Quote Originally Posted by Cristache07 View Post
Se poate discuta in engleza pe Amazon fara probleme. Eu fac asta de la inceputul lui 2020.
Pai si eu ce am zis?
Quote Originally Posted by MonkY View Post
de cand Germania a preluat mare parte din business-ul de pe UK (deh, daca le-a trebuit lor sa iasa din UE...), e de nota 10. Acum discuti cu ei in engleza, ceea ce acum vreo 2-3 ani era imposibil.
Dar ia incearca sa postezi un review in engleza, sa vezi ca iti iei reject. Sau cel putin ultima oara asa am patit. L-am trecut prin Google Translate si l-au acceptat instant (LOL).

Also, se mai intampla sa-ti raspunda in germana pe Chat, trebuie sa ai rabdare sa ceri pe cineva care stie engleza.

---------- Post added 13-11-2023 at 03:20 ----------

Quote Originally Posted by snk2 View Post
S-a smecherit si Amazon de ceva vreme incoace, legat de Prime: In urma cu cativa ani, aveam Prime activat initial pe cont Amazon de US. Puteam sa intru linistit pe Amazon .de, .it, .fr s.a.m.d si sa ma loghez cu contul facut pe .com, si imi aparea ca am Prime. Acum vad ca nu mai e asa, trebuie sa cumperi Prime separat pe fiecare tara.
Apropos de chestia asta, ceva related: eu am patit o chestie super grava cu Prime, si tare ma tem ca daca nu gasesc o solutie, renunt la el din cauza asta. Aveam Amazon Prime Video deja, facut pe Romania. Totul setat in engleza, all good. De cand am facut Prime pe Amazon Germania, m-am trezit ca acum pe Prime Video am top-urile din Germania, am filme titrate (nu subtitrare) in germana (HORROR), am descrieri in germana (repet, am setat totul in engleza). E super annoying... Daca stie cineva cum fac switch la cel de pe Romania, raman dator!