Single post: Hollow Knight: Silksong
-
Why so serious ?

Originally Posted by
sexbobomb91
Cu placere, sa ne zici daca-ti place boss-ul din zona asta. Mie mi s-a parut foarte bine balanced, mi se pare ciudat ca vor sa-l faca mai usor cu urmatorul patch.
Prima data cand am ajuns la ea, am murit dintr-o prostie a mea, dar era super previzibil totul si am murit la a 3a faza, cred.
Apoi, parca si-a schimbat complet atacurile, super haos din faza 2, cand incepe sa-i sumoneze pe aia si deja am murit de vreo 8 ori. O sa mai continui sa vad 
LE: eu am luat o pauza de la joc - efectiv e facut pentru sadici, asa in scarba, ca sa fie cat mai greu. Mi se pare inadmisibili sa ai "inimioare" de viata, daca exista inamici si bosi care-ti iau 2-3 "inimi" per lovitura sau daca-i atingi. Efectiv nu am nici nervi si nici timp sa stau sa tot incerc cu un boss sau o arena si sa stau blocat 2-3-4 zile in joc, fara sa pot sa avansez sau sa am ocazia sa-mi upgradez arsenalul - efectiv nu mai este placere sa joc.
Astept celebrul update care sa scada putin dificultatea tipei si poate reusesc sa trec mai departe, desi nu cred ca am nervii necesari sa continui cu jocul, daca asta e considerat early game, iar mai tarziu sunt lucruri mult mai grele.
Pacat...1 a fost o capodopera din punctul meu de vedere - asta e efectiv facut in ciuda, doar ca sa fie mai greu, nu mai smart.