vedeti filmul de prezentare de pe apple.com. veti avea posibilitatea sa rulati aplicatiile pixel by pixel sau dubland numarul de pixeli...asta pina cind vor fi aplicatii special facute ptr el.
mie imi place ca e ca un iphone/ipod mare. nu am nici iphone si nici ipod. nu am avut niciodata pentru ca mi s-au parut mult prea scumpe pentru ceea ce ofera. preturile la care se vinde iphone azi sunt exorbitante (vb de 3GS) si cu toate astea lumea cumpara, ca deh, in materie de mobile banu nu prea mai are valoare. iPad va fi insa primul meu device de la apple.
ref rama, ma gandesc ca in momentul in care il tii, degetul mare cade in mod natural peste rama. daca rama ar fi fost prea ingusta, ar fi cazut peste ecran, caz in care ar fi fost neplacut (la filme de ex dar si la browsing unde ar fi putut interpreta gresit device-ul si ar fi considerat asta ca pe o comanda). faptul ca e putin mai groasa rama e un fel de fail-safe contra touch accidental si probabil le-a acordat si ceva spatiu in plus ptr hardware.
ref multitasking, nu cred ca e o problema reala asa cum a spus si MonkY probabil vor fi aplicatii care vor rezolva asta...pina cind va fi implementat acest "feature" in OS. lipsa flash o explic prin faptul ca flash 11 (care vine cu accelerare video) inca nu e gata. poate ca in momentul in care va iesi, va fi adaugat suport ptr el si in iphone si in iPad...acu speram ca deh, speranta moare ultima.
PS iPad in versiunea prezentata acum nu va prinde in masa la romani...asa cum a prins iPhone. poate dupa ce se modeaza si vei putea instala X aplicatii pe el. romanul e ca si chinezu. vrea lots of features....chiar daca nu are nevoie de ele. el vrea sa stie ca le are acolo...just in case. asta e si unul dintre motive pentru care a prins symbian cind a aparut prima oara pe un telefon mobil. mesajul apple prin tot ceea ce creaza ei este simplitate. totul e facut sa fie cit mai simplu, sa nu te doara capul. vrei tweaking, go PC-side.

Reply With Quote