Single post: Uncharted: Legacy of Thieves Collection
-
Senior Member

Originally Posted by
Espiritus
^Te simți special daca jocul tau nu e accesibil pentru alți oameni? Sau de ce ai vrea sa nu "se ducă naibii toată exclusivitatea"? Nu sunt ironic, chiar sunt curios ce avantaje ai când joci un joc exclusiv față de a juca același joc, doar că disponibil și pe alte platforme. Pe mine mă enervează uneori că sunt super încântat de un joc exclusiv și nu pot împărtăși bucuria cu prietenii care se joaca doar pe PC.

Nu ma simt special si nu e jocul "meu". E accesibil pentru oricine are PS3/PS4/PS5 (depinde de joc). Si nu am niciun avantaj daca e exclusiv. Insa ma deranjeaza pentru ca ma simt inselat/mintit/fentat. Nu ma mai joc aproape deloc din pacate, nu mai am timp
Dar cand ma jucam o faceam in mare parte pe PC. Nu pentru ca-s fanboy PC, ci pentru ca imi placea sa joc la rezolutie mare si detalii maxime.
Am luat XBOX 360 pentru ca aveam de recuperat niste bani si nu puteam sa-i obtin decat din produse cumparate de la un magazin (poveste lunga, nu-si are rostul aici). Ideea e ca asa am descoperit jocurile (moderne) pe console. Si apoi am vazut la cineva Killzone 2 pe PS3, mi-am luat PS3. Si am jucat Killzone2 si Killzone 3, Uncharted 1,2,3, Resistance 1,2,3 si multe alte jocuri exclusive excelente. Jocuri pe care nu le puteam juca pe PC.
Asa am ajuns sa-mi iau PS4, stiam ca va aparea Uncharted 4 pentru PS4 si ca va fi exclusiv. Killzone Shadow Fall era joc care aparea odata cu consola. A mai fost The Order 1866. Horizon Zero Dawn, genul nu ma atragea in mod special, dar era facut de cei care au facut Killzone-urile (sunt mare fan). Si alte jocuri, mult mai putine fata de ce era pe PS3, dar erau acolo.
Si apoi a venit bomba (pentru mine) - Horizon Zero Dawn se porta pe PC, era ceva de neconceput, Sony sa renunte la o exclusivitate. Acum Uncharted... Repet, nu e nimic rau sa apara si pe PC, ba chiar dimpotriva, insa atunci nu trebuiau sa minta pe coperta (only on PS4 - scrie clar). E o chestie de principiu, de onoare, atat, nimic mai mult. Daca stiam, n-as fi luat PS4. Nu e o suma mare si nu ma afecteaza, doar ca efectiv ma simt inselat, cum am mai zis. E o chestie personala, unii poate vor intelege, altii nu, oricum e irelevant.