Dupa ce m-am jucat mai mult cu el, pot spune ca da, e o diferenta maricica intre toate ecranele pe care le-am avut si OLED. Evident, exista un compromis si aici, ca trebuie sa ai grija cu imaginile statice, sa eviti sa folosesti lumina alba acolo unde nu e nevoie, exista ceva functii de protectie de iti tot ajusteaza lumina automat in tot felul de aplicatii, DAR... unghiurile de vizualizare si negrul sunt fenomenale. Cred ca motivul principal pentru care nu mi-a placut neoqledul pe cat as fi vrut, a fost ca imaginea devenea mai laptoasa, cu cat era unghiul de vizualizare mai mare. Iar eu cum folosesc un TV pe post de monitor, stau aproape de el, imaginea chiar difera mult in functie de zona tv-ului la care ma uitam. + problema cu bloomingul rezolvata, desi sa stiti ca pe mine nu ma deranja atat de tare nici la neoqled, avand in vedere multiplele zone de local dimming care faceau o treaba decenta - dar da, e mai bine asa. La 3600 lei, daca ma tine minim 5 ani, voi considera achizitia drept una foarte reusita.
Bookmarks