Quote Originally Posted by Laurentiu View Post
E foarte buna ideea lui Huber in legatura cu baruletul cu sucuri, ape, etc. (No alcohol!), si cu ideea daca cumpra produse de la bar sa mai primeasca minute (foarte tare, nu m-as fi gandit), 10x bro. Dar are dreptate si Uziwood in legtura cu snacks-urile... tare imi e ca nu se va tine cont de gamepad-uri si se vor murdari.
Tocmai asta e si ideia fara (alcohol) si mancare gandestete cat ar putea dura pana ar manca un sandwich plus mizeria deci iasa din calcul , eu nu iti recomand chestia cu ps2-ul deoare o dai inapoi de la ideea principala , ca sa reusesti in afaceri trebuie si sa risti , eu zic sa iti continui ideea cu ps3 mai ales acuma cu ieftinirile o idee ar mai fi sa aduci ps3-slim din america daca ai cu cine sa vorbesti deoarece le aduci la un pret super ok si mult mai frumos ar fi pe banner : aici te poti juca pe noul ps3 slim , trebuie sa faci marketing din orsice chiar dintr-un banner iar ca pret eu zic ca o ora ar fi ok la 6-8 ron (depinde cat o sa iasa cheltuiala si pe ce nivel te bazezi)....... cum o sa imi mai vina idei o sa ti le spun aici sau pe pm.