Single post: Un TV nou pentru consola mea!

1. #1499 SP
    Member Ionutz83's Avatar
    @Srachi, au stoc in Media Galaxy la pretul ala.

Pe site apare Produs expus pentru ca nefiind pe stoc in depozit in Bucuresti nu se poate comanda sau livra in alt oras decat in orasul unde apare in stoc sub diferite forme (expus sau sigilat).

Daca te uiti la "vezi stocul in magazine" iti arata la fiecare care e stocul.
    La majoritatea e produs expus dar in Oradea, Craiova si Sibiu este Cantitate redusa, ceea ce inseamna ca exista minim 2 produse sigilate.
    Eu am luat asa fix acest LG 65G5.
    Atata doar ca daca nu este in orasul tau nu il poti comanda online si nici ei nu ti-l aduc din alt oras.

Tinand cont ca ai 5 ani garantie la panel iar prin campania LG Elite Care ai cadou extra 2 ani de garantie standard pe toate componentele, care se adauga la garantia standard de 2 ani, deci ai 4 ani, plus cadou 1 an de asigurare in caz de dauna, la 6400 e foarte, foarte bun pretul.

Cine are norocul sa aibe la el in oras "Cantitate redusa" sigur gaseste sigilat.
    Unde scrie "Ultimul produs sigilat" e cu noroc, e posibil sa nu fie, eu am patit asa, mi-a explicat baiatul ca la "ultimul produs sigilat" e posibil sa nu fie actualizat ca dureaza ceva dar a zis ca daca apare "Cantitate redusa" atunci 100% minim 2 produse sigilate exista pe stoc.

E bine de stiut.

Eu am oscilat intre S95F si G5.
    Pe eMag cu S95F ieseam la 7650 cu extra discount dar daca mai adaugam cat costa extragarantia plus asigurarea ca sa ajung la 5 cu 4 cu 1 an ca si la LG ieseam cu Samsung la aproape 10000 lei.
    La diferenta asta nici nu are rost sa compari.

Fiind vorba de un Oled am zis ca macar 5 ani sa stau linistit vis-a-vis de burn-in, mai ales ca am inteles ca tandem Oled sunt mai rezistente din acest punct de vedere fata de QD-Oled.

Oricum, eu sunt foarte multumit, am nimerit un panel foarte ok, fara banding, fara DSE, am cautat peste tot (cu lupa recunosc ca nu) si nu am pixeli morti/blocati.

TV-ul e luminos cat trebe, pe SDR il tin chiar pe 50 luminozitate pixeli si e suficient chiar daca am lumina in camera.

Eu vin de pe un Q90T si ala era luminos dar asta fata de ala e next-level.

Eu, mai ales la pretul asta, pentru cine il gaseste sigilat la el in oras, il recomand fara ezitare.

PS: pentru cine e interesat, varianta de 55 (138cm) se gaseste la 5200 lei, 100% sigilat in Focsani, Buzau, Timisoara si Brasov.
    Mai apare ca "Ultimul produs sigilat" si in alte locatii dar acolo trebuie verificat daca chiar mai e stoc sau nu.
    Attached Images Attached Images screenshot_20260625_232805_samsung-browser.jpg