Sa subscriu impresiile mele dupa ce l-am terminat:
- Cei drept protagonistii jocului sunt nesuferiti (ma refer la Nakamura si Jacob).
- Grafica este super (cand intri in dom de vezi imensul Jupiter am ramas impresionat de imagine) , efecte, fum si sunet de exceptie probabil cele
mai bune in momentul de fata din genul de jocuri Sci-fi, horror.
- Ps5-ul se chinuie sa-l ruleze la 30fps, uneori parca scad frame-urile?
- Ai satisfactie in combat, imi aduce aminte de Manhunt insa din pacate Jacob parca e pensionar, se misca prea greu pentru gustul meu (aici Dead
Space e cu 2 clase peste). Nu poti fi trigger happy , ii iei usor, pe fiecare in parte si n-ai probleme in mare parte a jocului. Pot spune ca
spre final devine mai greu pentru ca inamicii vin direct pe tine cate 3-4.
- Pe mine nu m-a deranjat timpul luat pentru healing (ai nevoie de o fereastra de timp de vreo 3-4 secunde).
- Mi-a luat 8 ore sa-l termin, am intalnit si ceva bug-uri, intram si ieseam printr-o usa fara sa se deschida insa nimic grav.
- Povestea este tipica filmelor SF, gasesc inceputul ei ambigua. Per total m-a tinut in priza, l-am devorat in decursul a doua zile, cred ca o sa iau
season-pass-ul ca e la oferta acum pe PSN.
- L-am jucat fie pe casti, fie pe boxe si am sarit de vreo 2 ori de pe canapea (jump 'n' scare). Il consider in topul genului alaturi de Dead Space si
ambele merita jucate