ambele luate prin mangashop.ro - 220 lei
Trepiedul venit in weekend (la fel cu al lui adibose de pe cateva pagini in urma), capul abia azi:
- Manfrotto MVH502A Rotule Vidéo fluide avec friction réglable avec Bol de 75mm Noir: Amazon.fr: Photo & Caméscopes
- Manfrotto MK190XPRO3-BH Pack de Trépied en aluminium 3 Sections + Rotule Noir: Amazon.fr: Photo & Caméscopes
Capul trepiedului a ajuns intr-un sertar ca e prea instabil pe slider
iPhone SE Space Gray 16 GB, primul meu iPhone. Luat de joi, abia acum am apucat sa-l trag in poza
Well, a sosit momentul sa-mi inlocuiesc batranul iPhone 5 (batran si bun, ma tine si acum bateria 3 zile, lol)
Thnx MonkY pentru sfat, intr-adevar si asta mi se pare mare, bine ca n-am luat plus-ul, era huge
Ochelari de gaming direct de la baietii care se ocupa de GUNNAR in Romania . Le-am recomandat sa-si faca un cont pe CG sa va explice despre ce este vorba. Eu i-am luat de cateva ore si pot spune ca deja isi merita banii ! Gunnar RPG by Razer 399 lei de pe site-ul lor (nu stiu daca am voie sa fac reclama).
De la inkspired, nu puteam rata ocazia Daffy + Darth Vader =
Calitate foarte buna la un pret de nimic (39 lei + transport)
Primit pe degeaba:
---------- Post added 21-04-2016 at 09:31 ----------
stand la curte, imi permit sa visez la o camera dedicata pentru filme, cu mocheta rosie si postere pe pereti
- Philips DiamondClean + replacement headbrushes
- Macbook Pro Retina 15"(mid 2015)
- Cd-uri Tony Bennett
Bookmarks