Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 75 of 75 FirstFirst ... 25 65 73 74 75
Results 1,481 to 1,494 of 1494

Thread: Un TV nou pentru consola mea!

1. #1481 SP
    Member Antiohh's Avatar
    Dupa ce m-am jucat mai mult cu el, pot spune ca da, e o diferenta maricica intre toate ecranele pe care le-am avut si OLED. Evident, exista un compromis si aici, ca trebuie sa ai grija cu imaginile statice, sa eviti sa folosesti lumina alba acolo unde nu e nevoie, exista ceva functii de protectie de iti tot ajusteaza lumina automat in tot felul de aplicatii, DAR... unghiurile de vizualizare si negrul sunt fenomenale. Cred ca motivul principal pentru care nu mi-a placut neoqledul pe cat as fi vrut, a fost ca imaginea devenea mai laptoasa, cu cat era unghiul de vizualizare mai mare. Iar eu cum folosesc un TV pe post de monitor, stau aproape de el, imaginea chiar difera mult in functie de zona tv-ului la care ma uitam. + problema cu bloomingul rezolvata, desi sa stiti ca pe mine nu ma deranja atat de tare nici la neoqled, avand in vedere multiplele zone de local dimming care faceau o treaba decenta - dar da, e mai bine asa. La 3600 lei, daca ma tine minim 5 ani, voi considera achizitia drept una foarte reusita.

2. #1482 SP
    Member lucicleric's Avatar
    Lg G4 de 139 e la aproximativ 5800 de lei pe emag doar weekendul asta. Nu este cel cu stand

3. #1483 SP
    Member tudort's Avatar
    https://www.emag.ro/televizor-samsun.../pd/DZKVS6MBM/

Ce parere aveti de acesta baieti ? Pentru ps5 pro merge in 8k din cate am citit iar review-urile sunt foarte ok !

4. #1484 SP
    Senior Member Srachi's Avatar
    8K PS5 Pro? Nici macar 4K nativ nu poate!

5. #1485 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    De ce ai vrea 8K pe 55"? Pe post de monitor gigantic la birou?

Quote Originally Posted by Srachi View Post
    8K PS5 Pro? Nici macar 4K nativ nu poate!
    Termenul de "4k nativ" e o fantezie dintr-un trecut indepartat. Alan Wake 2 nu atinge nici 1080 pe PS5 Pro, in viitor vom alege doar intre AI upscaling sau 480p pe tv cu tub.

6. #1486 SP
    Member tudort's Avatar
    E fita stiu. Pe post de media consumption tv si gaming. Am inteles ca sunt titluri gen GT7, CallistoProtocol, NoManSky, etc. care duc 8k 30 fps cu upscaling si arata incredibil in reviews. Tv-ul cica are procesor intern care face oricum upscaling la continutul 4k dar da, in mare nu vedem mari imbunatatiri pana o sa avem hardware mai capabil si content 8k mainstream. Cel mai mult e pe YouTube acum. Ma gandesc la ce densitate de pixeli e pe 139 cm in 8k se vede crisp and clear

7. #1487 SP
    Senior Member Srachi's Avatar
    Conținut 4K se vede mai bine pe un TV 4K decât pe unul 8K, televizoarele 8K sunt inutile la aceasta oră. Nici măcar nu ai ce face cu 8K pe diagonală mică fiindca nu ai vedea diferența intre 4K si 8K.

@Espiritus, pe PC mai joc in 4K nativ unele titluri, adică vreau sa zic 4K DLAA fara upscaling, într-adevăr puține titluri imi merg asa pe un GPU 4080 Super, ultimul joc băgat asa a fost Warhammer Space Marines 2.

8. #1488 SP
    Teo
    Senior Member Teo's Avatar
    https://carrefour.ro/campanii/cuponi...elevizoare-tcl

Preturi foarte bune la gama TCL, primiti si un cupon de 20% plus 5 ani garantie.

Nu le-am testat la gaming, insa am vazut unul de o diagonala foarte mare la un amic si nu arata rau deloc.
    Attached Images Attached Images tcl.png

9. #1489 SP
    Member justamodel's Avatar
    Sony quad sau Sonos arc ultra? Ce merge mai bine la tv?

10. #1490 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Quote Originally Posted by Teo View Post
    https://carrefour.ro/campanii/cuponi...elevizoare-tcl

Preturi foarte bune la gama TCL, primiti si un cupon de 20% plus 5 ani garantie.

Nu le-am testat la gaming, insa am vazut unul de o diagonala foarte mare la un amic si nu arata rau deloc.
    Tocmai mi-am luat monitor TCL, un widescreen cu HDR, sunt foarte multumit de el. Stiu ca nu e acelasi lucru cu TV dar mi-a crescut gradul de incredere pentru produsele TCL.

11. #1491 SP
    Senior Member FuriaAlba's Avatar
    Quote Originally Posted by eagle-eye View Post
    Tocmai mi-am luat monitor TCL, un widescreen cu HDR, sunt foarte multumit de el. Stiu ca nu e acelasi lucru cu TV dar mi-a crescut gradul de incredere pentru produsele TCL.
    off: Model, specs la monitor ?

12. #1492 SP
    Monitor Gaming Curbat QD Mini-LED TCL 34R83Q, 34", UWQHD (3440x1440)

https://www.emag.ro/monitor-gaming-c..._413555434_1_1

13. #1493 SP
    Junior Member burebistas's Avatar
    Quote Originally Posted by eagle-eye View Post
    Monitor Gaming Curbat QD Mini-LED TCL 34R83Q, 34", UWQHD (3440x1440)

https://www.emag.ro/monitor-gaming-c..._413555434_1_1

Chiar cautam si eu modelul asta acum cateva saptamani, dar sunt aproape 0 reviews in engleza pentru el pe youtube. Avea un pret excelent pe emag, in jur de ~2700 de lei cand l-am vazut iar specificatiile sunt atractive. Pare sa fie cea mai buna alternativa la oled in teorie. Nu l-am luat pentru ca tot aud de "VA ghosting" si am avut ecrane doar IPS pana acum, dar parca m-am saturat de glow-ul lor unde negrul nu e negru.

Cum ti se pare comparativ cu un oled?

14. #1494 SP
    EXACT asa eram si eu. Voiam sa scap de IPS pentru ca noaptea (in joc) sau in scene intunecate efectiv nu vedeam ce se intampla pe ecran si mi-era si mie teama de VA ghosting, dar asta so far nu are nicio problema de ghosting, sau daca are nu am sesizat eu nimic. Also, mi-era teama de OLED pentru burn-in... la TV mai merge, dar la PC unde si lucrez pe el mi-e ca se imprima naibii logo-ul de la unreal engine sau de la youtube asa ca am mers pe mini-led si cu quantum dot si it's as close as it gets. Daca i-l arati cuiva fara sa stie ca nu e OLD nu cred ca isi da seama ca nu e decat daca e mare cunoscator. Pe mine m-ai fi pacalit lejer.

Nu l-am folosit decat pentru Kingdom Come 2, ca si jocuri, dar isi face treaba cu brio, in primul rand ca nu mai am nevoie sa aprind torta noaptea cand le fur oamenilor din casa ca sa vad ce naiba fac . Dar il recomand cu caldura.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 75 of 75 FirstFirst ... 25 65 73 74 75