Dupa cum probabil ne asteptam cu totii, Apple lucra in liniste si pace la iPhone 4G (in loc sa repare tot ce se putea repara la 3G si 3GS). Dovada sta o poza care a fost "extrasa" dintr-un raport al PinchMedia Analytics si detalii referitoare la un "iPhone 3.1". Daca ne aducem bine aminte, iPhone 3GS a fost si el la randul sau "iPhone 2.1". Dupa mici calcule, se pare ca developmentul la iPhone 4G este in grafic pentru lansare in vara anului urmator.
Pe langa un design schimbat (nu stiu daca ma atrage spatele oval) zvonurile spun ca cea mai mare modificare va fi la nivel hardware, noul iPhone 4G urmand sa aiba procesor multi-core capabil sa se bata cu Snapdragon-ul la 1Ghz (care se gaseste deja in HTC HD2 si Xperia X10). Totodata, se pare ca de data aceasta nu Samsung va fi supplierul de procesoare, ci "PA Semi processors", care a fost cumparata de Apple in urma cu 2 ani. Well, ramane sa vedem daca ne vom trezi si cu o camera de 5Mp (sper sa nu uite iar de flash si memorie externa). Vom incerca sa va tinem la curent cu "zvonurile"![]()

Nokia, SE, Samsung, LG scot cu zecile si multe dintre ele foarte proaste. Iar sistemul de publicitate Apple cred ca se cheama "bun gust". Reclamele la Nokia si SE, cu tema muzicala, mi se par chiar penibile, avand in vedere ca de cativa ani la orice telefon poti asculta muzica. Daca punctul forte al unui telefon e playerul spun "nu mersi". Si din cate am observat, daca iti iei un Iphone odata la 2 ani nu ai absolut nici o problema, sistemul de operare se actualizeaza, iar performanta nu este afectata. Am un 3G de la lansarea sa si nu am absolut nici o problema cu el. Bateria mi se pare in regula, avand in vedere ca nici un telefon de la competitie nu ii depaseste performanta.

Bookmarks