Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 71 of 74 FirstFirst ... 21 61 69 70 71 72 73 ... LastLast
Results 1,401 to 1,420 of 1471

Thread: Un TV nou pentru consola mea!

1. #1401 SP
    Senior Member Srachi's Avatar
    Nu ai pentru ce, si eu vreau sa trec de la B9 la G3 sau G4 ca poate mai astept pana la anul, inca isi face treaba si B9 dar eu sunt dus cu capul dupa HDR10 si Dolby Vision asa ca am nevoie de un televizor luminos sa poata reda cum trebuie materialele astea. O sa vezi ce diferenta mare e intre SDR si HDR in jocuri, am jucat Callisto Protocol si Dead Space Remake, asa iluminare au si asa misto se vad in HDR, dupa ce iti iei un TV capabil probabil o sa zici ce naiba ai asteptat atata timp sa iei unul. Cand am trecut de la LCD 1080p SDR la OLED 4K HDR zici ca am facut upgrade si la consola asa diferenta mi s-a parut ca e.

2. #1402 SP
    Member lucicleric's Avatar
    Vad ca si G3-ul are oferta cu 20% in aplicatie dar doar pe 65 de inch

3. #1403 SP
    Junior Member Bogdi92's Avatar
    Va salut,
    Am luat recent un LG B3. Jocul inca nu l am luat dar cel mai probabil il voi lua azi.
    Trebuie sa fac ceva anume pt 120hz sau se pune el automat daca joc pe performance mode? Sau poti alege intre doua moduri performance? De 60 sau 120hz?
    Multumesc!

Sent from my iPhone using Tapatalk

4. #1404 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    Rata de refresh a televizorului e independenta de ce sursa video ii dai. El se reîmprospătează mereu la 120Hz, nu ai setări de făcut.

5. #1405 SP
    Mersi de raspuns. Postarea mea a fost in topicul Spider Man 2 PS5 dar vad ca a fost mutata aici. Deci in joc exista doar un singur Performance Mode care va rula jocul la 120hz?

6. #1406 SP
    E putin mai complicata diferenta dintre FPS si Refresh Rate (hz). Jocul va rula in 60FPS probabil in performance sau cat are el, si asta nu are treaba cu rata de refresh a televizorului. La fel de bine il poti juca si in quality mode cu 30FPS de exemplu pe acelasi televizor.

Poti sa te gandesti la cati hz are televizorul tau ca la o limita maxima. Daca ai 120Hz pe televizor, nu poti juca jocuri in mai mult de 120FPS, dar poti juca in mai putin.

7. #1407 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Spider-Man 2 are si unlocked framerate mode in setari.

8. #1408 SP
    Mulțumesc amândurora pt raspuns!

9. #1409 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Vezi ceva analize grafice despre asta, pentru ca eu nu am cum sa testez, dar cred ca vazusem ceva de un 40fps mode, daca ai VRR si 120fps activate.

10. #1410 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Hai ca a meritat sa astept BF pentru LG G3, am prins 6.000 lei reducere la emag la varianta de 77inch. Sa va dea Trompi sanatate pentru sugestii si ponturi
    Nu mai e pe stoc dar apare la avstore redus cu 5.000 daca sunt doritori.

11. #1411 SP
    Teo
    Senior Member Teo's Avatar
    Quote Originally Posted by eagle-eye View Post
    Hai ca a meritat sa astept BF pentru LG G3, am prins 6.000 lei reducere la emag la varianta de 77inch. Sa va dea Trompi sanatate pentru sugestii si ponturi
    Nu mai e pe stoc dar apare la avstore redus cu 5.000 daca sunt doritori.

La ce pret l-ai luat?

12. #1412 SP
    14.000, redus de la ~20.000

13. #1413 SP
    Sa ne lasi impresii despre G3!

14. #1414 SP
    Abia astept! Ajunge pe 14, dar abia in weekend o sa-l montez ca tre sa gauresc beton si nu am scula asa ca stau dupa cineva sa vina sa ma ajute sper sa reusim sa-l punem ca am inteles ca e flimsy si greu ca naiba.
    Meanwhile, mi-am comandat si niste hdmi 2.1 si, ca tot romanu, am zis ca daca tot am economisit atatia bani sa-i dau in alta parte asa ca am marit gaura in buget cu o pereche de Audioengine A5+ wireless si un sub, ca atunci cand ma uit pe G3 la Franklin Testoasa in 4K HDR sa aud joasele vocii lui Ursache. Cert e nici la caldura nu mai dau drumul ca o sa ma incalzeasca ecranul deci mai economisesc si acolo.

15. #1415 SP
    Seria G chiar nu e flimsy comparat sa zicem cu seria C, panou are si radiator pt o racire mai buna si din cauza asta este mai gros decat alte OLED -uri, nu-ți fa mari probleme, 35 de kg in doi ii floare la ureche.

16. #1416 SP
    Member Cristache07's Avatar
    La seria G de la LG parca aveai montajul asigurat de ei, asa imi aduc aminte. Diferenta fata de seria C este in mare la stralucire (brightness), asta era selling point-ul in urma cu cativa ani, sigur mai are niste "gimmick-uri in plus". Nu prea o sa faca caldura ca nu e plasma. Sa-l stapanesti sanatos si sa te bucuri de tv, Eagle-eye!

17. #1417 SP
    Da, te poti inscrie la LG să-ți vina service si ți-l montează gratuit doar ca cine stie cat trebuie sa aștepți! G3 se încălzește mai tare ca si C3 dar e si normal. G3 are panou cu tehnologie noua, MLA(micro lens array), urca puțin peste 1400 de niti deci mult mai luminos decat C3 in materiale care cer lucrul asta(unele highlighturi masterizat la luminanță mare in standarde de imagine HDR).
    Gimmick-uri in plus fata de seria C3 nu are, au meniul la fel, functii la fel, doar panoul diferit.
    Si deșii eu sunt consumator mare de materiale HDR 10 si Dolby Vision care necesită luminanță mare, pe mine nu m-a spart G3 cu nimic, e luminos dar ceva nu mi-a plăcut la el, l-am butonat in magazin pe YouTube doar, chiar vroiam să-mi placa la nebunie, sa zic woooow si sa nu pot sa nu-l cumpăr dar cred ca B9 o sa mai stea o perioada cu mine, probabil altfel ar fi fost să-l butonez acasa cu materiale de calitate dsr parca lentilele alea scot la iveala unele lucruri.
    Anu viitor probabil ajunge si blue phosphorus pe OLED, om vedea ce va fi de OLED-uri.

18. #1418 SP
    Imi poate cineva recomanda un suport (sau un brand) pentru montare pe perete? OLED de 65". In principiu ma intereseaza sa stea perfect drept pe perete si sa aiba cativa cm spatiu in spate, cat sa pot ajunge la un cablu daca e nevoie. Am vazut ca preturile variaza intre 30 de lei si 300 de euro, lucru care ma ingrijoreaza putin.

19. #1419 SP
    Senior Member 077danyel's Avatar
    Eu am G2 ca nu am mai avut răbdare sa apară G3
    De montat nu e greu ,eu mi l-am montat singur ca am rotopercutor
    Ai în cutie o foaie,o lipesti pe perete și iti arata exact unde sa dai gaurile( parca treb burghiu de 10)
    În rest tv e foarte bun ( g3 ar trebui sa fie și mai bun),se vede excepțional ,în jocurile online nu ai probleme cu latenta,mecanismul ala de prindere e perfect,ți-l lipește de perete pur și simplu de zici ca e tablou ,face și ceva căldură dar acum iarna e un lucru bun
    Sa îl stăpânești sănătos și ka cât mai mulți ani fără probleme

20. #1420 SP
    Teo
    Senior Member Teo's Avatar
    Quote Originally Posted by Espiritus View Post
    Imi poate cineva recomanda un suport (sau un brand) pentru montare pe perete? OLED de 65". In principiu ma intereseaza sa stea perfect drept pe perete si sa aiba cativa cm spatiu in spate, cat sa pot ajunge la un cablu daca e nevoie. Am vazut ca preturile variaza intre 30 de lei si 300 de euro, lucru care ma ingrijoreaza putin.
    Eu la ambele TV, printre care un LG OLED 65, am acest suport: https://www.emag.ro/suport-tv-de-per.../pd/DFN76KBBM/ . Modelul meu este 95% ca asta, tot A+, doar ca are mai multe gauri in care pot fi prinse suruburile. Cand vreau sa schimb vreun cablu in spate, il misc imediat in diagonala si am acces perfect in spate fara sa ma chinui. Il tin mereu departat de perete, insa daca incerc sa il lipesc de el, este un spatiu de vreo 5cm intre perete si TV. Daca vrei aspectul tip tablou in care sta foarte aproape, trebuie sa iti iei unul fix slim.

Il poti tine si putin inclinat, eu cam la 5 grade l-am lasat. Daca vei alege un suport fix, sa te gandesti bine inainte daca are reglaj unghiular si cat de sus va sta pe perete fiindca daca te vei uita de la un nivel mai jos, nu va fi foarte placut daca privirea ta nu va fi perfect perpendiculara fata de ecran.
    Attached Images Attached Images img_20231111_223634.jpg img_20231111_223701.jpg

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 71 of 74 FirstFirst ... 21 61 69 70 71 72 73 ... LastLast