Am jucat demo-ul. Impresii pe scurt:
1. Am incercat un 4K cu totul la maxim si DLSS quality pe un 3070ti dar n-a tinut, asa ca m-am dus mai jos la 2K unde sta la 60fps dar nu foarte stabil, ceea ce e dezamagitor si neasteptat pentru un racing game. In timp ce umblam pe la setari au inceput sa apara artefacte vizuale si sa tremure imaginea grav de a trebui sa-i dau un restart altfel mi-era ca bubuie... not great.

2. Sunetul e bun, controlul masinilor e mai bun decat ma asteptam, daca dai la minim ABS si TC (nu la zero, dar un pic mai sus) sunt foarte greu de controlat si risti s-o dai in derapaje chiar si cu masini fasnete. Mentionez ca jucam pe controller.

3. Foarte enervant tot ce inseamna first-person cu avatarul si din pacate jocul te tot obliga sa intri in astfel de situatii.

4. Mult friction intre curse: pop-up-uri, tranzitii, tutoriale, du-te aici, fa asta, customizeaza asta, LASA-MA NENE sa conduc masina, in primele 30min cred ca 20 au fost in harta si meniuri.

5. UI-ul destul de prost si neintuitiv, multa informatie aruncata aiurea, fonturi mici, totul monocrom de e greu sa distingi pe harta care sunt cursele si care sunt alte puncte de interes.

Dupa cam o ora de joc l-am sters, n-am putut sa mai continui. Pentru un joc cu masini si cu un control destul de bine pus la punct, pare ca trage de tine sa faci orice mai putin sa conduci masina. Also, arata suboptim pentru un joc cu masini din 2024. Mai bine ma joc The Crew sau Forza.