Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 3 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast
Results 41 to 60 of 69

Thread: Test Drive Unlimited Solar Crown

1. #41 SP
    Manager paul's Avatar
    The Explorer trailer:

2. #42 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Astia ori au uitat sa activeze alpha effects ori chiar nu exista in joc.
    Lipseste ceva praf/pietre aruncate cand merge offroad. Doar la apa se vede ceva in spate.

In rest arata bine si pare interesant si vad ca au introdus si "barn finds".

3. #43 SP
    Release date - 12 Septembrie 2024:

4. #44 SP
    Gameplay:

5. #45 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Nu arata si nu suna rau. Sunt *mildly* interested, mai mult decat eram pana acum, cel putin.

6. #46 SP
    Manager paul's Avatar
    Demo disponibil pe Steam.
    Attached Images Attached Images 3bcbb871216c1e95fab2ba208e7500a86892abf7.png b9d46e119a0c701d4e1252366612aee49ef79a93.png

7. #47 SP
    Am jucat demo-ul. Impresii pe scurt:
    1. Am incercat un 4K cu totul la maxim si DLSS quality pe un 3070ti dar n-a tinut, asa ca m-am dus mai jos la 2K unde sta la 60fps dar nu foarte stabil, ceea ce e dezamagitor si neasteptat pentru un racing game. In timp ce umblam pe la setari au inceput sa apara artefacte vizuale si sa tremure imaginea grav de a trebui sa-i dau un restart altfel mi-era ca bubuie... not great.

2. Sunetul e bun, controlul masinilor e mai bun decat ma asteptam, daca dai la minim ABS si TC (nu la zero, dar un pic mai sus) sunt foarte greu de controlat si risti s-o dai in derapaje chiar si cu masini fasnete. Mentionez ca jucam pe controller.

3. Foarte enervant tot ce inseamna first-person cu avatarul si din pacate jocul te tot obliga sa intri in astfel de situatii.

4. Mult friction intre curse: pop-up-uri, tranzitii, tutoriale, du-te aici, fa asta, customizeaza asta, LASA-MA NENE sa conduc masina, in primele 30min cred ca 20 au fost in harta si meniuri.

5. UI-ul destul de prost si neintuitiv, multa informatie aruncata aiurea, fonturi mici, totul monocrom de e greu sa distingi pe harta care sunt cursele si care sunt alte puncte de interes.

Dupa cam o ora de joc l-am sters, n-am putut sa mai continui. Pentru un joc cu masini si cu un control destul de bine pus la punct, pare ca trage de tine sa faci orice mai putin sa conduci masina. Also, arata suboptim pentru un joc cu masini din 2024. Mai bine ma joc The Crew sau Forza.

8. #48 SP
    Am vrut sa-l incerc si eu, dar nu am reusit sa-l si "joc". Am doar un 1060 pe PC si in 1080p cu totul pe low imi rula cam in 17fps, deci clar nejucabil, mai ales la viteza.

Ce am reusit sa-mi dau seama, a fost ca pe partea de control sta mult mai bine decat Forza Horizon, ceea ce a fost o surpriza mai mult decat placuta.
    Nu am stat deloc pe misiuni/tutoriale. Cum mi-am luat prima masina (Mustangul) am plecat prin oras, nu spre marker si am reusit sa testez partea asta.
    Ce nu mi-a placut a fost orasul, faptul ca trebuie sa conduri doar pe partea "gresita" a drumului si faptul ca este totul gol, nici trafic, nici pietoni, nimic.

Astept demo-ul si pe vreo consola, pentru ca sunt curios cum este daca se deschide putin jocurl.

9. #49 SP
    Mda, nici mie nu imi place ca au ales un oras cu condus pe partea stanga, e fix ce ma enerva si la FH-ul precedent. In schimb am avut trafic destul, iar la pietoni well... nu cred ca avea nimeni asteptarile astea ca altfel devenea GTA

Eu am fost surprins ca demo-ul e doar pe Steam, initial cautam ca dementul in PS Store si nu intelegeam de ce nu gasesc. Ciudat.

10. #50 SP
    Manager paul's Avatar
    The Collector:

Pre-Launch Development Progress:

11. #51 SP
    Manager paul's Avatar
    Post-launch content:

12. #52 SP
    Deci cazino-ul ala marketat de la primul teaser, vine tocmai in June 2025...

Macar in 3 luni de la lansare, vine o insula "noua", Ibiza - insula din TDU 2 - probabil si-au dat seama ca nu e cerere pentru joc, din cauza orasului si a condusului pe partea stanga (cum e cazul la mine, printre altele).

Iar partea de Real Estate/Housing...nu este prezenta deloc in joc momentan - lucreaza la asta.
    Si nici motocicletele nu sunt prezente in joc...

La cum arata - super old gen - si cat de gol este orasul ala...nu prea inteleg la ce au lucrat toti anii astia...

13. #53 SP
    Un prim review:

14. #54 SP
    Senior Member Cristache07's Avatar
    Ma asteptam sa nu fie wow. Ii mai trebuie niste update-uri pentru ca " it's rough arround the edges". Insa gasesc aiurea sa nu ai optiunea de restart la cursa, trebuie reluat event-ul iar referitor ca nu are rewind (pe stilul Grid) sincer nu-mi pasa. Faza asta cu "always online connection" nu-mi place insa astea is vremurile si The Crew Motorfest e la fel (posibil sa fie mai bun decat titlul de fata).
    Observ ca inca nu au scos varianta retail jocul fiind disponibil doar pe store. Cred ca e o tactica de marketing aici pentru ca pe store, jocul se devalorizeaza mai greu fata de retail. Sunt interesat de el, voi astepta sa vad daca apare retail la un pret avantajos.

15. #55 SP
    Senior Member dark18's Avatar

16. #56 SP
    Masinile disponibile la lansare:

17. #57 SP
    Am incercat sa intru adinaori in joc, ca deh la ora 11 eram la munca si aveam asa:

Place in the queue to access the server: 625/256

Scade foarte greu. Pacaleala mare cu early 7-days daca nu sunt in stare sa puna la dispozitie servere. Nu stiu cum va fi la day one.

PS: jocul are 44GB

18. #58 SP
    Se pare ca am putut intra astazi in joc. E ok jocul. La grafica nu exceleazq, chiar daca am selectat Quality. Controlul masinii este putin ciudat. L2 si R2 functioneaza cum trebuie, in special la franare "tremura" L2-ul. Am terminat tutorialul, cred. Ma duc la elicopter sa vad ce se intampla.

---------- Post added 08-09-2024 at 00:22 ----------

Pana acum, nu ma da pe spate jocul. Poate mai tarziu va fi mai ok, habar n-am. In principiu cresti in nivel daca descoperi zone sau puncte de interes si din curse.
    Am prins un mic bug la tutorial inainte de sfarsit, cand pe ecran unde erau personajele, in jurul lor apareau multe patratele.Ulterior au disparut dupa ce s-a terminat scena cu pricina.
    Ma astept la un patch la lansare. Si sper sa se ocupe de el riguros, in afara de acele continuturi ce vor urma sa apara, sa se ocupe de partea grafica inca putin.

In rest imi place ca pot schimba radio-ul cu L1, tot de acolo poti deschide/inchide geamurile pe fata, poti semnaliza stanga/dreapta, poti pune avarii, poti stinge luminile, poti sa deschizi plafonul.
    La partea de social nu stiu cum este.

19. #59 SP
    Member alexxx02's Avatar
    Cam cea mai mare dezamăgire day one pentru mine de pana acum. L-am luat în speranța unui joc bun, dar pana acum sunt total dezamăgit. Grafica slăbuta tare, caracterele undeva pe la PS3 (parca și acolo erau mai bine făcute), grame drops multe, în multe locuri....nimic wow, nimic surprinzător din păcate. Nu cred ca se ridica la nivelul lui TDU și TDU2 din păcate.

20. #60 SP
    25 de euro cu indulgenta Eu m-am invatat minte de la Forspoken si numai iau nimic day one.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 3 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast