Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 6 of 35 FirstFirst ... 4 5 6 7 8 16 ... LastLast
Results 101 to 120 of 697

Thread: iPhone 4

1. #101 SP
    Member kane86's Avatar
    Ar trebui sa se faca un thread separat iPad...Poate ne vede vreun admin

2. #102 SP
    Member maniac360's Avatar
    Mi se pare cam scump (IPAD-ul), iar in Romania pretul va fi si mai mare.
    Ce nu-mi place la el: lipsa multitasking-ului, rama neagra de pe contur e prea lata, nu are webcam, e destul de inutil si pretul piperat
    Ce-mi place: e subtire si poti sa desenezi cu degetele.
    As da pe el maxim 250usd.

LE: doar acum am vazut ca nu suporta nici flash-ul. Rectific, as da maxim 200usd pe el. Sper ca in viitor sa se poata instala perian-ul sau vlc-ul pe el ca de nu toti utilizatorii vor fi damnati sa foloseasca mov-ul, care numai apple il mai suporta.

3. #103 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    nu vad nici o problema in lipsa multitasking-ului. am iphone de 1 an si ceva si chiar nu imi lipseste. nu vad rostu de a tine 1000 de aplicatii deschise. ar trebui un procesor cel putin dublu doar pt asta. referitor la rama, mi se pare ok. ca la iphone. iar webcam...pentru ce ?

referitor la pret, ma asteptam sa fie lejed 1000$ la ei si sa ajunga la noi pe la 2000$, so... mi se pare chiar ieftin la 500$ modelul de 16Gb.

deja imi fac planuri pt cand plec in america (sper ca in max 2 ani), apple sa fie primu magazin in care sa intru si sa cumpar tot ce pot

4. #104 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Bestial, pur si simplu bestial. I will have one, please ! Si intre timp, scoateti flash pt. el

Live from the Apple 'latest creation' event -- Engadget

P.S. As face thread separat... insa nu prea stiu unde ar fi optim... Ca la GSM nu prea, la Hardware, mai putin... complique...

---------- Post added 27-01-2010 at 10:53 PM ----------

Quote Originally Posted by maniac360 View Post
    Mi se pare cam scump (IPAD-ul), iar in Romania pretul va fi si mai mare.
    Ce nu-mi place la el: lipsa multitasking-ului, rama neagra de pe contur e prea lata, nu are webcam, e destul de inutil si pretul piperat

As da pe el maxim 250usd.
    La banii aia poti sa-ti cumperi o rama digitala semiprofi... si te uiti la poze. Iti recomand, nu-ti lua iPad, ca nu se compara

FYI: iPhone OS care la fel "nu are multitasking", este de fapt un OS multitasking in toata regula. Faptul ca au decis sa nu mearga in background decat anumite aplicatii importante, e cu totul altceva. E suficient sa apara o aplicatie gen Backgrounder sau ProSwitcher, si gata... ai multitasking. Also, daca erai atent, vedeai ca iPhone OS 4.0 va avea oficial suport multitasking... therefore iPad too...

5. #105 SP
    Senior Member mark's Avatar
    STAAATI baieti. Pai de jailbreak ati uitat? Asta o sa-l ridice la rangu de laptop de (cat naiba are grosime) 1,2 cm? Stati sa vedeti.

6. #106 SP
    Member unlike's Avatar
    Nu s-a zis nimic de 4.0 , sper prin martie, parca si anu trecut prin martie a fost eventul apple la care s-a anuntat 3.0 .

E interesant iPad-ul, dar mi se pare prea un iPhone mare, chiar nu ma asteptam sa aiba la fel iconitele pe Home screen si asa, parca as fi vrut ceva diferit.

7. #107 SP
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    La banii aia poti sa-ti cumperi o rama digitala semiprofi... si te uiti la poze. Iti recomand, nu-ti lua iPad, ca nu se compara
    Sincer ma asteptam la altceva, la ce lipsa de aplicatii va avea in momentul lansarii asta si este: o rama digitala cu un Safari fara flash si alte plugin-uri care le regasesti implementate in majoritatea paginilor web. iBook mi se pare inutil, mie imi place sa citesc o carte in formatul clasic (adica din hartie si coperti).
    Daca nu va evolua d.p.d.v. software pretul lui e o gluma proasta. Nu are "card-reader" si trebuie sa te multumesti cu memoria lui si scuza-ma, dar modelul cu 3G/64gb (care si astia mi se par putini) e 829usd+tx=900usd mi se pare mult pentru ceea ce e. La noi presupun ca va fi in jur de 1000euro (tva-ul e dublu fata de USA si apple nu prea tine cont de paritatea eu/usd).
    Legat de multitasking eu il consider o prioritate pentru ca tot timpul cand sunt pe net ascult radio sau muzica pe itunes, fac upload/download pe un ftp, etc si mi se pare o idiotenie ca nu e implementat.
    Nu cred ca vor rula aplicatiile ppc/intel de pe mac-uri pentru ca vad ca are un microprocesor facut de apple (sper sa ma insel).

Eu sunt dezamagit ca nu au anuntat un "refresh" la celelalte produse, inclusiv iPhone. Imi pare rau sa vad ca Apple devine un alt Microsoft, la fel de nesatul.

8. #108 SP
    Te inseli. Nu duce lipsa de aplicatii pt ca ruleaza iPhone OS firmware 3.2 si astfel accepta orice aplicatie prezenta in momentul de fata. Un mare plus il are si prin faptul ca Apple a implementat SDK pt developeri, deci si mai multe aplicatii.

9. #109 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    si eu sunt in love....iar pretul il face chiar accesibil. avand in vedere ca va fi si o versiune iWork pentru el, poti sa si lucrezi pe el, ceea ce il transforma intr-un mini laptop. oricum cred ca vor fi mult mai multe aplicatii disponibile si pana la urma va fi privit mai mult ca un tablet PC decat e-book reader combinat cu player de filme/muzica.

din ce scrie pe endgadget, sim-ul pentru versiunea 3G este unul special? nu e ca orice sim de telefon asa cum e si cel pentru modemurile 3G pe usb? asta ar complica destul de rau lucrurile. bine, ma multumesc si cu versiunea wifi, dar na...frumos ar fi fost sa-l avem full-featured.

inca o chestie. de ce presupuneti ca se va face jailbreak? (whatever that is...sorry, nu am iphone si nu cunosc detalii insa presupun ca se refera la modare si instalare de homebrew). credeti ca nu vor fi protectii adaugate in plus fata de iphone?

maniac360, pretul incepe de la 499USD (si nu vad de ce nu am putea apela la cei de pe acest forum care aduc din SUA/UK). mie de ex mi-ar conveni versiunea respectiva, mai ales ca nu tin mortis sa am mp3uri si filme cu tona pe el iar cartile hai sa fim serios..cit pot ocupa. tu ai vazut filmul de pe apple.com ca sa vezi cum ruleaza aplicatia pentru carti? feelingul este fff apropiat de cel natural iar asta o spune o persoana (subsemnatul) care in viata ei nu a putut citi nici macar o carte pe monitor.

10. #110 SP
    Member unlike's Avatar
    Mda, dar aplicatiile pe care le accepta de pe iphone, sunt de iphone, doar ca la marime mai mare .. nu folosesc din plin marimea iPadului nici puterea de lucru.

La opusul "dezamagirii" vis-a-vis de produs , cu siguranta nu dpdv al unui viitor cumparator, mi-a placut aplicatia de calendar si browsingul.

11. #111 SP
    vedeti filmul de prezentare de pe apple.com. veti avea posibilitatea sa rulati aplicatiile pixel by pixel sau dubland numarul de pixeli...asta pina cind vor fi aplicatii special facute ptr el.

mie imi place ca e ca un iphone/ipod mare. nu am nici iphone si nici ipod. nu am avut niciodata pentru ca mi s-au parut mult prea scumpe pentru ceea ce ofera. preturile la care se vinde iphone azi sunt exorbitante (vb de 3GS) si cu toate astea lumea cumpara, ca deh, in materie de mobile banu nu prea mai are valoare. iPad va fi insa primul meu device de la apple.

ref rama, ma gandesc ca in momentul in care il tii, degetul mare cade in mod natural peste rama. daca rama ar fi fost prea ingusta, ar fi cazut peste ecran, caz in care ar fi fost neplacut (la filme de ex dar si la browsing unde ar fi putut interpreta gresit device-ul si ar fi considerat asta ca pe o comanda). faptul ca e putin mai groasa rama e un fel de fail-safe contra touch accidental si probabil le-a acordat si ceva spatiu in plus ptr hardware.

ref multitasking, nu cred ca e o problema reala asa cum a spus si MonkY probabil vor fi aplicatii care vor rezolva asta...pina cind va fi implementat acest "feature" in OS. lipsa flash o explic prin faptul ca flash 11 (care vine cu accelerare video) inca nu e gata. poate ca in momentul in care va iesi, va fi adaugat suport ptr el si in iphone si in iPad...acu speram ca deh, speranta moare ultima.

PS iPad in versiunea prezentata acum nu va prinde in masa la romani...asa cum a prins iPhone. poate dupa ce se modeaza si vei putea instala X aplicatii pe el. romanul e ca si chinezu. vrea lots of features....chiar daca nu are nevoie de ele. el vrea sa stie ca le are acolo...just in case. asta e si unul dintre motive pentru care a prins symbian cind a aparut prima oara pe un telefon mobil. mesajul apple prin tot ceea ce creaza ei este simplitate. totul e facut sa fie cit mai simplu, sa nu te doara capul. vrei tweaking, go PC-side.

12. #112 SP
    Quote Originally Posted by h0stile View Post
    maniac360, pretul incepe de la 499USD (si nu vad de ce nu am putea apela la cei de pe acest forum care aduc din SUA/UK).
    Eu sincer l-as lua din Romania pentru garantia de 2 ani.

13. #113 SP
    Quote Originally Posted by h0stile View Post
    vedeti filmul de prezentare de pe apple.com. veti avea posibilitatea sa rulati aplicatiile pixel by pixel sau dubland numarul de pixeli...asta pina cind vor fi aplicatii special facute ptr el.

mie imi place ca e ca un iphone/ipod mare. nu am nici iphone si nici ipod. nu am avut niciodata pentru ca mi s-au parut mult prea scumpe pentru ceea ce ofera. preturile la care se vinde iphone azi sunt exorbitante (vb de 3GS) si cu toate astea lumea cumpara, ca deh, in materie de mobile banu nu prea mai are valoare. iPad va fi insa primul meu device de la apple.

ref rama, ma gandesc ca in momentul in care il tii, degetul mare cade in mod natural peste rama. daca rama ar fi fost prea ingusta, ar fi cazut peste ecran, caz in care ar fi fost neplacut (la filme de ex dar si la browsing unde ar fi putut interpreta gresit device-ul si ar fi considerat asta ca pe o comanda). faptul ca e putin mai groasa rama e un fel de fail-safe contra touch accidental si probabil le-a acordat si ceva spatiu in plus ptr hardware.

ref multitasking, nu cred ca e o problema reala asa cum a spus si MonkY probabil vor fi aplicatii care vor rezolva asta...pina cind va fi implementat acest "feature" in OS. lipsa flash o explic prin faptul ca flash 11 (care vine cu accelerare video) inca nu e gata. poate ca in momentul in care va iesi, va fi adaugat suport ptr el si in iphone si in iPad...acu speram ca deh, speranta moare ultima.

PS iPad in versiunea prezentata acum nu va prinde in masa la romani...asa cum a prins iPhone. poate dupa ce se modeaza si vei putea instala X aplicatii pe el. romanul e ca si chinezu. vrea lots of features....chiar daca nu are nevoie de ele. el vrea sa stie ca le are acolo...just in case. asta e si unul dintre motive pentru care a prins symbian cind a aparut prima oara pe un telefon mobil. mesajul apple prin tot ceea ce creaza ei este simplitate. totul e facut sa fie cit mai simplu, sa nu te doara capul. vrei tweaking, go PC-side.
    Ai dreptate daca se implementeaza si varianta de telefon vand iPhone-ul si imi iau iPad.

14. #114 SP
    nu are cum sa se ajunga la asta. de ex, faptul ca iPad nu are camera transmite clar mesajul ca nu se vrea o confuzie intre iPad si iphone pe partea de features. iphone va ramane standardul de facto impus de apple pentru comunicatii mobile (telefonie plus internet). ideal va fi sa le ai pe amandoua (plus un macbook in geanta si un imac/appletv acasa). cu toate astea, cred ca totul depinde de directia pe care o va lua iPad in viitor. nu ar fi exclus ca urmatoarea versiune sa vina cu camera daca apple vede ca lumea cere in mod special acest lucru. un alt motiv pentru care nu cred ca s-a introdus acum ar putea fi bateria. poate ca nu ar mai fi ajuns la 10 ore daca ar fi existat si camera. mie chiar imi place cum gandeste apple...8 ore la munca plus inca 2 ore (dimineata si seara) in tren/autobuz sau cine stie ce alt mijloc de transport...iar cind ajungi acasa il pui in dock si il ai ca nou a doua zi. PERFECT!!!!

15. #115 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    Nu stiu daca mi se pare mie dar lumea o ia razna.

Fratilor e doar un Iphone XL cu eBook si calendar. Tocmai am urmarit video-ul de prezentare de pe Apple.com si nu-mi vine sa cred de cat de "revolutionar" si "senzational" considera ca e acest produs.
    Nici la Microsoft cu Natal nu am vazut atata senzationalitate ca la acest OTV al gadget-urilor.
    In acest paragraf nu-i judec performantele si capabilitatile, ci doar aceasta infuzie de marketing prin care Apple ne vinde o cioara vopsita.

Legat de performanta, nu mi se pare atat de "senzational" navigatul pe internet de pe un iPad. Nu mai comentez modul in care ei prezinta device-ul (Wooooow!, faci click pe ce vrei sa apara si navighezi - oh noes, newsflash Apple, chestia asta se intampla pe device-urile touch de vreo cativa ani).
    Dimensiunile mari il fac greu de transportat. Adica nu vad de ce in drum spre munca n-as folosi iPhone-ul sa citesc stiri si altele. Sa fiu atat de lenes sa mai dau scroll incat sa ma tenteze noua "jucarie"?
    Si-n plus, daca nu mergi pe varianta cu 3G incorporat atunci cum puii mei ai internetul in mainile tale? N-ar fi penibil sa folosesc iPad-ul stand pe canapea in timp ce as putea sa ma duc frumos la birou si sa intru pe net la potential maxim?

Pe de alta parte insa, incetand cu rant-urile... mi-a placut aplicatia de mail cat si functionalitatea de ebook. Nu stiu cum functioneaza iTunes si daca esti limitat la a downloada unele melodii in numar limitat (cum se intampla pe Kindle la unele carti de pe Amazon) insa daca am numar nelimitat de downloaduri (pe acelasi cont, evident) ar fi un mare plus.

Cel mai probabil insa, voi cumpara si eu un iPad si la fel ca si h0stile voi intra astfel in hora Apple. Asta insa pentru ca planuiam sa cumpar un iPod touch pentru cateva jocuri de pe Store care merita vazute/incercate pentru concept.
    Si nu pot sa neg ca de cand am vazut prezentarea Apple un singur lucru imi trece prin cap si anume ACEST tip de gameplay:

In fine, concluzia e ca-l voi cumpara. Dar il cumpar pentru ca e un iPod Touch marit care-mi da si posibilitatea sa si citesc carti pe el NU pentru ca e cine stie ce revolutie tehnologica.

Edit: Si dock-ul ala cu tastatura care l-am vazut pe Engadget mi se pare super tare Dar mai incet cu revolutia ca se rasucesc comunistii in mormant.

16. #116 SP
    E naspa domne, nu e revolutionar, ce ii tot faceti atata reclama? Vi se pare ca aduce ceva nou? Dar il cumpar...

17. #117 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    Yup. E exact ca hartia igienica. Oricat ai pune in ea arome, fineturi, unguente, si alte porcarii "revolutionare" sau o faci de 3 ori mai mare tot hartie igienica e.

Insa daca tot trebuie sa ne stergem la cur nu vad de ce nu as pune mana pe un sul de hartie "noua" in loc de una veche mai ales ca sunt la acelasi pret. (No really, DE CE sa dau banii pe un iPod Touch?)

De aia ai inteles totul gresit. Ma deranjeaza ca ne e prezentata ca o noua metoda de sters la fund cand de fapt tot cu hartia in mana si usor aplecat in fata iti faci treaba.

Pe scurt si non-metaforic, ca sa par mai obiectiv in fata camerei de luat vederi: nu ma deranjeaza produsul ci prezentarea lui.

18. #118 SP
    Khan, depinde din ce punct de vedere privesti problema. nu toata lumea are iphone. as of Q1 2010 sunt (doar) 43mil de iphone-uri vandute. eu de ex nu am si pana nu scade pretul la 200USD max pentru un 3GS nici nu imi voi lua. pentru mine este ceva nou si revolutionar. eu nu am avut nici un telefon cu touch pana acum, nici ipod touch si nici tablet PC cu touch.

hai sa o luam altfel. calatoria pe statia spatiala internationala este posibila la comanda doar ca te costa mai multe zeci de milioane de dolari. cind shuttle-ul Virgin Atlantic o sa inceapa operatiunile vei putea iesi in spatiu pentru doar 200.000. este mai putin revolutionara iesirea in spatiu de 200.000USD decit cea de 40mil? NU. pentru cei care nu isi permit 40mil USD, ci numai 200.000 este la fel de revolutionara, chiar daca timpul este mai scurt. ce vreau sa zic este faptul ca in momentul in care o minoritate are un avantaj pentru o perioada de timp, iar apoi il pierde, minoritatea respectiva tinde sa minimalizeze importanta acelui avantaj (chestie de ego). asa si cu voi, posesorii de iphone. in momentul in care apple iese cu ceva similar pe piata, il minimalizati pentru ca deja v-ati obisnuit cu avantajele oferite de primul produs. ceea ce nu v-a spus nimeni pana acum este ca parerea voastra in acest caz nu prea conteaza, fiind una pur subiectiva. in cazul de fata tu esti milionarul care a iesit deja in spatiu, iar eu (si toti ceilalti de pe aici entuziasmati de iPad) imi fac rezervare pe Virgin asa ca tu esti indus in eroare de perspectiva ta ....verticala...incearca sa cobori (din ceruri) in planul celor care nu au iphone si sa priveste problema pe orizontala si atunci vei vedea cit de revolutionar este iPad. sper ca aceasta explicatie sa ofere si un raspuns la intrebarea ...da' daca exista iphone, iPad ce ratiune mai are? unde intra el in schema? e doar marketing bull**** sau tinteste si alt grup de utilizatori. ei bine, uite ca tinteste alt grup de utilizatori...sau mai bine spus...SI alt grup de potentiali utilizatori. iPad umple un segment de piata neadresat de nimeni pana acum.

PS iphone vs iPad este exact diferenta dintre integrare pe verticala vs integrare pe orizontala sau exclusivist vs mass market. iphone are un pret premium pentru un mobil si incet incet pretul scade asa ca din ce in ce mai multa lume il achizitioneaza...in timp ce iPad vine cu un pret mic tocmai pentru a fi integrat pe orizontala..mass market si pentru a fi cumparat de cit mai multa lume.

cred ca dockul si skinul sunt must have. bine...si o tastatura ar fi frumoasa. pe langa tot ce ai spus tu, mie imi convine ca se va gasi si iWork pentru el. eu am tura pina la serviciu si fac 1 ora de dimineata si 1 ora si jumatate dupa-amiaza (Titan-Otopeni-Titan) asa ca as avea ce face cu smecheria asta in mana....in loc de laptop. momentan ma uit la filme pe PSP(Go).

19. #119 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    scuzati-ma de off, dar faceti un thread pentru Ipad si rugati un moderator sa mute posturile despre acest device in thread. nu uitati aici se vorbeste, sau cel putin teoretic, despre iPhone 4g.

PS: super tare noua jucarie de la Apple, dar dupa cum ne-am obisnuit un pic cam scumpa pentru buzunarele noastre.

20. #120 SP
    de acord...sugerez totusi aria hardware...sau daca nu..sa se faca o sectiune gen 'Gadgets' si sa fie acolo topicul acesta.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 6 of 35 FirstFirst ... 4 5 6 7 8 16 ... LastLast