Single post: Proiect Aquamonk
-
Admin

Originally Posted by
kane86
Superb. Si eu am avut acum cativa ani un acvariu dar am renuntat. Asa ca sfat, vezi ca sunt niste sanitari cu gura ventuza care iti curata peretii acvariului (si nu numai).

Eu am avut doi si m-au scapat de curatat geamul pe interior

.
Thx. Daca "sanitari cu gura ventuza" te referi la catfish (mai exact familia loricaridae - ancistrusi), atunci inseamna ca n-ai citit threadul. Uite o poza cu Big Daddy pe o pagina-doua in urma: http://www.consolegames.ro/forum/att...s_aquamonk.jpg
P.S. Vezi ca ei se supara cand le spui ca sunt "sanitari" sau "ventuzisti"
. Sunt pesti "vegetarieni" si de-aici apetitul deosebit pentru alge. De obicei daca ajung sa curete geamul inseamna ca nu au primit mancare suficienta, sau nu indeajuns de buna. Asta nu inseamna ca sunt sanitari. De fapt, cred ca singurii "sanitari" pe care-i stiu sunt melcii. Dar nici aceia nu se ating de orice 
Apropos de melci, nu stiu daca v-am povestit de anetome helena. In caz ca aveti vreodata invazie de melci (in special din aceia albi sau de substrat)... vi-i recomand. Ei de fapt sunt tot melci (assassin snails) si arata belea. In plus, sunt foarte bizari... intre ei nu se "mananca". Probabil e ca in bancul cu serpi "Mami, noi suntem veninosi ?"