Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: DVD problem !
-
Member
multumesc . TV - PC nu e o idee buna se vede chiar prost adik nu sunt multumit de calitate . IN al 2lea rand imi fac o colectie de filme shi e altceva knd iti faci o copie sau cautzi o copie care iti place ca sa o potzi adauga la colectie . Unele dvd-uri merg din cele vechi dar si ele sar kteodata deci la cap asta poti pune totul p seama uzuri , zgarieturi etc . Ce am mai citit p alte forumuri a fost ca un dvd din 2002 dupa 4,5 ani mai exact cel SONY kre il am incepe sa pice ushor ushor , dar la cel philips e inexplicabil deoarece il am de 3 luni . In clipa asta incerc sa fac la o viteza mai mica un dvd cu 2x cu img burner poate pooate . Multumesc pentru interes stiu k nu e indicat dar poate se ia problema in ansamblu . In licpa de fata mg andesc sa cumpar un alt dvd-rw