Quote Originally Posted by Xander RO View Post
Sa nu fie cu suparare, nu am jucat beta, dar vroiam sa intreb de ce este lumea atat de suparata de adaugarea specialistilor si care este problema pe care o invoca toti?
Sigur, sunt constient ca specialistii au fost bagati ca sa ne bage pe gat microtranzactii mai tarziu (nu vrei, nu iei), dar in filmul de mai sus unde este prezentat Costica vad la min 2.26 ca poti sa faci in continuare switch intre clasele Assault, Medic, Engineer si Sniper...

Nu am habar cum se simte pentru ca nu am jucat beta, dar incerc sa inteleg care este marea durere si de ce urla internetul din cauza acestor specialisti.
Problema cea mai mare a tuturor este ca vor fi pe harta 50 de Costica si ca vor arata la fel?
Eu vad 2 motive (dar poate sunt mai multe/altele, nu am studiat prea mult ce zice lumea):
1. Pentru ca sunt aceiasi specialisti in ambele echipe, multi playeri arata identic si practic ajungi sa il omori pe unu care arata exact ca tine pt ca foloseste acelasi specialist. Asta nu ar fi o problema intr-un joc precum Apex sau Overwatch, dar in BF e ciudat si strica toata atmosfera aia militara si autentica de care au tot tras in seria asta.
2. Ca si abilitati, specialistii sunt foarte weaksauce, slabuti toti, nu are niciunul vreun impact major, toti sunt ca niste gimmicks. Lucru care practic nu justifica punctul e mai sus, nu sunt nici foarte importanti incat sa traga inspre hero shooter si sa-si justifice existenta si nici prea flexibil ca sa fie ca in COD de exemplu unde nu conteaza cum arati dar iti poti alege tu acele perk-uri cum vrei, ai mai multa libertate. E destul de limpede ca au facut specialistii ca sa mai monetizeze ceva in viitor cand baga altii noi.