Quote Originally Posted by paul View Post
Am aflat de aici si aici de Used Products, un brand olandez ce are francize in cateva orase de la noi: Arad, Bucuresti-Dorobanti, Cluj-Napoca, Oradea, Sibiu, Timisoara.

Cumpara / Vand / Buy Back / Schimba console, jocuri, accesorii si nu numai. Am fost in magazinul fizic si am luat cateva jocuri mai vechi de PS3/PS4.

Sunt OK, dar numai pe partea de cumparare. Pe partea de vanzare, daca nu esti cineva care vrea sa scape de un geamantan de jocuri si vrei un pret decent pe un joc, nu o sa gasesti oferta buna. Iti spun o experienta proprie. M-am dus cu o editie de colectie la ei, nu mai stiu jocul, ca era acu vreo 5 ani cred, si mi-au oferit 50 din valoarea jocului standard edition second hand, cu comentariul.... noi nu facem distincite intre editiile jocurilor la cumparara. Pt noi e tot una.

In schimb ce e OK la ei, poti face schimburi, si uneori poti sa ii "fraieresti" pt ca nu au evaluat cum trebuie anumite jocuri. De ex am luat o copie impecabila de Witcher 2 X360 la schimb cu ceva FIFA vechi de 1 an pe PS4 pt simplul motiv ca ei s-au uitat la x360 vs PS4(5 nu era aparut inca) si stiau ca fifa e mai usor de vandut decat ceva "vechi".

P.S. Sa va luati un spray de dezlipit etichete, ca au prostul obicei sa isi puna ceva sticker din ala care lasa urme pe discurile lor

---------- Post added 20-11-2024 at 11:46 ----------

Quote Originally Posted by Gabby95 View Post
Alan Wake 2 Deluxe edition 232 lei - gamers.
https://www.gamers.ro/playstation5/a...570bfc970afab5

hmmm....foarte ciudat, dau click pe link-ul tau si imi arata produsul in stoc, intru pe site si prin interfata imi apare lipsa stoc....WTF?