Single post: Premier League!
-
Senior Member
Man vs Birm. l-am vaz pe Eurosport 2 (comentariu in romana). Pe Sky am vaz. restu' meciurilor. Imi place la Sky comentariul. Il au pe Andy Gray. Toata lumea il stie, e de vreo 10 ani in jocurile Fifa, alaturi de Clive Tyldesley (ITV & ESPN). Oricum, comenteaza diferit fata de romani, asta e clar...
Legat de Liverpool, ca sa vin in intampinarea ta, ieri au transferat un fundas de 30 de ani (nu mai stiu cum il cheama), de la AEK Atena, care a mai jucat pe la Celtic. E nebun Benitez! Chiar daca e ieftin, insa c'mon... 30 de ani? What is he thinking? 
Aseara am vazut Arsenal cu Celtic. British Clash. S-au straduit saracii scotieni, insa n-au avut noroc... O deviere si un autogol, si gata meciu!
Fabregas le face tot jocul. Nush daca e foc de paie cu Arsenal. Sper sa fie asa, insa asta e un sezon decisiv pentru ei.
Citeam zilele trecute un interviu cu Wenger in Daily Mail, si spunea ca anu' asta se va vedea daca proiectul lui inceput acum ceva timp e viabil sau nu. Oricum, zicea Wenger ca din 2013 Arsenal nu va mai avea probl. cu banii, pentru ca vor termina de achitat stadionul. Eu sunt convins ca pustii lui Wenger au venit din necesitate. Sunt sigur ca Wenger nu a mai avut bani de transferuri, si a venit cu aceasta politica, acum cativa ani, deoarece clubul avea cheltuieli f mari cu stadionul. Sunt ferm convins ca odata ce aceasta presiune va disparea, strategia lui Arsenal se va schimba. Cu Wenger sau fara.
In paralel m-am uitat un pic si la Chelsea cu Sunderland. Ma asteptam ca Sunderland sa produca surpriza, dupa cum au jucat in prima etapa. Incepusera bine, insa din nou, Chelsea a revenit, la fel cum au facut-o si sambata cu Hull. Mi-e tare frica de ei sezonul acesta. Tare mi-e ca o sa-l ia pe Pato sau pe Villa in astea 2 saptamani cat mai e perioada de transferuri. (UTD fan here
)
Azi e United vs Burnley (Away). Presimt un egal. Burnley i-a scos sezonul trecut din FA Cup pe Arsenal si pe Chelsea, si i-au batut cu 3-2 acasa si pe Spurs, chiar daca au pierdut per total calificarea. Sunt foarte determinati si s-au miscat bine in ultimu' meci.