sa stii ca la ce "scula" ai tu acolo ar merge niste documentare..
sau niste fulmari underwater ..ar fi genial
tata vrea sa-i dea drumu broscoiului meu in lacsi sincer l-as cam lasa ca tata nici nu prea vrea sa bage atatia bani in acvariu sa il faca asa cum ar trebui,din pacate..poate daca reusesc sa aman chestia asta pana cand o sa am si eu banii mei peste vreo 3 ani (broasca are cam 8 deci nu cred ca o mai deranjeaza 3...) o sa ii fac un rai acolo
pana atunci, ma descurc cu ce mai strang si eu si imi fac planuri despre cum o sa arate
![]()

si sincer l-as cam lasa ca tata nici nu prea vrea sa bage atatia bani in acvariu sa il faca asa cum ar trebui,din pacate..poate daca reusesc sa aman chestia asta pana cand o sa am si eu banii mei peste vreo 3 ani (broasca are cam 8 deci nu cred ca o mai deranjeaza 3...) o sa ii fac un rai acolo

e interesant s-o privesc..plus ca am impresia ca da niste semne de "intelegere" cand vorbesc cu ea fata de atunci cand vorbesc cu cineva in camera. stai linistit ca mai rezista in aceste conditii "dificile"
Eu am avut doi si m-au scapat de curatat geamul pe interior
. Sunt pesti "vegetarieni" si de-aici apetitul deosebit pentru alge. De obicei daca ajung sa curete geamul inseamna ca nu au primit mancare suficienta, sau nu indeajuns de buna. Asta nu inseamna ca sunt sanitari. De fapt, cred ca singurii "sanitari" pe care-i stiu sunt melcii. Dar nici aceia nu se ating de orice

Bookmarks