Single post: Nvidia GeForce RTX 5060, 5060 Ti, 5070, 5070 Ti, 5080, 5090
-
Senior Member

Originally Posted by
MonkY
... mi s-a parut ca in varianta cu DLSS se vede mai bine decat in cea nativa (pt. ca se face si extra filtering, fixing broken stuff). So, acolo unde tine nativ (most of the games), eu zic ca avem placi bune (bani sa fie). Unde nu tine, bagam DLSS si aia e. Poate cine stie, vine AMD cu alternative mai bune...
Despre asta voiam si eu sa scriu, chestiunile pozitive nu sunt numai pe partea de performanta, si calitatea imaginii este un plus. Printre partile importante este si antialising-ul.
Facusem acum cateva zile cateva screenshot-uri in Ratchet & Clank. Sunt facute pe PC, 4k nativ, totul max, DLAA. Puful si blana de pe personaje se vede foarte clar. Dupa ce am facut testul respectiv cu aberatiile cromatice, am facut si cateva teste cu DLSS. Mi-a placut mai mult calitatea imaginii cand aveam DLSS Quality decat cu 4K nativ DLAA. Asta oricum tine si de preferintele personale, insa nu tot timpul acea imaginea ultra-sharp este cea mai buna. De aceea si in cinematografie se folosesc unele obiective care sunt considerate soft, iar acolo nu-i vorba de buget, ci despre estetica.