Asa, de dragul discutiei, si ca sa va faceti o idee despre ce inseamna BF la noi, o sa va dau 2 mici exemple:
1. Voia un amic sa-i gasesc un airfryer ca al meu (Cosori Dual Blaze) la pret bun. L-am gasit la 989 lei la noi de BF pe
eMag, si 789 lei pe Amazon (fara niciun fel de discount la ei, unde BF va incepe de pe 17.11).
2. Daca tot i-am luat PS5 lui frate-miu (de la Altex, ca la eMag s-a epuizat instant stocul), am zis sa-i caut un SSD bun, un WD de 2TB, cu heatsink.
La noi cel mai mic pret (de BF) pt. el era de 899 lei. Pe
Amazon, fara reducere, a fost 153 de euro, adica 760 lei.
Nu zic ca e valabil pentru toate produsele, dar in general, cam asa patesc de ani buni. Concluzia o trageti voi, eu doar pot spune ca daca inainte cumparam intr-o proportie de 75% de la eMag/Altex si 25% Amazon, in ultima vreme iau cam 75% de pe Amazon si restul de la noi.
Multi ma intreaba cum e cu returul si cu suportul pe Amazon. Well, e simplu. La retur, faci cerere de retur, ei iti genereaza un print label, chemi curierul, ii dai coletul cu label-ul acela pe colet (plus un label pe care il pui in colet), si aia e. Este gratuit! Cu suportul, de cand Germania a preluat mare parte din business-ul de pe UK (deh, daca le-a trebuit lor sa iasa din UE...), e de nota 10. Acum discuti cu ei in engleza, ceea ce acum vreo 2-3 ani era imposibil.
Ca sa va faceti o idee de genul de suport pe care-l ofera: a trecut aproape un an de cand am luat Pico 4, si a inceput sa se vada ciudat. L-am trimis inapoi (dupa aproape un an, repet), si m-au intrebat daca vreau replacement sau banii inapoi. Am ales replacement. A venit un Pico 4 nou nout, dar care din pacate avea un defect (jenant actually): nu statea headstrap-ul prins. M-am enervat si am cerut banii inapoi. La fix s-a nimerit, pt. ca intre timp a iesit Quest 3-ul, asa ca s-au dus acolo banii.
Da, singurul downside e ca daca vreti sa achizitionati ceva urgent de pe Amazon, trebuie sa luati varianta rapida de shipping, care din pacate costa extra. Dar, daca nu va grabiti si 7-10 zile nu vi se pare mult, merge si metoda standard. Aveti grija, va recomand sa luati Sold & Fulfilled by Amazon. Altfel, ca si la eMag, veti rezolva cu marketplacerii, nu cu Amazon/eMag.
Bookmarks