Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: The Callisto Protocol
-
Senior Member
Sa subscriu impresiile mele dupa ce l-am terminat:
- Cei drept protagonistii jocului sunt nesuferiti (ma refer la Nakamura si Jacob).
- Grafica este super (cand intri in dom de vezi imensul Jupiter am ramas impresionat de imagine) , efecte, fum si sunet de exceptie probabil cele
mai bune in momentul de fata din genul de jocuri Sci-fi, horror.
- Ps5-ul se chinuie sa-l ruleze la 30fps, uneori parca scad frame-urile?
- Ai satisfactie in combat, imi aduce aminte de Manhunt insa din pacate Jacob parca e pensionar, se misca prea greu pentru gustul meu (aici Dead
Space e cu 2 clase peste). Nu poti fi trigger happy , ii iei usor, pe fiecare in parte si n-ai probleme in mare parte a jocului. Pot spune ca
spre final devine mai greu pentru ca inamicii vin direct pe tine cate 3-4.
- Pe mine nu m-a deranjat timpul luat pentru healing (ai nevoie de o fereastra de timp de vreo 3-4 secunde).
- Mi-a luat 8 ore sa-l termin, am intalnit si ceva bug-uri, intram si ieseam printr-o usa fara sa se deschida
insa nimic grav.
- Povestea este tipica filmelor SF, gasesc inceputul ei ambigua. Per total m-a tinut in priza, l-am devorat in decursul a doua zile, cred ca o sa iau
season-pass-ul ca e la oferta acum pe PSN.
- L-am jucat fie pe casti, fie pe boxe si am sarit de vreo 2 ori de pe canapea (jump 'n' scare). Il consider in topul genului alaturi de Dead Space si
ambele merita jucate