Quote Originally Posted by codpin View Post
Eu nu stiu de nici un leak despre Bloodborne remaster/remake...

Ar fi fain sa poti juca in sfarsit in 60fps, dar chiar nu am auzit de asa ceva. Ai vreun link?
In afara de cele pe care le poti gasi daca dai search pe google la exact fraza de mai sus "Bloodborne remaster/remake", Tom de la MLiD a zis de cateva ori si in 2020 si anul acesta ca e in productie, dar fara detalii mai multe.

Sincer e cam common sense at this point sa ne asteptam la cel putin un Remaster, avand in vedere cati ani au trecut de cand a aparut Bloodborne si cate jocuri exclusive PS4 deja au ajuns pe PC.

Eu personal sunt sigur ca o sa vina intr-o forma sau alta, daca si Uncharted vine acum, nu mai am dubii. Cand, aia e alta chestie, poate sa vina inca la sfarsitul anului acesta sau la anu, sau cand/daca anunta vre-un Bloodborne 2 in 2025(?)... ce am zis aici e doar parerea mea.


In alta ordine de idei, aven vesti noi despre Spiderman 2, confirmare ca ce am vazut la show rula pe PS5 in real time, comparativ cu trailer-ul de la Miles Morales care este CGI, si arata la fel de bine (asta inseamna ce am zis mai sus ca Spiderman 2 e exclusiv PS5, deci nu e tras in jos de PS4) > https://twitter.com/TigerCA123/statu...43436445335555

Si alte vesti despre Wolverine, ca va fi "Full size, mature tone" > https://www.psu.com/news/wolverine-p...a-mature-tone/