anyway... daca pleci la drumul asta nu pot decat sa iti urez succes si mult noroc![]()
S-au ai putea sa faci asa : cumperi cateva PS2-uri cu ce jocuri vrei tu (cum a spus steauacroitoru) si cumperi si cateva ps3-uri cu killzone sau ceva ce ar merge bine multiplayer . Taxa la ps2 evident sa fie mai mica (jumate ca la ps3 sau cva de genu) si vezi dupaia daca are rost sa faci sala privata pentru campionatesau ce mai vrei . Ai putea sa iei pt inceput mai multe ps2uri (5 sa zicem ) si 2-3 ps3uri ca sa nu iti faci o idee care consola ii mai apreciata
. si daca ai pe acasa ai putea sa aduci si un ps1 pe care sa fie costu f mic (1 sfert fata de ps3 )
asta mai mult ca sa poti sa zici ca ii PS Zone
![]()
Tocmai asta e si ideia fara (alcohol) si mancare gandestete cat ar putea dura pana ar manca un sandwich plus mizeria deci iasa din calcul , eu nu iti recomand chestia cu ps2-ul deoare o dai inapoi de la ideea principala , ca sa reusesti in afaceri trebuie si sa risti , eu zic sa iti continui ideea cu ps3 mai ales acuma cu ieftinirile o idee ar mai fi sa aduci ps3-slim din america daca ai cu cine sa vorbesti deoarece le aduci la un pret super ok si mult mai frumos ar fi pe banner : aici te poti juca pe noul ps3 slim , trebuie sa faci marketing din orsice chiar dintr-un banner iar ca pret eu zic ca o ora ar fi ok la 6-8 ron (depinde cat o sa iasa cheltuiala si pe ce nivel te bazezi)....... cum o sa imi mai vina idei o sa ti le spun aici sau pe pm.
asa stiu ca daca vrei sa faci afacerea asta trebuie sa iti faci firma si daca da ai grija la impozitul forfetar![]()
daca poti face afacerea si esti sigur ca poti plati acel impozit fara sa iti cauzeze multe probleme atunci go for it dar daca nu esti sigur de impozit mai bine asteapta pana la anul poate dispare ( sa speram...)
eu zic ca e o super idee. vara ar trebui sa faci mai multe investitii, cum ar fi reclama la radio si poate si la tv. o sa fie multa lume dornica de sala
cum am mai spus si mai sus prioritatea ta nr.1 e sa te asiguri ca faci profit de la clienti adica sa fi sigur ca vor veni sa se joaca aducand profit ca daca nu celelalte nu isi au rostul
EDIT : si acei bani ii iei din credit sau banii proprii?
Parerea mea ca e prea multa aparatura pentru inceput, in concluzie o investitie mult prea mare...mai bine incepi cu ~8-10 console si lcd'uri sony bravia de 66cm pana iti faci o idee cum evolueaza afacerea, plus ca mai ai de cumparat lincente and other suff care nu sunt deloc ieftine. Pachetele de noapte ar fi ok, nu te arunca la abonamente din prima luna.
Legat de lan, majoritatea jocurilor au private match, in concluzie nu iti trebuie o camera separata pentru competitii.
au man pai daca vrea sa isi faca reclama la tv cred ca 30000 e nu ai ajung nici pt o sapatamana de publicitate. Mult mai ok ar fi un banner mare in fata magazinului sau un mini anunt intr-un ziar local cum e in timisora publitim.
Referitor la parerea lui nops66 a spus exact ce am zis si eu este bine pentru inceput sa incepi cu 10 console si tv ( la tv eu iti recomand ori samsung ori lg deoarece sunt mult mai ieftine si gasesti la preturi intre 1400-1700 tv-uri de 82 cm )
Ce zici de niste servetele umede inaine sa se joace pentru a nu murdari controllerele ca cine stie ce au facut cu mainile inainte?![]()
Mai repede se murdaresc cu alea. Eu am impresia ca sunt si mai murdar pe maini dupa ce ma sterg pe maini cu servetele umede, nu stiu de ce.
Imi vine greu sa cred ca vor respecta mereu aceste reguli. Ar fi foarte bine. Si pentru controlere si pentru igiena, dar greu sa implementezi asa ceva. Oricum ideea este foarte buna.
Uziwood pai te stergi si cu unul uscat dupa![]()
By adrianx in forum Microsoft Xbox 360
By RonanN1 in forum Microsoft Xbox 360
By Plasture in forum Microsoft Xbox 360
By andrai886 in forum Console Club
By nurv in forum Microsoft Xbox 360
Bookmarks