Am facut un video scurt cum trebuie sa urci acolo, poate te ajuta:
Pfoai ce praf sunt
Multumesc, chiar apreciez.
Ajunsesem in zona aia la un moment dat, cand nu stiam ca pot sa pocnesc florile alea albe si sa sar pe ele, asa ca nu am mai luat in calcul. O sa incerc dupa munca sa fac asta. Thank you
Culmea e ca am avut arena cu inamicii de acolo si erau complet noi pentru mine, dar m-am descurcat cu ei![]()
Cu placere, sa ne zici daca-ti place boss-ul din zona asta. Mie mi s-a parut foarte bine balanced, mi se pare ciudat ca vor sa-l faca mai usor cu urmatorul patch.
Am reusit si eu astazi sa fac al 3lea upgrade la nail.....greu, dar nu imposibil. Nu stiu care din voi a facut questul cu floarea din HK, aici este la fel, numai ca ai si timp.
---------- Post added 10-09-2025 at 16:29 ----------
@sexbobomb91: ca sa nu mor prost, cum faci sa pui de pe PS(vad ca ai ID de PS) filmulete pe YT ? Te loghezi pe YT de pe consola ? Eu am facut cateva filmulete, dar nu le pot downloada pe telefon din aplicatie, ca se le pot da cuiva pe whatsapp. Pot sa le vad/pun doar in chat-uri si cam atata. Mentionez ca nu sunt logat pe nici o aplicatie de pe consola.
Clipul acesta l-am salvat de pe Switch 2 defapt, dar de pe PS5 mergi in clipul salvat, apesi Options -> Share si trebuie sa fie o optiune de YouTube.
Am aplicatia YouTube instalata pe PS5, dar nu stiu exact daca trebuie sa o ai instalata ca sa poti face upload pe YouTube.
EDIT: trebuie sa faci link contului de YouTube cu PS5-ul inainte sa poti face upload (secunda 18):
Prima data cand am ajuns la ea, am murit dintr-o prostie a mea, dar era super previzibil totul si am murit la a 3a faza, cred.
Apoi, parca si-a schimbat complet atacurile, super haos din faza 2, cand incepe sa-i sumoneze pe aia si deja am murit de vreo 8 ori. O sa mai continui sa vad
LE: eu am luat o pauza de la joc - efectiv e facut pentru sadici, asa in scarba, ca sa fie cat mai greu. Mi se pare inadmisibili sa ai "inimioare" de viata, daca exista inamici si bosi care-ti iau 2-3 "inimi" per lovitura sau daca-i atingi. Efectiv nu am nici nervi si nici timp sa stau sa tot incerc cu un boss sau o arena si sa stau blocat 2-3-4 zile in joc, fara sa pot sa avansez sau sa am ocazia sa-mi upgradez arsenalul - efectiv nu mai este placere sa joc.
Astept celebrul update care sa scada putin dificultatea tipei si poate reusesc sa trec mai departe, desi nu cred ca am nervii necesari sa continui cu jocul, daca asta e considerat early game, iar mai tarziu sunt lucruri mult mai grele.
Pacat...1 a fost o capodopera din punctul meu de vedere - asta e efectiv facut in ciuda, doar ca sa fie mai greu, nu mai smart.
Hahaha….nu ai voie sa renunti asa usor. O sa ramai uimit de urmatorii(cred)…..am vazut ca multi se plang de “Beast”(cred ca as ii spune boss-ului de unde iei Beast Crest)…..si ala chiar e usor doar daca esti atent.(al doilea Beast a fost mai greu)
In Shelwood parca boss-ul este Sister aia cu ochi mari care ataca doar de sus, scoate tentacule de iarba cu tepi(pe care le distrugi) si minioni in faza 2. Presupun ca ai observat faptul ca ea da mereu 3 atacuri la rand, iar aici daca poti, ideal ar fi sa ii prinzi un hit dupa fiecare atac. Ca si la mine presupun ca marea problema a fost faza 2 cand scoate ea minioni.
Aici iti dau un mic sfat, poate ajuta si nu stiai, minii bosii cad de la o singura lovitura de silkspear, iar ideal ar fi sa ii prinzi pe amandoi(cand scoate doi). Nu uita sa folosesti tools neaparat si nu te zgarci sa folosesti pentru minioni skill-ul de silkspear, chiar daca consuma din silk.
Take your time…no hurry.
Pe mine m-a ajutat sa stau sub boss, sa fiu atent la mainile ei inainte sa atace si sa fac dodge in directia opusa mainii cu care ataca. Daca ataca cu stanga atunci mergeam spre dreapta si invers. Asa poti sa stai cat mai aproape dea ea, ca s-o lovesti cat mai des.
Da, am vazut cum este atacul - am ajuns la faza 3 de multe ori si da, problema nu este ea, care este super usoara si previzibila, ci sunt aia zburatori pe care-i sumoneaza si pe care nu-i pot omora mereu cu silkspear si atunci incepe distractia pentru ca ori ma ataca separat, ori raman fara silk, ori ma intep in tepii aia de pe margine ori ori ori.
Problema este ca au cu totii damage 2, iar baba si cand cade, daca te atinge chiar si cu coada, iti ia 2 viata absolut degeaba. Daca mai pui la socoteala faptul ca o lovesc si ma impinge inapoi si s-a intamplat de 3-4 ori sa ma prinda intre ea cazuta si tepi si sa mor cand o pocnesc, deja e prea frustrant.
Am momente cand ajung in faza 3 cu viata full, silk full + silk de la run-ul trecut si e suficient sa iau damate 2x intr-o secunda si sa ma ating de tepi si mor instant, fara sa am ocazia sa folosesc ce am.
Am mai zis-o si ma repet - care e rostul de a avea acele vieti individuale, daca majoritatea atacurilor de la boss fights iau cate 2 vieti?
Problema cu jocul este ca nu recompenseaza explorarea cum trebuie si nu poti face upgrades sau sa iei abilitati noi, pana nu treci de bosi asa cum vor ei. Poate era mai ok ceva sistem bazat pe XP.
Mie overall mi se pare ingreunat artificial doar ca sa fie challenging. Iar eu, din pacate, chiar nu dispun de timp si de nervii necesari ca sa pot continua, cel putin momentan, sa-l joc.
Astept update, dar daca "repara" doar 2 early game boss si restul vor fi tot oribil de greu, cred ca-l voi pune pe hold 1-2 ani.
Sau, cine stie, poate-l iau pe Steam si bag moduri ca sa fie corect, macar pe partea de luat 1 viata per hit.
@Razvanrazy sunt fix de parerea ta. De aceea iti foarte recomand sa il iei si de pe Steam daca il ai pe alte platforme. Crede-ma, nu exista satisfactie mai mare ca sa pui un mod cu damage de x100 si sa spargi un boss dintr-o lovitura sau doua. Sau mod de a lua doar o inima din damage. Sunt o gramada. Asta dupa ce ai incercat ore intregi in modul sadic in care voiau developerii sa o faci. Dupa care revii la modul vanilla de joc. Am o viata, am copii, am un job, jocul e o pasiune pt mine nu un consumator de timp si generator de furii. Imi place enorm sa descopar, sa gasesc zone noi etc. Dar nu o sa ajung sa ma frustrez cad solutia e atata de simpla. Daca avea mod easy il jucam pe easy. Eu nu fac competitie cu nimeni, joc pt mine pt placerea mea. Imi amintesc cand eram copil. As fi platit, as fi dat banii mei de alocatie, bicicleta si toata colectia de gume turbo doar sa vina cineva sa ma treaca mai departe la unele jocuri pe care le adoram. Dar pe vremea aia nu era internet si nici macar nu puteai salva progresul. Mai ne ajutam intre noi prietenii dar uman avem niste limitari. Si comparativ cu jocurile Souls. Acolo nu sunt mai priceput. Doar am solutia de a ma blinda extraordinar de mult. Ma duc farmez ore intregi si imi cresc rezistenta. Bosu nu mai imi da acelasi damege. Aici ce naiba sa faci? Unde faci level up? Ori ai reflex milisecundic ori mori, ori abandonezi. Asa ca sfatul meu, nu renunta, nu iti pierde ore din viata ta. Gaseste solutia timpurilor actuale daca vrei sa joci mai departe.
Yeah, munca, familie, copil care mai trece prin fata ecranului sau te intreaba ceva cand esti "in the zone" si viata care se intampla in jurul tau, efectiv nu se "pupa" cu a juca un astfel de joc si a te dedica asa cum trebuie.
Pe de alta parte, faza cu mod-urile este un "slippery slope", pentru ca iti poate strica semnificativ experienta, ca mai pui unu si pentru aia, 1 si pentru aia si ajungi sa ai 1 hit kill la orice, sau sa nu mai pierzi margele cand mori sau sa ai respawn fix din locul ala, nu de la banca, samd - iar asta strica total experienta si jocul si chiar e pacat.
Momentan o sa astept sa iasa acel update - candva saptamana viitoare, din ce am inteles, intre 15-21 Septembrie - si ma voi intoarce la el cu speranta ca poate o sa fie mai accesibil.
Niciodată nu mi-au plăcut cheat-uri/trainer-e, de exemplu eu nu pot juca jocuri Souls like deși la unele imi place atmosfera, as putea sa le joc cu trainer dar ce rost are, nu mai esti atent la nimic, nu mai ești grijuliu, treci ca prin brânză prin tot si nu mai ai nici o satisfacție așa că mai bine nu joc ceva care nu-s in stare să-l joc precum a fost gândit!
Dupa niste lupte seculare si foarte multi nervi am obtinut si eu acest nou skill(hint: trebuie sa te bati cu Phantom si wow ce boss fight, wow)......poate exact la asta te refereai @sexbobomb91
Update-ul este live pe consola - cel putin pe Xbox - si are 917 MB.
Inteleg ca au marit putin si hitboxes la florile alea rosii.
Actul 3 e brutal, dar se simte ca un alt joc ( cine a ajuns acolo stie ce vorbesc ), pentru mine doar cativa bossi au fost cu adevarat provocatori si unde am stat cel mai mult nici macar nu e un boss fight.. e un challenge room prin Choral Chambers unde e prea mica incaperea si te pune sa te bati cu 2 cat e camera aia fara prea multa mobilitate, in rest la 3 bossi am stat mai mult de 20-30 de minute ( Last Judge / First Sinner / Trobbio ), singura mea plangere ramane ca iti iau 2 masti din dmg basic sau pur si simplu se intampla sa cazi pe inamic sau el pe tine si tot la fel te executa, cu 1 masca per dmg era suficient, farming-ul in joc a fost chiar okay unde in Act 2 am facut mai mereu rost de margelele rosii si sa pot cumpara mai tot, e foarte satisfacator sa te plimbi si sa gasesti secrets room, in Act 3 primesti si mai multe surprize si pare ca mereu pluseaza daca esti interesat de asta, pentru mine ramane GOTY fiindca m-a facut sa uit ca stau cate 2-3 ore lipit de TV si nu imi dau seama..
Eu am incercat aseara sa trec mai departe si culmea, la prima incercare, cred ca mai aveam o lovitura sa o pun, dar nu m-am uitat la viata si m-am atins de tepi in prostie si am murit...
Apoi am mai incercat de vreo 30 de ori si tot nu am reusit sa trec, desi am ajuns in faza 3 de fff multe ori. E absolut stupid cum uneori spawneaza 2 sau 3 inamici zburatori, desi sunt si tepii aia pe arena, in faza 3 - efectiv facut in scarba, doar pentru acel procentaj mic de oameni care au timp si mananca pe paine astfel de jocuri.
Două aspecte care ma enervează la jocul ăsta si care m-au enervat si in primul.
Lipsa healthbar la inamici sau măcar la boss. Ori ceva indiciu subtil sa stii cat mai are până e mort. Sunt arene unde mi-ar fi de folos sa stiu ca un anumit inamic mai are o singură lovitura si e mort. As incerca sa-l elimin pe ăla sa mai eliberez ecranu. Asa trebuie sa țin minte mereu cate lovituri a încasat fiecare.
Si ar fi perfect un ecran cand mori la boss cu două opțiuni: Retry si Return to bench. Nu mai am răbdarea pe care o aveam pe vremea Bloodborne sa repet de zeci de ori același traseu de la checkpoint la boss. Si in unele locuri doar fugi dintr-o parte in alta, nici măcar sa farmezi nimic nu poți in drum spre boss.
Exista mod pentru PC cu healthbar - si eu mi-as fi dorit asta, macar ca optiune. Eu imi doresc multe, sa fie ca optiuni, cam in toate jocurile - de la alegerea 3rd person vs FPS, la mecanici idioate facute pentru masochisti sau pentru cei care vor realism extrem, la chestii de bun simt care nu respecta timpul jucatorilor, gen asta cu backtracking in jocurile de genu asta.
Stiu ca există mod-uri pe PC de toate felurile. Dar eu l-am luat pe PS5, sotia doar acolo vrea sa joace. Daca nu face trofee nu se pune![]()
Mda, cu noul update sunt fortat sa fac mereu double jump si abia dupa pot face glide. Pana acuma saream, tineam in jos si cand apasam iarasi jump facea glide, nu double jump.
By RonanN1 in forum Nintendo Switch / Switch 2
By OEE in forum Sony PSP, PSP Go & Vita
By OEE in forum Videos
By OEE in forum Videos
By siNcE in forum Auto & Moto
Bookmarks