Quote Originally Posted by g.g View Post
@MonkY

E foarte bun materialul. Cred ca poti sa-l faci sticky si sa separi dicutia generala de articol.
Merci de apreciere. Conteaza mult cand vine de la un adevarat profesionist in tot ce tine de acvaristica. Materialul inca nu este terminat/finisat... n-am mai avut rabdare asa ca l-am postat aici, si-l scriu "on-the-fly", in ideea ca poate aveti si voi amendamente, intrebari, contre. Orice e binevenit atata timp cat castiga pestiucii, plantele noastre... si nu in ultima instanta acvaristul. Cand m-am apucat eu, imi doream sa dau de un ghid in care sa gasesc raspunsuri la toate cele... macar acum pot sa incerc sa ofer asa ceva.

LUMINA - ARTICOL
INCAZIREA SUBSTRATULUI - ARTICOL

Sunt doua articole scrise de prieteni de-ai mei, ce pot completa (detalia) materialul scris de MonkY
Hehe... Sandu, andreic. Nume mari. M-au ajutat cu multe raspunsuri de-a lungul timpului. Nu pot sa zic decat Respect !
Ahhh. ADA Heaven. Chiar vreau sa dedic un capitol profesionistilor in domeniu: ADA, Amano, Dennerle, Dupla, etc... Timp sa fie, ca in rest le-om face pe toate