Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Neclaritati PS3
-
Member
1.Te poti bucura de orice add on indiferent de provenienta PS3 atata timp cat il achizitionezi de pe un Store aferent regiunii jocului.
2.Nu conteaza de pe ce cont joci in multiplayer,in unele cazuri calitatea gameplay ului scade cand tu presupunand ca joci din Europa joci pe un server din US dar asta ti-o zic din auzite,personal nu am avut probleme si nu cred in general ca e o problema majora avand in vedere viteza oferita de operatori in ultima vreme.
...Conturi cate vrei,lumea isi face uk,us,jp pt a avea acces la content diferit,nefiind acelasi continut pe fiecare,uneori apare un demo pe US spre exemplu si pe Uk apare dupa 1luna.
De jucat joci pe contul care crezi tu,unii joaca pe cel de Romania incercand sa previna un eventual ban la un moment dat din cauza nepotrivirii de ip si poti pierde trofee,jocuri cumparate de pe psn US sa zicem etc.Eu personal joc de pe cont US.
3.Ti-ai raspuns singur.
4.Nimic din ce nu ai amintit sau nu am vorbit.
Vorbesc din experienta personala,sper sa nu fi omis ceva si ca ti-am fost de ajutor.
LE. Uite ca ai si de unde alege
bafta