Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast
Results 21 to 40 of 67

Thread: Test Drive Unlimited Solar Crown

1. #21 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Aaaaa. 2022. Am citit 2021. My bad

2. #22 SP
    Member morphine's Avatar
    Aceeasi tematica obosita de "party people" si clubareala....meh.

3. #23 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    O sa-i bata Forza Horizon la popoul gol.

4. #24 SP
    Si in continuare scot trailers dar nu ne arata nimic

5. #25 SP
    Manager paul's Avatar
    Avem gameplay.
    Amanat pentru early 2024.
    Closed beta test din 24 iulie, de trei zile, inregistrare pe site aici (Newsletter).
    Versiunea de Switch aparent anulata (in press release nu o mentioneaza, desi pe site inca apare logoul).
    Developerii au anuntat ca intra in greva cu cateva ore inainte de prezentare (pre-inregistrata deci nu stim daca va afecta jocul).

Test Drive Unlimited Connect:

6. #26 SP
    Arata rau...arata foarte rau... Nimic din ce am vazut nu mi-a placut. Totul este gol si lipsit de viata.
    Iar cine este cu Ford Raptor ala, cand joaca cu camera din spatele camionetei, nu se vede drumul...

Nici macar aia care sunt platiti sa fie acolo, nu pare ca se distreaza decat fortat.

7. #27 SP
    Member Frankie.'s Avatar
    Cursele din GTA V sunt mai fun decat ce am vazut in gameplayul de la noul Test Drive Unlimited,sa nu mai zic de primul din serie care e legendar.
    Poate au arata doar o versiune beta.Daca jocul final se prezinta ca cel din prezentare o sa fie un fail.

8. #28 SP
    Arata a un Forza Horizon extrem de spalacit.

9. #29 SP
    Senior Member Srachi's Avatar
    Mai bine joc din nou Burnout Paradise decât chestia asta!!

10. #30 SP
    I feel you, dar nu vad legatura intre Burnout Paradise si asta tbh

11. #31 SP
    Senior Member Srachi's Avatar
    Jocuri cu masini ambele, nu?

12. #32 SP
    Junior Member pac86's Avatar
    salutare , deci dupa prezentarea alpha observ si aici ca nu va place ! sunt la fel de dezamagit si eu . urmeaza un beta tester doar pe Pc uri ! sper macar acolo sa vina cu un joc mai de 2023-2024 , altfel renunt la ei si merg pe motorfest

13. #33 SP

14. #34 SP
    Member Cristache07's Avatar
    KT Racing a facut treaba buna cu seria WRC. Jocul pare sa fie decent din video-urile care sunt postate, mie imi place Test Drive am jucat si pe Sega Megadrive... Ce vremuri . Probabil cea mai veche franciza... Si cea mai slaba comparativ cu NFS. Gran Turismo si Forza.

15. #35 SP

Ce parere aveti … !?

16. #36 SP
    Manager paul's Avatar
    The Racer:

17. #37 SP
    Chiar nu vad ce-mi promite asta si nu mi-au promis Forza Horizon sau The Crew Motorfest deja.
    Open World? check.
    Upgradat masini? check.
    Curse la liber sau instantiate? check.
    Mai multe tipuri de masini? check.
    Avatar de upgradat, imbracat, si facut bani? check.

Puteau sa bage chestii care nu se gasesc in celelalte gen politie/car chases sau (si stiu ca sunt o moara stricata cu asta dar NU O FACE NIMENI) powerups si arme pe masini, da-mi Mad Max open world si mai vorbim

18. #38 SP
    Member parazitu86's Avatar
    Se pare ca nu ati jucat TDU & TDU2 , daca o faceati stiati CINE PE CINE A COPIAT. FFS in tdu iti cuperi case/iaht cu garaje multiple, de duci si joci la cazino virtual , cand achizitionezi o masina intri efectiv in diler shop si te urci in masina nici un joc pana in ziua de azi nu este asa de imersive precut vechile TDU. Si tare imi este ca nici acesta nu va fii ca celelalte doua si mai de graba va copia variata The crew si forza horizon , ca deh e la moda

19. #39 SP
    Fix asta este. Ei, teoretic - daca pastreaza reteta din primul joc - iti ofera experienta completa pentru om, de la intrat in diverse delearships si a testa si cumpara o masina, la a face bani si din altceva, nu doar din curse si a da banii si pe alte lucruri.

Cred ca am jucat sute de ore primul TDU pe PC cu un volan de 3 bani si ma laudam pe la prieteni ce masini reuseam sa-mi cumpar. Ah ce vremuri...

Acum sa vedem cate din elementele respective se vor pastra si aici, dar mai ales, cat de bine le va iesi experienta condusului in sine.

20. #40 SP
    Quote Originally Posted by parazitu86 View Post
    Se pare ca nu ati jucat TDU & TDU2 , daca o faceati stiati CINE PE CINE A COPIAT. FFS in tdu iti cuperi case/iaht cu garaje multiple, de duci si joci la cazino virtual , cand achizitionezi o masina intri efectiv in diler shop si te urci in masina nici un joc pana in ziua de azi nu este asa de imersive precut vechile TDU. Si tare imi este ca nici acesta nu va fii ca celelalte doua si mai de graba va copia variata The crew si forza horizon , ca deh e la moda
    Le-am jucat pe ambele boss, fix aia vreau de la un joc ca asta, sa intru eu in dealership sa ma urc in masina inainte s-o cumpar...
    Primul a fost foarte bun, practic e taticul racerelor open world, dar n-a stiut cum sa isi mentina avantul si au venit altii peste. Al 2-lea joc a fost o gluma proasta.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast