Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 5 of 5 FirstFirst ... 3 4 5
Results 81 to 92 of 92

Thread: 007 First Light

1. #81 SP
    Senior Member Xander RO's Avatar
    Dupa multe investigatii si niste recomandari extrem de profesionale pe care mi le-au dat (sa reinstalez jocul si sa schimb audio output! ), a venit si raspunsul oficial al celor de la SONY, tech support, trimis catre IO. Dupa cum ma asteptam, stiu ei ca am consola defecta si imi sugereaza evident, sa cer o reparatie!

Fix asta am de gand sa fac, ma duc acum cu ea la Altex si ii pun pe cumetrii sa joace niste 007, chit ca o sa vada ca 32 de alte jocuri de pe consola merg perfect, sunt convins ca vor aproba o reparatie!

Bravo IO, bravo SONY!
    "I'm afraid we don't have any further suggestions at this point.
    We would have to advice the user to contact customer services for repair/replacement of his PS5.
    We have to make a best guess at this point that it may be a hardware problem localised to his PS5.
    He could try a friend's console in his house/setup and if that doesn't show the same behaviour either, then he has the option to either not play the game, or look for repair/replacement if he's under warranty.
    Let us know if things drastically change or you hear multiple reports of this issue

2. #82 SP
    Senior Member FuriaAlba's Avatar
    Quote Originally Posted by Xander RO View Post
    Dupa multe investigatii si niste recomandari extrem de profesionale pe care mi le-au dat (sa reinstalez jocul si sa schimb audio output! ), a venit si raspunsul oficial al celor de la SONY, tech support, trimis catre IO. Dupa cum ma asteptam, stiu ei ca am consola defecta si imi sugereaza evident, sa cer o reparatie!

Fix asta am de gand sa fac, ma duc acum cu ea la Altex si ii pun pe cumetrii sa joace niste 007, chit ca o sa vada ca 32 de alte jocuri de pe consola merg perfect, sunt convins ca vor aproba o reparatie!

Bravo IO, bravo SONY!

Ai incercat ce ti am sugerat ? sa schimbi televizorul sa vezi ce si cum

3. #83 SP
    Da da, am incercat alt TV si un monitor prin HDMI, la fel face. E consola mea stricata, dar e stricata doar intr-un singur joc!

Sa ii pieptene toti dracii si sa se duca tare unde or stii, am pierdut suficient timp cu si pentru jocul asta, din pacate degeaba.

4. #84 SP
    Da da, am incercat alt TV si un monitor prin HDMI, la fel face. E consola mea stricata, dar e stricata doar intr-un singur joc!

Sa ii pieptene toti dracii si sa se duca tare unde or stii, am pierdut suficient timp cu si pentru jocul asta, din pacate degeaba.

Ai testat jocul si pe ps5 fat?

5. #85 SP
    Da da, pe consola de baza merge perfect, acelasi TV, acelasi cablu, acelasi tot. In schimb, pe acelasi PS5 Pro, merg perfect alte jocuri.
    Singura chestie pe care n-am facut-o intr-adevar, acum mi-am dat seama, este un reinstall the system software de pe USB la Playstation, ala este mai mult decat un restory to factory settings, ala suprascrie tot OS-ul.

Maine cand am timp voi incerca si asta inainte sa pun capat povestii.

6. #86 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Stiu, e vorba de principiu si I get that.

Dar sincer, te chinui prea mult pentru un joc care mie personal, mi s-a parut cel mult mediocru si pe care l-am abandonat de plictiseala si repetivitate.

7. #87 SP
    Nici nu stiu daca pana la urma este vorba de jocul in sine sau de gandacul devenit dragon intre timp care mi s-a implantat in creier mai ceva decat un stafilococ auriu.

Simt o neliniste tulburatoare cand ma gandesc ca vin 10 jocuri pe care le vreau in perioada urmatoare si simpla posibilitate chiar si de 0.05% ca astia sa aiba dreptate si chiar sa fie ceva cu consola mea, ma innebuneste. As vrea daca are vreun defect intr-adevar cum spun astia sa il aflu acum, nu pe 19 Noiembrie. Cred ca de fapt asta ma scoate din minti...

8. #88 SP
    Nici nu stiu daca pana la urma este vorba de jocul in sine sau de gandacul devenit dragon intre timp care mi s-a implantat in creier mai ceva decat un stafilococ auriu.

Simt o neliniste tulburatoare cand ma gandesc ca vin 10 jocuri pe care le vreau in perioada urmatoare si simpla posibilitate chiar si de 0.05% ca astia sa aiba dreptate si chiar sa fie ceva cu consola mea, ma innebuneste. As vrea daca are vreun defect intr-adevar cum spun astia sa il aflu acum, nu pe 19 Noiembrie. Cred ca de fapt asta ma scoate din minti...

Toate vor rula flawless, doar gta 6 nu. Glumesc evident

9. #89 SP
    De multe ori in viata mi s-a demonstrat ca pot sa fiu foarte prost si am acceptat asta, insa de data asta am fost si fudul si ironic, iar asta ma doare si le cer scuze oamenilor pe care i-am jignit!

1. Ma aseara duc la Auchean in Constanta la mall sa cumpar plastic si ulei de motor rafinat de mancare pentru familie
    2. Vad in departare Flanco, ma uit, ma intristez putin, ma abtin, ma indrept spre parcare
    3. Plec acasa (trichineloza cerebrala se instala deja, latent, dar sigur)
    4. Ma trezesc azi la 5.00 a.m, agitat
    5. Cu teama si ingrozit de frica nevestimii', asa cum trebuie sa aiba orice barbat adevarat, ma duc spre ea si ii spun ca daca nu fac asta, mor si ramane vaduva!
    6. Se uita la mine lung, clar nu intelege nimic (stie deja ca sunt retardat, dar ma suporta deja de 10 ani), dupa care spune... 'ok'...
    7. Ma prezint la magazinul respectiv, unde sufletul meu ramasese din ziua precedenta, doar trupul facuse deplasarea pana acasa
    8. Dau cu bestialitate cu cardul si cumpar alt PS5 Pro, nou nout, aceeasi revizie CFI-7121

Vin acasa cu 120km/h, aproape il scap in lift, il instalez, instalez 007 First Light, il bootez, dupa care timpul se opreste in loc. Am sunet!

Incep si simt din ceafa un fior, urmat de o caldura puternica prin tot corpul, senzatie rece prin coloana vertebrala care coboara repede spre popou, tiuit in urechi, transpiratie abunenta. Am sunet!

La doi metri de mine se afla inca un topor de-al lu' fimiu din Minecraft. Senzatia naturala sa il apuc si sa sparg consola veche a fost aproape de nestapanit, dupa care mi-am dat seama ca trebuie sa imi recuperez o parte din bani.

Ma duc repede sa ma spal pe fata, las jocul in idle, ma intorc repede cu apa dupa mine sa ma asigur ca inca se aude, ma termin de spalat. Pun consola 'veche' pe olx la un pret mai mult decat decent si o dau in doar 15 minute. Literalmente, la 11.30 era pe olx, la 11.55 era omul deja la mine la scara cu banii. I-am spus de problema cu 007, i-am spus ca alte 30 de jocuri merg perfect, i-a facut proba, nu parea sa ii pese, pretul era prea bun...

Nici acum nu pot explica, dupa 20 de ani de experienta, nenorocirea asta de incompatibilitate (defect?) fizica a unei console intr-un singur joc...

Doua lucruri am invatat din experienta asta traumatizanta:

1. Niciodata sa nu te crezi tu mai destept decat altii si sa le desconsideri pararile. Oamenii aia au zis ca 'it's your console', am ras de ei si i-am balacarit...
    2. Am invatat din nou sa fiu umil si recunoscator pentru ceea ce am. Nu fur banii, n-am alte distractii si alte vicii in afara de gaming, ma dedic 120% familiei mele si prefer sa port 3 ani aceleasi haine dar sa imi pot finanta fericirea. Am pierdut niste bani, nu multi, dar senzatia de pace si de bucurie pe care o am acum ca nu mi se mai interzice sa ma joc 007 este de nepretuit.

Mi-am luat sick day maine si cred ca nu ma fac bine nici pana poimaine, posibil nici pana vineri, am sa spal vasele o saptamana si o sa-i cumpar niste flori femeii care cu buna stiinta, asumata si nesilita de nimeni, a acceptat sa isi uneasca destinele cu un retardat obsesiv compulsiv.

Am sunet...

10. #90 SP
    Member Syni's Avatar
    Stai să mai treacă vreo saptm sau sa prinzi vreun update nou la joc si apoi sa te pronunti fiindcă eu in continuare nu cred ca problema era la consola, nu se poate sa îți meargă perfect 30 jocuri si doar in unul sa intampini probleme.

Sent from my iPhone using Tapatalk

11. #91 SP
    N-are treaba, ca l-am incercat azi din nou pe consola veche, cu 5 minute inainte sa bag consola noua, la fel facea. Nu e treaba de update, este pur si simplu ceva din zona crepusculara ce nu pot explica, dar ma bucur ca a disparut din viata mea, am slabit 8kg de draci si de tumult incercand sa rezolv treaba asta.

12. #92 SP
    Member lucicleric's Avatar
    Cand vinzi consola, vezi ce mentionezi ), nvm am citit pe diagonala. Also sa ne spui daca jocul ala chiar a meritat sa schimbi consola, realist vorbind

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 5 of 5 FirstFirst ... 3 4 5