Mie personal nu-mi plac mai multi jucatori de la United. Printre ei, Park, Nani si Berbatov. Park mi se pare un jucator mediocru, de duzina, cumparat de Fergie pentru a contribui la succesul financiar pe care il are United in Asia. Recunosc, are meciuri bune, si poate fi doarte util echipei uneori, pentru ca este determinat si energic. Insa nu are viteza si este destul de previzibil. In orice caz, nu este un winger de talia lui United.

Nani mi se pare o copie palida a lui Ronaldo. Sau, daca vrei, un Ronaldo - wannabe! Again, nu are viteza, si este cel mai firav jucator din lotul lui United. Daca va aduceti aminte de Ronaldo acum cativa ani, era inalt si slabut. Acum e un adevarat pachet de muschi. S-a dezvoltat superb, iar forta lui e impresionanta. Ronaldo nu numai ca poate sa dribleze un jucator, insa poate si proteja mingea in faza urmatoare, poate sprinta in directia opusa sau poate trage la poarta cu usurinta. Este un jucator imprevizibil, imposibil de marcat.

Nani, prin comparatie, este un winger slab, pentru ca nu are deloc forta. La cel mai mic contact e pe jos. Este foarte fragil, iar tehnica sa nu e in regim de viteza, ci statica. Mai mult, nu are explozie, iar dribling-urile le face datorita tehnicii sale remarcabile, singurul punt forte al lui. In schimb in faza imediat urmatoare, nu poate proteja mingea, nu-si poate continua sprintul, nu poate suta la poarta pt. ca nu mai are suflu si de obicei pierde mingea foarte usor. Golul cu Chelsea a fost o intamplare, pentru ca era liber, si-a facut mingea pe dreptu' si a tras la poarta. Oricum, daca va creste si fizic, are sanse sa devina un jucator mai bun, insa nu stiu daca e suficient de bun pt. United.

De Berbatov ce pot sa spun... Ar fi bun intr-un sistem cu 2 atacanti, in care el ar fi al doilea, undeva mai in spate, pentru ca nu are simtul portii pentru a fi un Striker adevarat. E un jucator bun, insa nu e un goal-scorer, nu are lovitura de cap si este destul de zgarcit cu efortul fizic. Destul de pasiv pentru rolul pe care ar trebui sa-l aiba la United. Oricum te-ai gandi, oricate calitati ar mai avea (paseaza relativ bine, protejeaza excelent...), nu are cum sa merite 40 de mil, cat a dat United pe el anul trecut...