Quote Originally Posted by MonkY View Post
Serios acum, cum poti sa lauzi Switch 2 pentru faptul ca merge la fel de prost ca un device lansat acum 3 ani (Steam Deck I mean)? Sau sa-l compari in docked mode cu Series S, care se duce la 4Tflops, pe cand Switch 2-ul de-abia ajunge la 3.1Tflops. Si atentie, Xbox Series S e totusi consola de ACUM 5 ani!
Eu nu-l laud, de cand am vazut primele leak-uri si am vazut hype-ul aici pe forum spuneam ca nu ma astept la minuni de la el. Nu e foarte puternic, dar pentru ce am nevoie isi face treaba destul de bine. Normal ar fi sa fie mai puternic ca un Steam Deck dar componentele nu s-au ieftinit in ultimii 3 ani, ba chiar s-au scumpit si mai mult. Iar Series S e o consola normala in timp ce Switch 2-ul e o tableta, trebuie tinut cont si de asta cand comparam performantele lor.
Quote Originally Posted by MonkY View Post
Asus ROG Ally X, care deja e lansata acum un an (deci iti dai seama ce nebunie va fi cea lansata in colaborare cu Microsoft/Xbox), e cu mult peste la performante, baterie, etc.
Nu e aceeasi categorie de pret, ba chiar au scumpit Ally X-ul si acum costa cat 2 switch-uri.
Quote Originally Posted by CG View Post
The differences are stark in a battery test on YouTube between the Switch 2, Switch OLED, and Switch Lite. With all three running Super Mario Odyssey under similar conditions, the Switch 2 was the first console to power down after about 2 hours and 45 minutes. The next was the Switch Lite, which lasted nearly 30 minutes longer. And the Switch OLED? It lasted for approximately double the time of the Switch 2, finally powering off at just about 5 hours and 30 minutes.
Odysey a primit un patch pe Switch 2 care imbunatateste rezolutia, nivelul de detalii si animatiile, deci nu putem spune ca e o comparatie one-to-one.