Quote Originally Posted by MonkY View Post
Daca vrei documentare, fa o vizita pe la reef.ro. Acolo ai ce vedea, nu la mine.
Cat pt. broasca, poti sa-i faci un colt de rai fara prea multi bani. Am vazut la un amic o nebunie facuta cu manutele lui, si nici nu a investit mult. Un colt al casei facut din gresie si faianta in panta (cat sa aiba si apa intr-un colt), in mare parte acoperita cu bucati de lemn, cu pietre naturale si nisip, cateva plante in cateva ghivece "ascunse"... Era un vis pt. broscuta (care mai scapa prin casa, dar de fiecare data se intorcea la locul ei). Decat sa o chinui intr-un lighean or something, mai bine da-o cuiva care chiar vrea sa-i faca ceva... Nu de alta, dar s-ar putea ca in 3 ani sa nu o mai ai...

looool man!! nu o tin in lighean naiba..a avut parte de niste conditii normale zic eu...filtru schimbat ori de cate ori s-a stricat, acvariu maricel, loc unde sa stea pe uscat plus lumina. si mancare de toate felurile..mai nou o tin pe peste crud si salata din cand in cand. zici ca vaneaza bucatile alea care abia plutesc e interesant s-o privesc..plus ca am impresia ca da niste semne de "intelegere" cand vorbesc cu ea fata de atunci cand vorbesc cu cineva in camera. stai linistit ca mai rezista in aceste conditii "dificile" eu vreau doar sa ii fie extrem de bine. atata tot.

---------- Post added 22-11-2009 at 05:11 PM ----------

aaah...un clip sau multe poze cu agitatia de la masa, se poate?