Nintendo Switch este pe cale sa obtina un nou membru. Nintendo Switch (model OLED), care va fi lansat pe 8 Octombrie, oferind jucatorilor o noua optiune pentru modul in care doresc sa joace jocurile disponibile in colectia de jocuri Nintendo Switch. Noul model Nintendo Switch mai dispune si de un suport reglabil, un doc cu port LAN si 64 GB de stocare interna.

    Nintendo Switch (model OLED) are o dimensiune generala similara cu consola Nintendo Switch, dar cu un ecran mai mare, OLED de 7 inch, culori vibrante si contrast ridicat. Nintendo Switch (model OLED) dispune de un suport reglabil pentru modul tabeltop, un nou dock cu port LAN pentru jocurile online, 64 GB de stocare interna si difuzoare cu sunet imbunatatit pentru jocul portabil si tabletop. La fel ca Nintendo Switch, Nintendo Switch (model OLED) permite utilizatorilor sa se joace pe televizor si sa imparta controlerele Joy-Con detasabile pentru distractia multiplayer.

    La fel ca Nintendo Switch si Nintendo Switch Lite, Nintendo Switch (model OLED) poate fi folosit in modul portabil pentru a te bucura de versatilitatea sa de joc oriunde. Un set Nintendo Switch Carrying Case & Screen Protector vor fi disponibile pentru Nintendo Switch (model OLED).

    Nintendo Switch (model OLED) se lanseaza pe 8 octombrie, in aceeasi zi cu Metroid Dread, care este o continuare directa a Metroid Fusion si cel mai nou titlu din saga 2D Metroid, care a inceput cu versiunea originala Metroid pentru NES. Cu ecranul vibrant OLED, lansarea celei mai recente aventuri a vanatorului de recompense intergalactic Samus Aran in Metroid Dread se va simti si mai captivanta.

    Nintendo Switch (modelul OLED) le ofera utilizatorilor sansa sa se bucure de aceste imbunatatiri in toate cele 3 moduri de joc:
    • Mod TV: Introdu console Nintendo Switch (modelul OLED) in dock pentru a juca jocurile pentru Nintendo Switch pe televizor. Prin intermediul portului LAN integrat, cu fir, utilizatorii vor beneficia de o noua modalitate de a se conecta online in modul TV.
    • Mod Tabletop: Deschide suportul de pe spatele consolei si foloseste ecranul acesteia pentru a te juca in modul multiplayer folosind cele 2 controllere Joy-Con incluse in pachet. Standul cu deschidere mai mare asigura o stabilitate mai mare. Le permite jucatorilor sa incline si mai mult consola, oferind un unghi superior de vizualizare.
    • Mod portabil: Utilizatorii pot folosi consola oriunde s-ar afla in modul portabil si se pot juca in multiplayer local* sau online* impreuna cu prietenii. Ecranul OLED de 7 inchi asigura culori vii si contrast superior.
    La lansare, consola va fi disponibila in doua variante de culoare:
    • Nintendo Switch (model OLED) alb, contine controllere Joy-Con albe, unitate principala neagra si dock alba.
    • Nintendo Switch (model OLED) rosu neon/albastru neon, contine controllere Joy-Con rosu neon si albastru neon, unitate principala neagra si dock negru.
    Toate modelele de controllere Joy-Con-uri lansate anterior pentru consola Nintendo Switch sunt disponibile cu acest model nou. In plus, Nintendo Switch (modelul OLED) este compatibil cu intreaga colectie de jocuri pentru Nintendo Switch***

    Oricine achizitioneaza noua console si doreste sa transfere jocurile digitale si salvarile de pe o alta consola Nintendo Switch poate gasi informatii despre procesul de transfer accesand pagina de suport “How to Transfer Your User Data”.

    Nintendo Switch (OLED model) va fi lansat pe 8 octombrie, va beneficia de un ecran OLED de 7 inchi cu culori vii, un stand ajustabil cu deschidere marita pentru modul tabletop, un dock nou cu port LAN prin cablu, si multe altele. La fel ca si in cazul Nintendo Switch, Nintendo Switch (modelul OLED) le permite jucatorilor sa joace in modurile TV, portabil si tabletop.

    Avem si un trailer:


    Nota:
    * Accesorii, jocuri si / sau sisteme suplimentare pot fi necesare pentru modul multiplayer, vandute separat.

    ** Conexiune la internet necesara in timpul jocului online. Pentru a utiliza serviciile online, este necesar un cont Nintendo si acceptarea acordul aferent. Se aplica politica de confidentialitate a contului Nintendo. Este posibil ca unele servicii online sa nu fie disponibile in toate tarile. Jocul online necesita abonament online platit. Aflati mai multe despre abonamentul de membru platit.

    *** Nintendo Switch (model OLED) este compatibil cu biblioteca completa a jocurilor Nintendo Switch. Cu toate acestea, pot exista diferente in experienta de joc cu unele dintre accesoriile Toy-Con din seria Nintendo Labo, din cauza diferentelor de consola si dimensiunea ecranului intre Nintendo Switch (model OLED) si Nintendo Switch. Pot exista, de asemenea, jocuri in care experienta de joc poate diferi din cauza noilor capacitati ale consolei, cum ar fi dimensiunea mai mare a ecranului.

    Pentru mai multe informatii:
    Attached Images Attached Images nintendo_switch_oled.jpg