Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 73 of 74 FirstFirst ... 23 63 71 72 73 74 LastLast
Results 1,441 to 1,460 of 1469

Thread: Un TV nou pentru consola mea!

  1. #1441 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    img_5239.jpg
    Hai ca in sfarsit, dupa mult chinuit cu emag si livrare (am spus mai multe acum ceva vreme pe threadul cu Black Friday, tldr mi-au spart tv la livrare, l-au scos de pe stoc, nema reducere, ANPC, am apelat la o pila si mi-a facut rost la reducerea originala) am pus mana in sfarsit pe LG G3 OLED. Inca nu am avut cine stie ce timp sa ma dau pe el, mai ales in jocuri, dar holy sh*t parca ochii mei fac dragoste de fiecare data cand ma uit la el. Mi se pare exceptional, si eu si prietena am ramas cu gurile cascate cand am dat play la prima bucata de content, chiar si persoana care ne-a ajutat sa il montam (am montat si mobila odata cu el) a mai ramas vreo juma de ora dupa si ne holbam toti de pe canapea cum se uita triburile alea neatinse de lume la albi cand vin sa le dea ciocolata si coca-cola.

    M-am jucat putin in setari sa il mai calibrez, dar nu sunt expert asa ca am urmat niste guide-uri de pe net + propria pereche de ochi dar so far so good. Poate singurul lucru foarte usor deranjant e cand se face trecerea de la alb orbitor la negru intens, dureaza un pic sa se adapteze ochii si simt ca imi iau flashbang de fiecare data (pana si subtitrarea e ca un spotlight cand e pusa pe scene dark si mi se imprima pe retina pentru 0.5 secunde), dar daca dau brightnessul mai mic parca nu se mai vad asa bine scenele intunecate.

    Zilele astea o sa il stresez mai mult in jocuri + inca nu l-am conectat la cablul TV (am realizat abia acum ca nu am efectiv cablul fizic ) ca sa vad cum se vede, dar who cares, oricum 90% din timp o sa fie pe gaming sau streaming services. Dar so far sunt mega multumit, oricum nu am termen de comparatie ca nu am mai avut TV de vreo 4-5 ani de zile si ma uitam doar la monitorul de la PC.

    Also, note to self: e treaba naibii de montat animalul de 77” seara cand esti obosit si daca esti scund, recomand oameni inalti si cu energia si rabdarea neconsumate.


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  2. #1442 SP
    Senior Member Srachi's Avatar
    Bun, să-l stăpânești bucuros si sănătos. Cum au reușit să-l sparga pe,primul? In materiale HDR10 si Dolby Vision lasă contrast si oled light ambele la maxim, 100. Subtitrările pe aproape orice serviciu de streaming le poți seta culoarea sau opacitatea, scazi opacitatea și nu-ți mai zgarie nimic retina. Sau pui subtitrari gri care în HDR le vei percepe ca pe un alb mai puțin intens in luminozitate. La netflix găsești setari pt subtitrari daca te loghezi in cont de pe browser, pe TV în aplicație nu le ai, cred ca la fel si la Amazon Prime Vkdeo.
    Chiar si media playerele externe au astfel de setari!

    Fain living ai, nu-mi dai mie casa ta si televizorul? Aspiratorul nu mi-l trebuie deși pare a fi un Karcher bun! Ai și pisică foarte faină!

  3. #1443 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Foarte tare man. Felicitari! Ma bucur ca ai reusit sa rezolvi si sa-l cumperi la reducrerea aia, iar camera arata foarte bine

    @Srachi - cum poti seta culoare si opacitate pe serviciile de streaming? Eu ma chinui, de pe Xbox, in toate - Disney+, Netflix, HBO Max, care au subtitrarea oribila si nu am nicio setare pt asta.
    Chiar mai devreme ma uitam le HBO Max la un serial si eram tot alb acolo, iar subtitrarea e alba, fara umbra sau contur

  4. #1444 SP
    Senior Member Srachi's Avatar
    De exemplu pe Netflix trebuie sa-ti intri in cont de pe browser si sa-ti acesezi acolo setarile, parca la fel este si pt Prime, din cont iti faci setarile, parca la Prime erau ceva setari si in aplicatie dar la Netflix cu siguranta nu ai in aplicatii. La fel incearca si cu Disney...

  5. #1445 SP
    Junior Member staedler's Avatar
    La fel este si la HBOMax, din browser faci setarile la subtitrari.

  6. #1446 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Mda. N-am intrat niciodata in browser pe aceste platforme de streaming. Doar din TV sau console, in cel mai rau caz, ca sa caut ceva rapid, de pe telefon. Cum sa-mi ceara sa ma loghez intr-un browser pe PC ca sa schimb o astfel de setare?

    Anywho, tks de raspunsuri. Ramane asa cum e si voi continua sa ma plang de asta pana adauga optiuni din aplicatii

  7. #1447 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Lol si eu cautam ca prostul in aplicatii setari de genul si nu gaseam. Mersi de point si de aprecieri!
    @Srachi iti dau pisica sa iau o pauza de la ea dar dupa 2-3 zile o sa vii cu ea inapoi . Legat de cum au spart TV-ul, habar nu am, tot ce stiu e ca nici nu a mai ajuns la mine ca "s-a deteriorat in transport" sanchi, mi s-a parut suspect si am facut reclamatie. Acum baietii mi-au promis acelasi model la reducere cand intra pe stoc "candva in Decembrie". Dar s-a oferit un prieten care lucreaza la ei sa ma ajute si cumva ei mai aveau unul nou-nout si mi-a pus comanda pe ala.

  8. #1448 SP
    Member morphine's Avatar
    Mi-am luat inima in dinti si mi-am dat comanda de un C3 de 55inchi. Dupa ce am folosit un LED de la LG aproape 10 ani si a inceput sa se albastreasca panelul, am facut un efort financiar si mi-am luat ce-mi doream de mult.

    Stiu ca e invitabil burn-in ul dar eram curios de la cei care au deja OLED care care e lifespanul si cat de des il folosesc.

  9. #1449 SP
    Member lucicleric's Avatar
    Eu am un C8 de cand s-a lansat, nu are absolut nicio problema. Folosit doar pentru filme,seriale si consola. Niciodata pentru cablu tv pentru ca nu am. Eu zic sa stai linsitit din punctul asta de vedere, tehnologia a evoluat mult. Inca nu recomand sa te uiti la cablu tv pe el , though. Sa il stapanesti sanatos!

  10. #1450 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    Quote Originally Posted by morphine View Post
    Mi-am luat inima in dinti si mi-am dat comanda de un C3 de 55inchi. Dupa ce am folosit un LED de la LG aproape 10 ani si a inceput sa se albastreasca panelul, am facut un efort financiar si mi-am luat ce-mi doream de mult.

    Stiu ca e invitabil burn-in ul dar eram curios de la cei care au deja OLED care care e lifespanul si cat de des il folosesc.
    Acum 3 ani lifespanul era aproximativ 1000 de ore cumulate cu aceeași imagine, garantat fara burn in. Adică dacă te uitai o ora pe zi la ProTV timp de 3 ani, te puteai aștepta să rămâi cu sigla in colț. Depinde extrem de mult de conținutul video și de luminozitate, pe luminozitate minima poate rezista și de 10 ori mai mult (afirmație din amintiri, nu am o sursa exactă). Între timp am înțeles că au devenit și mai rezistente modelele mai noi. Eu nu ii fac babysitting și nu a pățit nimic în 3 ani, dar nici nu am cablu.

  11. #1451 SP
    Member dinamovistu's Avatar
    Eu am un LG C6 de 55" din 2017 și are ditamai burninul cu sigla de la ProTV de la știrile de dimineață (in stanga jos), pe care a stat foarte mult în intervalul 7-10.

    Sent from my SM-F936B using Tapatalk

  12. #1452 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Cel mai mare pericol e la UI-ul din jocurile jucate des si pe o vreme indelungata. Daca aveam OLED cand jucam Destiny cred ca se imprimau bine de tot bara de HP si widget-ul de arma . Deci mare grija acolo, dar acuma au TV-urile tot felul de trucuri de "pixel cleanup" si nebunii ca sa minimizeze sansele de burn-in.

  13. #1453 SP
    Senior Member GabiCutlac's Avatar
    Am mai scris, dar a mai trecut de atunci. LG B7, are 6 ani fără o lună. Folosit zilnic, cu mici excepții. Filme, youtube, gaming. Nu are nici o urmă de burn. Am jucat pe el in unele perioade zilnic același joc. Au fost sesiuni si de 4-5-6 ore de joacă. Zero probleme.

  14. #1454 SP
    Senior Member Srachi's Avatar
    Nu-i nici o problema daca joci zilnic acelasi joc pana il termini, este ca bag 100 de ore intr-un joc fara teama de burn in, probleme pot aparea daca joci obsesiv acelasi joc tot timpul, luni de zile, ani poate!!
    Eu pe B9 nu vad cum sa fac burn in, variez continutul mult, filme de pe streaming sau alte surse de calitate, cate un joc, un youtube, la canale tv nu ma uit, nici nu am cablu tv bagat si nu din cauza de frica de burn ci is satul de minciuni, maimutareli si emisiuni stupide.
    Circa 80% din materialele redate sunt HDR10 sau Dolby Vision la luminozitate maxima!

  15. #1455 SP
    Member morphine's Avatar
    Aveti niste sugestii de setari pt C3? Nu-mi dau seama daca dynamic tone mapping e acurrate sau nu. Deocamdata cinema mode mi se mai cel mai okeysh.

  16. #1456 SP
    Member Cristache07's Avatar
    Quote Originally Posted by GabiCutlac View Post
    Am mai scris, dar a mai trecut de atunci. LG B7, are 6 ani fără o lună. Folosit zilnic, cu mici excepții. Filme, youtube, gaming. Nu are nici o urmă de burn. Am jucat pe el in unele perioade zilnic același , joc. Au fost sesiuni si de 4-5-6 ore de joacă. Zero probleme.
    Si eu am un LG C3 de 55 inchi, aici in Germania care face 3 ani in Iulie, il folosesc masiv in gaming, sesiuni si de 10-12 ore in Diablo si altele, cred ca are 3-4000 de ore de functionare doar in gaming si sunt suprins cum n-a ramas nimic imprimat. Panasonicul de acasa (55FZ800) luat de la Altex in Ianuarie 2019 am observat recent ca are o sumedenie de pixeli in josul ecranului, de-a lungul ramei. Noroc ca nu se observa de la distanta. Panasonicul fiind si el Oled, are panoul de LG, tot ceva din gama C, insa model 2018. Planuiesc intr-un an sau doi sa iau tot LG insa din gama G. Plusul de stralucire imi face cu ochiul, se simte diferenta in filme cu HDR, si-n jocuri mai mult ca sigur.

  17. #1457 SP
    Senior Member Srachi's Avatar
    @Cristache07, C3 a aparut anul trecut, nu ai cum sa ai C3 de 3 ani

  18. #1458 SP
    Member Cristache07's Avatar
    C9, am gresit

  19. #1459 SP
    Member lukecelmare's Avatar
    Un TV bun de 55 inchi pana in 4500 de lei oare gasesc ? In principal ptr gaming si streaming . Momentan prima options ar fi un Samsung 55Q80C. Mersi

  20. #1460 SP
    Member alexxx02's Avatar
    Am schimbat eu pana acum doua Samsung 55Q80C. Primele doua cu pixeli morți din fabrica, al treilea se vede bine, se mișcă bine, negrul e negru, culorile și calitate sunt foarte bune în schimb are ceva mai mult DSE decât celelalte (Dirty Screen Effect). Și primele doua aveau și din ce am citit majoritatea TV-urilor suferă de problema asta. Sper sa ma obișnuiesc asa ca sincer nu mai am chef sa fac și al treilea retur mai ales ca îmi place cum vede TV-ul, atât pe parte de filme cât și canale TV si gaming. Eu le-am prins pe toate 3 cu 10% reducere și le-am luat cu 3350 de lei. Samsungul vechi tocmai de asta l-am schimbat va avea DSE și speram ca astea mai noi sa nu mai aibă problema asta, dar e acolo prezenta din păcate.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 73 of 74 FirstFirst ... 23 63 71 72 73 74 LastLast

Similar Threads

  1. Jocuri bune pentru configuratia mea By verde in forum Software
    Replies: 2 Last Post: 30-08-2010, 19:23

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts