Totusi, There is no reception issue. Stay tuned. -- Steve Jobs (27.06.2010)
ma prapadesc de ras.De fapt rasii sint cei de la apple.
LE.Dupa ce film e clipul de mai sus cu Hitler ?
Pentru cine doreste , Iphone 4 se gaseste ! si la noi , la un pret de te indoi.
Telefon mobil APPLE iPhone4G, 32GB, 3.5", 5Mp, Bluetooth
Enjoy![]()
Este o treaba ca la noi in tara Iphone (care peste tot afara este un telefon relativ ieftin) concureaza cu Vertu.
Cum frate, sa dai "legal" un produs de 600 de dolari (in US) cu app 3500 euro, in conditiile in care si la "baieti" ajunge la "doar" 1300 euro ?
o sa te rog sa definesti "peste tot afara" si "relativ ieftin". nu de alta, dar peste tot afara unde m-am uitat eu, iPhone 4 e orice numai ieftin nu. pe de alta parte, e posibil ca noi sa dam definitii diferite ale lui ieftin. pentru mine un kil de rosii e ieftin. sau o paine. nu un iPhone. in UK de ex, cel mai "ieftin" model de iPhone 4 e 499GBP.
si ca sa intelegi unde bat o sa-ti zic ca s-au facut studii de piata in 2010 care au concluzionat ca iPhone are in Europa un marketshare de 18%, numarul total de posesori de iPhone in Germania, UK, Franta, Spania si Italia fiind de 10mil (la sfarsitul lui aprilie 2010), o cifra care nu mi se pare foarte mare daca adunam toti posesorii de mobile din cele cinci tari. rezulta deci ca numai la noi e mentalitatea asta ca iPhone e ieftin (si abonamentul e scump), pentru ca altii, mai bogati ca noi, nu gandesc deloc asa. sa nu crezi ca incerc sa te jignesc. vreau doar sa scot in evidenta faptul ca mediul ne altereaza perceptia asupra lucrurilor din jurul nostru (si nu intotdeauna e bine sa se intample asa).
PS eu am citit pretul cifra cu cifra de trei ori ca sa ma asigur ca inteleg bine. incredibil...astia ar trebui impuscati iar executia transmisa in direct.
sal as dorii sa stiu si eu daca se merita luat iphone 4 pana la urma ,deoarece sunt un uk si aici iphone 4 costa 120 lire la abonament de 35 lire/luna timp de 2 ani , este vreun telefon mai bun decat iphone 4 ? o parere ,un sfat daca se poate multumesc!!!
M-ai inteles gresit. Mie 500 de lire pentru Iphone nu mi se pare scump (pe primul meu iphone 2G am dat atunci 600Euro). In schimb mi se pare scump 10.000ron.
L.E: M-am referit afara ca este ieftin la modul unde chiar telefonul va ajunge si gratis cum a fost la 3G si se va plati doar un abonament de 35-50 de lire (care mi se pare ideal la ce ora pe luna).
Nu, nu te-am inteles gresit. Stiu ca 500GBP nu ti se pare mult, insa asta nu inseamna ca "peste tot afara este un telefon relativ ieftin". faptul ca tie nu ti se pare scump, nu inseamna ca el este relativ ieftin. dimpotriva, ti-am demonstrat ca lumea afara nu il considera chiar asa ieftin, iar in tarile respective venitul mediu pe cap de locuitor este mult mai mare decat in romania.
Bookmarks