par cam extraterestre unele specificatii.. nu cred ca va oferi apple atat de multe.. totusi, trebuie sa stea si in price range.
par cam extraterestre unele specificatii.. nu cred ca va oferi apple atat de multe.. totusi, trebuie sa stea si in price range.
Ce ti se pare asa extraterestru? Telefoane cu procesor la 1Ghz si 512 Ram sunt destule, camera de 5MP e deja standard, exista destule device-uri capabile sa inregistreze HD si restul exista in destul de multe telefoane ale concurentei. Intradevar, rezolutia ecranului este foarte mare, din ce stiu cea mai mare rezolutie disponibila momentan pe un telefon e 480x800.
Si mie mi se pare un pic exagerat... dar avand in vedere ca au scazut spatiul folosit de screen cu peste 30% (deci se poate folosi o baterie mai mare)... si avand in vedere ce au invatat cu iPad-ul... Parca e totusi un pic posibil. But, we shall see. In rest, nu mi se pare nimic S.F. Iar memoria cred ca va ramane totusi la 256MB in loc de 512. Nici macar iPad-ul nu are nevoie de 512, ma indoiesc ca 4G va suferi de asa ceva. Vorbim totusi de iPhone OS, nu de Wind... OS![]()
Nu ma pricep la astea dar poate ma puteti lamuri. Din ce se stie pana acum care ar fi diferentele dintre un 3GS si un 4G( 16 GB amandoua)?
Uite aici o comparatie (preliminara): Apple iPhone 4G vs. Apple iPhone 3GS - GSMArena.com
ceoSteveJobs
The iPhone you'll see June 7th will be unlike anything you've seen before.
Sa speram ca asa o sa fie.
Wait...w00t?7 iunie?Adica acum?LoL ce repede trece timpul asta.
De ce am primit frate infractiune pentru off-topic ? am scris un citat de pe twitterul de unde a postat un user, citat ce arata ca twitterul nu e pe bune, nu e a lui Steve Jobs si informatiile , legate de aparitia lui iPhone 4G nu trebuie tratate ca oficiale .
Pai se adresa tuturor la ceea ce se postase deasupra .. in fine, am gresit si eu in acest aspect, pardon .
Maine, ora noastra 20:00 e keynoteul, va fi probabil live blogging pe engadget si macrumors .. iPhone 4g si sper eu, o data de lansare pt 4.0 candva saptamana viitoare .
Sper sa nu primesc warn pentru reclama sau ceva.Dar maine la ora 20:00(ora Romaniei) o sa fie WWDC 2010.Pentru cei care nu stiu,conferinta celor de la Apple cand isi prezinta produsele noi and stuff.
Puteti sa o urmaruti de aici : ustream
Si puteti sa vedeti si channelul tipului,are filmulete interesante,cu update-uri zilnice chiar. YouTube - SoldierKnowsBest's Channel
Theodor01: stai linistit, nu ai de ce sa primesti warn pt. reclama atunci cand vii cu informatii... Si eu sunt curios ce vor dezvalui maine... desi zvonuri sunt destule.
ma indoiesc ca Apple o sa permita cuiva sa transmita un live stream video din sala. asa zisele live stream care s-au anuntat pana acum sunt de fapt live blogging. probabil ca in 24-48 de ore keynote-ul o sa fie disponibil la Apple pe site.
Am inteles ca o sa fie si aici:
Apple WWDC 2010 Keynote Live Coverage – TheAppleBlog
Daca gasiti link-uri care sa mearga va rog sa le postati aici.
By MonkY in forum Apple
By tudyniuz in forum Apple
By MonkY in forum Tech News
By MonkY in forum Tech News
By andreigtc in forum Apple
Bookmarks