Single post: 007 First Light
-
Senior Member
De multe ori in viata mi s-a demonstrat ca pot sa fiu foarte prost si am acceptat asta, insa de data asta am fost si fudul si ironic, iar asta ma doare si le cer scuze oamenilor pe care i-am jignit!
1. Ma aseara duc la Auchean in Constanta la mall sa cumpar plastic si ulei de motor rafinat de mancare pentru familie
2. Vad in departare Flanco, ma uit, ma intristez putin, ma abtin, ma indrept spre parcare
3. Plec acasa (trichineloza cerebrala se instala deja, latent, dar sigur)
4. Ma trezesc azi la 5.00 a.m, agitat
5. Cu teama si ingrozit de frica nevestimii', asa cum trebuie sa aiba orice barbat adevarat, ma duc spre ea si ii spun ca daca nu fac asta, mor si ramane vaduva!
6. Se uita la mine lung, clar nu intelege nimic (stie deja ca sunt retardat, dar ma suporta deja de 10 ani), dupa care spune... 'ok'...
7. Ma prezint la magazinul respectiv, unde sufletul meu ramasese din ziua precedenta, doar trupul facuse deplasarea pana acasa
8. Dau cu bestialitate cu cardul si cumpar alt PS5 Pro, nou nout, aceeasi revizie CFI-7121
Vin acasa cu 120km/h, aproape il scap in lift, il instalez, instalez 007 First Light, il bootez, dupa care timpul se opreste in loc. Am sunet!
Incep si simt din ceafa un fior, urmat de o caldura puternica prin tot corpul, senzatie rece prin coloana vertebrala care coboara repede spre popou, tiuit in urechi, transpiratie abunenta. Am sunet!
La doi metri de mine se afla inca un topor de-al lu' fimiu din Minecraft. Senzatia naturala sa il apuc si sa sparg consola veche a fost aproape de nestapanit, dupa care mi-am dat seama ca trebuie sa imi recuperez o parte din bani.
Ma duc repede sa ma spal pe fata, las jocul in idle, ma intorc repede cu apa dupa mine sa ma asigur ca inca se aude, ma termin de spalat. Pun consola 'veche' pe olx la un pret mai mult decat decent si o dau in doar 15 minute. Literalmente, la 11.30 era pe olx, la 11.55 era omul deja la mine la scara cu banii. I-am spus de problema cu 007, i-am spus ca alte 30 de jocuri merg perfect, i-a facut proba, nu parea sa ii pese, pretul era prea bun...
Nici acum nu pot explica, dupa 20 de ani de experienta, nenorocirea asta de incompatibilitate (defect?) fizica a unei console intr-un singur joc...
Doua lucruri am invatat din experienta asta traumatizanta:
1. Niciodata sa nu te crezi tu mai destept decat altii si sa le desconsideri pararile. Oamenii aia au zis ca 'it's your console', am ras de ei si i-am balacarit...
2. Am invatat din nou sa fiu umil si recunoscator pentru ceea ce am. Nu fur banii, n-am alte distractii si alte vicii in afara de gaming, ma dedic 120% familiei mele si prefer sa port 3 ani aceleasi haine dar sa imi pot finanta fericirea. Am pierdut niste bani, nu multi, dar senzatia de pace si de bucurie pe care o am acum ca nu mi se mai interzice sa ma joc 007 este de nepretuit.
Mi-am luat sick day maine si cred ca nu ma fac bine nici pana poimaine, posibil nici pana vineri, am sa spal vasele o saptamana si o sa-i cumpar niste flori femeii care cu buna stiinta, asumata si nesilita de nimeni, a acceptat sa isi uneasca destinele cu un retardat obsesiv compulsiv.
Am sunet...