Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 165 of 168 FirstFirst ... 65 115 155 163 164 165 166 167 ... LastLast
Results 3,281 to 3,300 of 3347

Thread: Ce ne-am cumparat azi - diverse

1. #3281 SP
    Senior Member IsNotMe's Avatar
    Quote Originally Posted by Syni View Post
    Cred ca faza cu burnin la OLED a fost depășită. Eu am 2 Oled-uri un LG 55” B2 sau B3 nu mai țin minte exact și un LG 65” GX în living care merg perfect ca-n prima zi, mai puțin partea de smart care își arată anii la B2, dar compensez acolo cu un Apple TV 4K(luat second la 500 lei și merită fiecare bănuț) care merge perfect. TV-urile au fost abuzate de fetele din casa mergând cu orele zilnic pe diverse canale și aplicații și nicio problemă cu retenția imaginii.

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Faza de burn-in a fost depasita dar faza colturilor rotunjite dupa 5 ani de utilizare, nu. (LG CX here). L-am folosit doar la jocuri si cate un film ocazional. Data viitoare un TCL va fi. Sa-l folosesti cu placere ! si.... obligatoriu sa optezi pt extra garantia aia !
    Attached Images Attached Images img_3715.jpg

2. #3282 SP
    Senior Member Mihail's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Am avut un vis... ca la un moment dat să în viață ajung la 100". M-a "ajutat" un pic Sony-ul vechi la chestia asta (avea 85"), care a decedat misterios după doar 2-3 ani (al doilea stricat in 4 ani - never buy another Sony again!). Nu sunt 100% happy, întrucât e de "doar" 98"... dar cum viața este despre compromisuri, mă mulțumesc cu 98%. Până acum, din teste arată foarte bine. Negrul la nivel de OLED, brightness/contrast cu mult peste OLED... iar HDR5000-ul acela, Dzeule mare!!! Eu nu înțeleg cine s-ar putea uita la așa ceva. I mean, poate într-o cameră în care bat proiectoare direct în TV. Pur și simplu cu totul la maxim, îți arde retina! Da, arată incredibil, dar e un gimmick. Probabil în "Store Mode", îți va atrage atenția, fiind cel mai luminos dintre modelele expuse.

În rest, pot spune că Google TV nu doar că nu a evoluat, ba chiar a involuat (aveam mai multe funcții pe modelul vechi decât pe ăsta cu Android mai nou). Hardware-ul e la nivel de "player Android de pe Temu la 100 lei" (adică tot 3GB RAM, LAN 10/100, un singur USB)... practic tot ce contează ca evoluție este ecranul.

P.S. Dacă vreți așa ceva, să nu care cumva să vă aruncați la un asemenea model la prețul full, sau să vă luați după RRP. TCL are oferte mai tot timpul anului, și multe din ele sar chiar și la 40-50% reducere. Dacă aveți întrebări despre monstru, please let me know. Pentru că se găsesc extrem de puține informații despre acest model. Până și specificațiile de la TCL sunt irelevante.
    Salut,

Ce model TCL este al tau? Vad ca este un QD-MiniLED de 98", dar este un model anume sau doar pe asta il au in gama, momentan? Multumesc!

3. #3283 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    Quote Originally Posted by IsNotMe View Post
    Faza de burn-in a fost depasita dar faza colturilor rotunjite dupa 5 ani de utilizare, nu. (LG CX here). L-am folosit doar la jocuri si cate un film ocazional. Data viitoare un TCL va fi. Sa-l folosesti cu placere ! si.... obligatoriu sa optezi pt extra garantia aia !
    Ai avut noroc daca doar dupa 5 ani ai pixeli morti pe margini. Eu i-am observat dupa 2 ani si cateva luni, cu garantia proaspat expirata. Data viitoare tot OLED imi iau, ca nu ma mai pot uita la altceva. Nici la cinema nu mai merg, dar ii invidiez pe cei care pot tolera negrul imperfect de la LCD sau proiectoare.

4. #3284 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by Mihail View Post
    Salut,

Ce model TCL este al tau? Vad ca este un QD-MiniLED de 98", dar este un model anume sau doar pe asta il au in gama, momentan? Multumesc!
    Salut. Este TCL 98C8K. La ei e simplu. Gama de mai jos (cu mai putine features, less dimming zones, etc.) ar fi C7K, dupa care si mai jos este C6K. Pui in fata seriei diagonala, si iti iese modelul (de exp. un 65" din seria C6K va fi 65C6K). Vezi ca spre deosebire de altii, la TCL conteaza dimming zones inclusiv in functie de diagonala. De exp. al meu 98C8K are 3840 dimming zones, pe cand modelul de 75" are "doar" 1680 zone. The more, the better.
    Quote Originally Posted by Espiritus View Post
    Data viitoare tot OLED imi iau, ca nu ma mai pot uita la altceva. Nici la cinema nu mai merg, dar ii invidiez pe cei care pot tolera negrul imperfect de la LCD sau proiectoare.
    Cred ca nu ai avut ocazia sa testezi un "LCD" decent cu full array dimming. De MiniLED nu mai vorbesc. Cand se stinge iluminarea din spate, e pitch black (pentru ca nu se mai bazeaza pe clasicele benzi LED din laterale - sau sus/jos). De fapt, la modelul asta nou, cel mai mult m-a enervat pana acum ca e "prea negru". Si nu ma refer la black crush, ci la faptul ca zonele negre sunt atat de intunecate (fata de modelul de la Sony) incat pare totul un pic cam nerealist. A trebuit sa mai cresc Gamma (2.4 in loc de 2.2), ca sa-l mai ridic un pic din acel negru. Stiu ce zici, probabil puse unul langa altul, intr-o camera perfect intunecata (cu zero surse de iluminare ma refer), e posibil ca negrul de la OLED sa fie "mai negru" (vorbim de un procent infim de 4-5%). Dar, punele side by side intr-o camera iluminata, si diferentele sunt zero. Ba mai mult, "LCD"-ul are clar contrast/brightness mai mare. Cel putin asa a fost in cazul meu, cand am testat side by side.
    dar ii invidiez pe cei care pot tolera negrul imperfect de la LCD sau proiectoare.
    Toti ma intreaba la spatiul pe care-l am, de ce ma incurc cu diagonale asa mari, cand as putea da mai putin pe un proiector. No frickin' way! Urasc proiectoarele... cel putin pana in ziua in care voi putea sta cu luminile in casa aprinse si imaginea sa nu aiba nimic de suferit. Si da, cred ca si eu ii invidiez. Mai mult, eu ii invidiez pe cei care nu inteleg ce inseamna defectele de tip halo, banding, posterization, bleeding, etc. Mi-aduc aminte ce entuziasmata era nevasta-mea cand am luat un Samsung. I se parea imaginea perfecta. Si dupa aceea, mi-a luat 5 minute sa-i arat unde e defectul X, unde e defectul Y, Z... mvai, ce dezamagita era dupa. Si m-a intrebat, a fost foarte haioasa: "Auzi, dar de ce mi-ai zis? Ca mai bine nu stiam de ele!"

5. #3285 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    Cred ca nu ai avut ocazia sa testezi un "LCD" decent cu full array dimming. De MiniLED nu mai vorbesc. Cand se stinge iluminarea din spate, e pitch black (pentru ca nu se mai bazeaza pe clasicele benzi LED din laterale - sau sus/jos).
    Nu am testat niciun televizor cu MiniLED, dar am un Macbook Pro M4 cu ecranul asa. E fabulos din toate punctele de vedere, in afara de negru in contrast cu alte culori luminoase. Ai dreptate ca obtine negru perfect cand se inchid dimming zones, insa in content real de multe ori nu poate sa faca asta pentru ca are surse de lumina in intuneric - cum ar fi stele luminoase pe cer negru (vezi Gravity 2013) sau un simplu bec in intuneric.

Cu restul ai dreptate, diferenta chiar se vede doar intr-o camera complet intunecata. De asta mi-am pus rulouri de metal la geamuri, si cand ma uit la filme astup si lumina de la butonul prelungitorului. Pitch black inseamna pitch black, nu ca la cinema unde lasa aprinse indicoatoarele cu Exit.

6. #3286 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Nu am testat niciun televizor cu MiniLED, dar am un Macbook Pro M4 cu ecranul asa. E fabulos din toate punctele de vedere, in afara de negru in contrast cu alte culori luminoase. Ai dreptate ca obtine negru perfect cand se inchid dimming zones, insa in content real de multe ori nu poate sa faca asta pentru ca are surse de lumina in intuneric - cum ar fi stele luminoase pe cer negru (vezi Gravity 2013) sau un simplu bec in intuneric.
    Nu ai problema asta aici. Stiu, am si eu cateva filmulete si imagini de test pe care le folosesc pentru a vedea beleaua. Care da, cel mai grav se vedea la iPad Pro-ul anterior (cel cu MiniLED). Cred ca avea prea putine zone sau procesa aiurea. Pentru ca ori vedeai halo-uri (in zonele cu surse de lumina), ori aparea black crush (intra prea mult negru in sursele de lumina). La asta am vazut ca se descurca perfect. Trebuie sa te apropii la 20cm ca sa distingi ceva. Ori asta e genul de TV la care trebuie sa fii nebun sa te uiti la mai putin de 2-3m. So, it's all good.
    Cu restul ai dreptate, diferenta chiar se vede doar intr-o camera complet intunecata. De asta mi-am pus rulouri de metal la geamuri, si cand ma uit la filme astup si lumina de la butonul prelungitorului. Pitch black inseamna pitch black, nu ca la cinema unde lasa aprinse indicoatoarele cu Exit.
    Ah, deci nu sunt singurul nebun care nu vrea sa vada niciun LED, nicio sursa de lumina in timp ce se uita la un film? Good to know!

P.S. Iti dai seama cum ma simt eu cand ma duc la TV-ul sotiei, care a vrut neaparat un Ambilight ("TV cu luminite"), si joaca toate cele prin jurul imaginii, de ma ia durerea de cap?

7. #3287 SP
    Member tudort's Avatar
    Eu am un Philips Oled cu Ambilight, doar 125 cm însă lumina chiar ajută la imersiune. Recomand

Trimis de pe al meu Pixel 9 Pro XL folosind Tapatalk

8. #3288 SP
    Member westy9009's Avatar
    Si eu sunt fan Ambilight ... dar decand idiotii ori de la Signify " philips HUE " ori ceilalti idioti chinezi de la TP " producatorii de TV'uri " au incheiat colaborarea .. sunt in mare dubii pe ce sa merg astfel incat sa pot sa integrez multitudinea de lumini pe care le am in jurul TV-ului actual

9. #3289 SP
    Admin MonkY's Avatar
    westy9009: man, orice ai zice despre Philips Hue (in special ca sunt scumpe ca naiba), vreau sa-ti spun ca eu am LED-uri Philips Hue care merg (zilnic) de mai bine de 10 ani. Mai mult, sunt SINGURELE LED-uri care mi-au rezistat la exterior. Mai multe de atat, pentru ca unele din ele nu intrau in lampile de exterior, eu le-am taiat inclusiv difuzorul ("palaria" de plastic). Si tot merg. Trecut prin -25 grade, si peste 60 grade la soare. De-a lungul timpului am tot incercat alternative, si tot la Philips Hue m-am intors.

Asa, ca fapt divers, mi s-au ars peste 100 de LED-uri de cand m-am mutat la casa (in 10 ani). Dintre care, ZERO Philips Hue-uri. Zero! Si nu am 2-3, ci vreo 40-50. Nu stiu ce se va intampla dupa incheierea colaborarii de care spui, dar eu nu am cum sa nu le recomand. Insa, orice ati face, NU PLATITI NICIODATA PRETUL RRP pe ele! Asteptati reduceri (au cel putin 2-3 reduceri masive pe an). Gen, un E27 Color de 1100lm care in mod normal e peste 50 euro, la reduceri il iei cu 25-30 euro, max. Si daca mai prinzi si un pack de 2 sau de 4, ai sanse sa iei cu 20 euro bucata. Ceea ce inca e mult peste concurenta, but... it is what it is.

P.S. Eu ca alternative am de la Govee. Arunca o privire si pe la ei. Sunt decente, sunt mult mai ieftine (si astia au reduceri la greu). Nu stiu sa-ti spun cum vor fi in timp (am de maxim 2 ani or so)... Tot asa, controlabile full din aplicatie, sunt BT si WiFi, merg perfect in Home Assistant. Prin comparatie, LED-urile lor de gradina (de exterior), costa de 4-5x mai putin decat varianta Philips Hue. Bine, chinezarii ieftine gasesti si de 10x mai ieftin, dar nah. Nu le poti avea pe toate.

10. #3290 SP
    Member westy9009's Avatar
    westy9009: man, orice ai zice despre Philips Hue (in special ca sunt scumpe ca naiba), vreau sa-ti spun ca eu am LED-uri Philips Hue care merg (zilnic) de mai bine de 10 ani. Mai mult, sunt SINGURELE LED-uri care mi-au rezistat la exterior. Mai multe de atat, pentru ca unele din ele nu intrau in lampile de exterior, eu le-am taiat inclusiv difuzorul ("palaria" de plastic). Si tot merg. Trecut prin -25 grade, si peste 60 grade la soare. De-a lungul timpului am tot incercat alternative, si tot la Philips Hue m-am intors.

Asa, ca fapt divers, mi s-au ars peste 100 de LED-uri de cand m-am mutat la casa (in 10 ani). Dintre care, ZERO Philips Hue-uri. Zero! Si nu am 2-3, ci vreo 40-50. Nu stiu ce se va intampla dupa incheierea colaborarii de care spui, dar eu nu am cum sa nu le recomand. Insa, orice ati face, NU PLATITI NICIODATA PRETUL RRP pe ele! Asteptati reduceri (au cel putin 2-3 reduceri masive pe an). Gen, un E27 Color de 1100lm care in mod normal e peste 50 euro, la reduceri il iei cu 25-30 euro, max. Si daca mai prinzi si un pack de 2 sau de 4, ai sanse sa iei cu 20 euro bucata. Ceea ce inca e mult peste concurenta, but... it is what it is.

P.S. Eu ca alternative am de la Govee. Arunca o privire si pe la ei. Sunt decente, sunt mult mai ieftine (si astia au reduceri la greu). Nu stiu sa-ti spun cum vor fi in timp (am de maxim 2 ani or so)... Tot asa, controlabile full din aplicatie, sunt BT si WiFi, merg perfect in Home Assistant. Prin comparatie, LED-urile lor de gradina (de exterior), costa de 4-5x mai putin decat varianta Philips Hue. Bine, chinezarii ieftine gasesti si de 10x mai ieftin, dar nah. Nu le poti avea pe toate.
    Nu contest calitatea lor . La fel am peste 50 de bucati in casa si da ... is fiabile as hell. Pe exterior am mers pe Govee din perspectiva pretului si momentan nu am probleme . Ce ma enerveaza rau la Signify " Philips HUE " este ca au incheiat colaborarea cu Philips TV . Pe scurt orice model de TV dupa 2023 nu mai poate fi integrat direct cu HUE Bridge ca sa poti sincroniza Ambilight-ul TV-ului cu ecosistemul HUE din jurul TV-ului " lampi , Hue Play , etc etc " . In schimb au deblocat aceasta optiune atat pentru LG si Samsung " of course in schimbul unui abonament lunar sau 1 time payment pntr 1 singur device " - s'a stricat TV-ul mai cumperi inca odata licenta . Urat ....foarte urat si inteleg moda de SAAS dar o dai in gard cand scrie Philips si colo " pe TV " si colo " pe BEC " .

11. #3291 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Stiu ca pozele facute la un TV "don't actually do justice to the real picture", dar am zis sa pun asa cateva, ca un exemplu. De mentionat ca am facut cu telefonul de la 5m or so (cu ceva iluminare de atmosfera, ca sa nu fie totul pitch black - sa se vada comparativ mai bine). Nici macar nu am folosit camera principala (mi-era lene sa ma ridic de pe canapea sa fac de mai aproape). Am vrut doar sa scot in evidenta ceea ce cu ochiul liber se vede foarte usor: the black is really black! Iar pentru un LED (fie el chiar si QLED cu MiniLED), arata senzational. Sincer, eu asa ceva nu am vazut decat la OLED.

Si cu asta gata, inchei subiectul despre TV aici... il continuam pe thread dedicat daca doriti. Scuze pt. off-topic!
    Attached Images Attached Images img_4422.jpeg img_4419.jpeg img_4418.jpeg img_4415.jpeg img_4414.jpeg img_4413.jpeg img_4412.jpeg img_4410.jpeg

12. #3292 SP
    Senior Member Cristache07's Avatar
    N-am avut ce face sa iau o figurina de pe OLX. Acum am o noua nebunie... Vedem cat ma tine...

Bust Sub-Zero Nemesis Now 29.5 cm inaltime
    Placa de perete dar sta si pusa pe o suprafata (mini sculptura nici nu stiu cum sa-i zic) cu tovarasul Solaire din Dark Souls, de asemenea tot Nemesis Now (29 cm inaltime).

Indraznesc a spune ca Nemesis Now alaturi de Numskull au cea mai buna calitate in zona de pret 100-150 eur.
    Mai am o comanda in desfasurare la First 4 Figures (aici sunt emotiile), revin cu poze in weekend
    Attached Images Attached Images 1000033837.jpg 1000033836.jpg 1000033838.jpg 1000033839.jpg 1000033835.jpg

13. #3293 SP
    First 4 Figures Dark Souls Elite Knight Exploration Edition (40cm inaltime, 5kg)

Varianta standard, la cea exclusive edition bonfire-ul se aprinde. Nu am avut nicioadata un produs impachetat astfel. Exceptional!
    Am decis sa aleg varianta de fata ca peste tot pe YT toti au Humanity Restored Edition, niciun filmulet n-am vazut cu Exploration.
    Attached Images Attached Images 1000033964.jpg 1000033966.jpg 1000033963.jpg 1000033957.jpg 1000033974.jpg

14. #3294 SP
    Member lucicleric's Avatar
    Quote Originally Posted by Cristache07 View Post
    First 4 Figures Dark Souls Elite Knight Exploration Edition (40cm inaltime, 5kg)

Varianta standard, la cea exclusive edition bonfire-ul se aprinde. Nu am avut nicioadata un produs impachetat astfel. Exceptional!
    Am decis sa aleg varianta de fata ca peste tot pe YT toti au Humanity Restored Edition, niciun filmulet n-am vazut cu Exploration.
    O superbitate. Daca nu sunt prea indiscret, cat a fost distractia?

15. #3295 SP
    530 eur de pe Amazon.de A sarit acum la 770 eur

https://www.amazon.de/dp/B0CD2LQ55W?...fed_asin_title

Au pret bun si la Nameless King dar e imensa statuia, vine in 3 cutii

16. #3296 SP
    Senior Member Xander RO's Avatar
    iPhone 16 Plus, 256GB, Ultramarine

Nu as fi renuntat la tovarasul meu iPhone 7 Plus niciodata in viata asta daca nu deveneau multe aplicatii unusable pentru ca nu isi mai faceau update, o mizerie marca Apple. Telefonul merge inca impecabil ca si fiabilitate, smoothness si batery life, dar Apple a decis sa mi-l transforme in caramida, pentru ca ... asa vor ei...
    Attached Images Attached Images screenshot-2025-08-28-095829.png

17. #3297 SP
    First 4 Figures Nameless King (DarkSouls III)

Despachetatul mi-a luat o ora, asamblarea alta ora. Totul impachetat cum trebuie, insa montatul l-am gasit dificil ca batalia cu boss-ul as putea spune. Statuia e senzationala!!! 70cm inaltime si aproximativ 20 kg

http://www.youtube.com/shorts/9aSYp0xs0Mk
    Attached Images Attached Images 1000034822.jpg 1000034827.jpg 1000034829.jpg

18. #3298 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by Xander RO View Post
    Nu as fi renuntat la tovarasul meu iPhone 7 Plus niciodata in viata asta daca nu deveneau multe aplicatii unusable pentru ca nu isi mai faceau update, o mizerie marca Apple. Telefonul merge inca impecabil ca si fiabilitate, smoothness si batery life, dar Apple a decis sa mi-l transforme in caramida, pentru ca ... asa vor ei...
    Nu e Apple de vina ca unii developeri refuza (sau renunta) sa mai updateze aplicatiile pentru versiuni de OS mai vechi. E absolut identic cu ce se intampla si pe Android. Si chiar si pe Windows.
    Quote Originally Posted by Cristache07 View Post
    First 4 Figures Nameless King (DarkSouls III)

Despachetatul mi-a luat o ora, asamblarea alta ora. Totul impachetat cum trebuie, insa montatul l-am gasit dificil ca batalia cu boss-ul as putea spune. Statuia e senzationala!!! 70cm inaltime si aproximativ 20 kg
    Pfoai, ce nebunie! Indraznesc sa te intreb: cat a costat?
    Ah, gata, am vazut... am ratat postarea cu 530 EURO. Daaamn! Ce zici, a meritat?

19. #3299 SP
    Member lucicleric's Avatar
    A venit impachetata in 3 cutii??? Holy jeesus

20. #3300 SP
    Pfoai, ce nebunie! Indraznesc sa te intreb: cat a costat?
    Ah, gata, am vazut... am ratat postarea cu 530 EURO. Daaamn! Ce zici, a meritat?
    530 de euro a fost The Elite Knight. Nameless King astazi are un pret teribil: 1715 EUR. Am primit oferta speciala si n-am mai stat pe ganduri, am luat-o imediat. La cate prostii am cumparat de-a lungul timpului statuile astea doua par sa fie direct investitie la ce preturi se vehiculeaza pe ebay/olx la noi. Mi-a depasit asteptarile, sunt multumit. O sa fie o provocare transportul in Romania....

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 165 of 168 FirstFirst ... 65 115 155 163 164 165 166 167 ... LastLast