Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 8 of 15 FirstFirst ... 6 7 8 9 10 ... LastLast
Results 141 to 160 of 282

Thread: Proiect Aquamonk

1. #141 SP
    Senior Member nightprowler's Avatar
    sa stii ca la ce "scula" ai tu acolo ar merge niste documentare..
    sau niste fulmari underwater ..ar fi genial
    tata vrea sa-i dea drumu broscoiului meu in lac si sincer l-as cam lasa ca tata nici nu prea vrea sa bage atatia bani in acvariu sa il faca asa cum ar trebui,din pacate..poate daca reusesc sa aman chestia asta pana cand o sa am si eu banii mei peste vreo 3 ani (broasca are cam 8 deci nu cred ca o mai deranjeaza 3...) o sa ii fac un rai acolo pana atunci, ma descurc cu ce mai strang si eu si imi fac planuri despre cum o sa arate

2. #142 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Daca vrei documentare, fa o vizita pe la reef.ro. Acolo ai ce vedea, nu la mine.
    Cat pt. broasca, poti sa-i faci un colt de rai fara prea multi bani. Am vazut la un amic o nebunie facuta cu manutele lui, si nici nu a investit mult. Un colt al casei facut din gresie si faianta in panta (cat sa aiba si apa intr-un colt), in mare parte acoperita cu bucati de lemn, cu pietre naturale si nisip, cateva plante in cateva ghivece "ascunse"... Era un vis pt. broscuta (care mai scapa prin casa, dar de fiecare data se intorcea la locul ei). Decat sa o chinui intr-un lighean or something, mai bine da-o cuiva care chiar vrea sa-i faca ceva... Nu de alta, dar s-ar putea ca in 3 ani sa nu o mai ai...

3. #143 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Azi mi-am dat seama ce inseamna sa ai acvariu mare. Pe unde ma uit, vad puiuti, melci, icre, ganganii... mai mult, de cateva zile am zarit un puiut de peste care nici macar nu stiu al cui este. Dimensiunea este... microscopica (nu ma intrebati cum de l-am zarit... initial era de marimea varfului de ac...). Chiar sunt curios daca supravietuieste.

Si mai jos, cateva poze de azi. Scuze pt. calitate... sunt facute cu lumina stinsa, no flash...
    Attached Images Attached Images aquamonk_5948.jpg aquamonk_6072.jpg aquamonk_6081.jpg aquamonk_6082.jpg aquamonk_6084.jpg aquamonk_6086.jpg aquamonk_6111.jpg aquamonk_6117.jpg

4. #144 SP
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Daca vrei documentare, fa o vizita pe la reef.ro. Acolo ai ce vedea, nu la mine.
    Cat pt. broasca, poti sa-i faci un colt de rai fara prea multi bani. Am vazut la un amic o nebunie facuta cu manutele lui, si nici nu a investit mult. Un colt al casei facut din gresie si faianta in panta (cat sa aiba si apa intr-un colt), in mare parte acoperita cu bucati de lemn, cu pietre naturale si nisip, cateva plante in cateva ghivece "ascunse"... Era un vis pt. broscuta (care mai scapa prin casa, dar de fiecare data se intorcea la locul ei). Decat sa o chinui intr-un lighean or something, mai bine da-o cuiva care chiar vrea sa-i faca ceva... Nu de alta, dar s-ar putea ca in 3 ani sa nu o mai ai...

looool man!! nu o tin in lighean naiba..a avut parte de niste conditii normale zic eu...filtru schimbat ori de cate ori s-a stricat, acvariu maricel, loc unde sa stea pe uscat plus lumina. si mancare de toate felurile..mai nou o tin pe peste crud si salata din cand in cand. zici ca vaneaza bucatile alea care abia plutesc e interesant s-o privesc..plus ca am impresia ca da niste semne de "intelegere" cand vorbesc cu ea fata de atunci cand vorbesc cu cineva in camera. stai linistit ca mai rezista in aceste conditii "dificile" eu vreau doar sa ii fie extrem de bine. atata tot.

---------- Post added 22-11-2009 at 05:11 PM ----------

aaah...un clip sau multe poze cu agitatia de la masa, se poate?

5. #145 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by nightprowler View Post
    aaah...un clip sau multe poze cu agitatia de la masa, se poate?
    Nu stiu, sa intreb pestii... ca n-am drepturi de autor

6. #146 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    Foarte tare subtitrarea.

Pune filmuletul de pe telefon cu hoplo care incearca sa ridice frunza

7. #147 SP
    Member kane86's Avatar
    Superb. Si eu am avut acum cativa ani un acvariu dar am renuntat. Asa ca sfat, vezi ca sunt niste sanitari cu gura ventuza care iti curata peretii acvariului (si nu numai). Eu am avut doi si m-au scapat de curatat geamul pe interior .

8. #148 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by kane86 View Post
    Superb. Si eu am avut acum cativa ani un acvariu dar am renuntat. Asa ca sfat, vezi ca sunt niste sanitari cu gura ventuza care iti curata peretii acvariului (si nu numai). Eu am avut doi si m-au scapat de curatat geamul pe interior .
    Thx. Daca "sanitari cu gura ventuza" te referi la catfish (mai exact familia loricaridae - ancistrusi), atunci inseamna ca n-ai citit threadul. Uite o poza cu Big Daddy pe o pagina-doua in urma: http://www.consolegames.ro/forum/att...s_aquamonk.jpg

P.S. Vezi ca ei se supara cand le spui ca sunt "sanitari" sau "ventuzisti" . Sunt pesti "vegetarieni" si de-aici apetitul deosebit pentru alge. De obicei daca ajung sa curete geamul inseamna ca nu au primit mancare suficienta, sau nu indeajuns de buna. Asta nu inseamna ca sunt sanitari. De fapt, cred ca singurii "sanitari" pe care-i stiu sunt melcii. Dar nici aceia nu se ating de orice

Apropos de melci, nu stiu daca v-am povestit de anetome helena. In caz ca aveti vreodata invazie de melci (in special din aceia albi sau de substrat)... vi-i recomand. Ei de fapt sunt tot melci (assassin snails) si arata belea. In plus, sunt foarte bizari... intre ei nu se "mananca". Probabil e ca in bancul cu serpi "Mami, noi suntem veninosi ?"

9. #149 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Si la cerere, doua mici filmulete de azi:

10. #150 SP
    Senior Member Christien's Avatar
    Cum se numesc pestisorii aia ros-albastrii ?

PS : Bitza .

11. #151 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by Christien View Post
    Cum se numesc pestisorii aia ros-albastrii ?

PS : Bitza .
    Presupun ca te referi la Paracheirodon Innesi, sau neon tetra... sau si mai scurt, neoni (desi sunt n tipuri).
    Ce ma oftic ca 2 dintre filmulete s-au dus pe apa sambetei (nu stiu din ce motive a filmat un frame la 5 secunde or so)... iar cam 50% din pesti au stat ascunsi (inca sunt suparati ca le-am taiat prea mult din plante). De exp. cei mai mari pesti din acvariu (hoplo) nici nu se vad, atat de bine s-au ascuns. Sa nu mai vorbesc de Big Daddy, caruia vroiam sa-i dedic mare parte din filmulet... din pacate, baiatul s-a pus iarasi pe curatat scorbura... iarasi icre... alti puiuti de ancistrusi. OMG

12. #152 SP
    Member Solozaur's Avatar
    haha tot ma asteptam sa se vada in reflexie ca n-ai chiloti pe tine

PS: Frumos Acvariul(cu tot ce este in el ofc)!

13. #153 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by Solozaur View Post
    haha tot ma asteptam sa se vada in reflexie ca n-ai chiloti pe tine
    Vai, vai... Cum mai, asa grav am ajuns ? Apropos, cum s-ar numi genul asta de oameni ? Aquafili ?
    Quote Originally Posted by Solozaur View Post
    PS: Frumos Acvariul(cu tot ce este in el ofc)!
    Mercic.

P.S. Acum am observat si eu in primul filmulet. Fiti atenti cand las camera foto jos... la nuca centrala. O sa vedeti ca da tarcoale Torpiluta (pestiucul mic cu rosu si negru)... si nu mai rezista rechinasul si-l ia la 13-14

14. #154 SP
    Multumesc Monky pentu filmulete ma simt, ca presupun ca la cererea mea le-ai facut
    e genial acvariul..e huuuuge! si diversificat.
    aseara cand le-am vazut nu mai aveam thanks-uri la dispozitie lol...
    ce mancare le dai? ca am vazut ca erau niste cubulete.

15. #155 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Ai mai jos poze cu ce le dau de mancare actual (alternativ bineinteles... eventual combinat)
    Mai exact, le dau de 2 ori pe zi de mancare cu hranitorul programabil... seara/noaptea le mai dau si pastile (pt. ancistrusi, hoplo, cory)... si odata pe zi cate 2 cuburi de mancare congelata.

Atasez si o poza cu ce liniste e in acvariu dupa ce a taiat Cristina prea mult din plante. Majoritatea s-au ascuns de frica. Va puteti imagina ca acolo sunt cam 100 de pesti? Si cu toate astea, nu stiu daca ies mai mult de 20-30 in poze
    Attached Images Attached Images img_6135.jpg img_6150.jpg

16. #156 SP
    a taiat PREA mult? ...mie imi pare extrem de in regula, dar nu stiu nici cam cat ar trebui sa fie de multe.
    au o diversitate interesanta acolo pestisorii
    m-as muta si eu in acvariul tau

17. #157 SP
    Ex-Studentul :D Ovidiu's Avatar
    Am dat peste vreo 37 de ebooks despre acvaristica , in limba engleza , cine are nevoie , PM me

18. #158 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Deci am "pus-o" ca sa zic pe romaneste. Se pare ca cele 2 femele ancistrus s-au prins cum sa faca in asa fel incat sa-l tina pe Big Daddy (marele ancistrus) ocupat. Prin urmare, in fiecare luna, amandoua se duc frumusel la el in scorbura si... DEPUN ! Iar el sta saracul in scorbura cate 2-3 saptamani pana ies puii. Deci nu mai stiu ce sa fac, in fiecare luna a scos cate 10-20 de puradei. Iar de cateva zile... ce vad ? O noua serie. Un manunchi de icre cat pumnul (de data asta cred ca e cea mai mare colectie).

Daca vrea cineva ancistrusi... let me know. Khan, cand vii sa-ti dau ? Ca sa stiu sa ma apuc de pescuit
    Attached Images Attached Images img_6156.jpg

19. #159 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    Luni pe la un 3 faceti o programare la pescar va rog

20. #160 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by Khan View Post
    Luni pe la un 3 faceti o programare la pescar va rog
    Okely dokely. Sa speram ca-i prindem... Vrei mai maricei sau piticuti ? De fapt, ar trebui sa te intreb din care din cele 3-4 serii vrei pui Ti-as recomanda din cei mai maricei (au 3 luni or so) pt. ca sunt mai rezistenti.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 8 of 15 FirstFirst ... 6 7 8 9 10 ... LastLast