Single post: Ce ne-am cumparat azi - diverse
-
13-08-2025 16:19 #3282 SP
Senior Member

Originally Posted by
MonkY
Am avut un vis... ca la un moment dat să în viață ajung la 100". M-a "ajutat" un pic Sony-ul vechi la chestia asta (avea 85"), care a decedat misterios după doar 2-3 ani (al doilea stricat in 4 ani - never buy another Sony again!). Nu sunt 100% happy, întrucât e de "doar" 98"... dar cum viața este despre compromisuri, mă mulțumesc cu 98%. Până acum, din teste arată foarte bine. Negrul la nivel de OLED, brightness/contrast cu mult peste OLED... iar HDR5000-ul acela, Dzeule mare!!! Eu nu înțeleg cine s-ar putea uita la așa ceva. I mean, poate într-o cameră în care bat proiectoare direct în TV. Pur și simplu cu totul la maxim, îți arde retina! Da, arată incredibil, dar e un gimmick. Probabil în "Store Mode", îți va atrage atenția, fiind cel mai luminos dintre modelele expuse.
În rest, pot spune că Google TV nu doar că nu a evoluat, ba chiar a involuat (aveam mai multe funcții pe modelul vechi decât pe ăsta cu Android mai nou). Hardware-ul e la nivel de "player Android de pe Temu la 100 lei" (adică tot 3GB RAM, LAN 10/100, un singur USB)... practic tot ce contează ca evoluție este ecranul.
P.S. Dacă vreți așa ceva, să nu care cumva să vă aruncați la un asemenea model la prețul full, sau să vă luați după RRP. TCL are oferte mai tot timpul anului, și multe din ele sar chiar și la 40-50% reducere. Dacă aveți întrebări despre monstru, please let me know. Pentru că se găsesc extrem de puține informații despre acest model. Până și specificațiile de la TCL sunt irelevante.
Salut,
Ce model TCL este al tau? Vad ca este un QD-MiniLED de 98", dar este un model anume sau doar pe asta il au in gama, momentan? Multumesc!