Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 28 of 35 FirstFirst ... 18 26 27 28 29 30 ... LastLast
Results 541 to 560 of 697

Thread: iPhone 4

1. #541 SP
    Admin MonkY's Avatar
    La 500 de EUR vei gasi Orange: Vand Apple iPhone 4 16GB ORANGE - Telefoane noi si second hand ieftin iar cu 500 RON in plus, gasesti Neverlocked: Vand Apple iPhone 4 16GB Never Locked - Telefoane noi si second hand ieftin. Give it a little time, ca in Ianuarie e criza cea mai mare... trebuie sa apara si mai cheap.

2. #542 SP
    Junior Member iepurasii's Avatar
    si eu caut unul....dar se pare ca au disparut ! Am auzit ca au vazut extraterestrii ce device frumos este si au venit sa le fure pe toate!!
    Cred ca daca gasesc "la baieti" prefer sa-mi iau de la ei .....decat sa dau o galagie de bani pe un abonament si sa ma mai si rog de ei
    stima

3. #543 SP
    Senior Member boga's Avatar
    Dude, vezi in link-urile date mai sus de MonkY. Are omu de 16 gigi codate pe Vodafone si Orange pe stoc. Neverlocked ar trebui sa ii vina azi.. eu asta astept

4. #544 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar

5. #545 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Un screenshot care face cat o mie de cuvinte. XBMC ruland un .mkv in 1080p cu subtitrare in romana via WiFi... Cam mici butoanele, dar... merge. Eat that... haters!
    Attached Images Attached Images photo.png

6. #546 SP
    Senior Member psypc2's Avatar
    De ce se vede atat de pixelat screenshot-ul?

7. #547 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by psypc2 View Post
    De ce se vede atat de pixelat screenshot-ul?
    Are you really kiddin' me? Tu te uiti acum la o imagine de 960 x 480 pe o diagonala de 17-24". Imagineaza-ti cum arata pe un 3.5". Nici cu lupa nu vei vedea ceva "pixelat"...

8. #548 SP
    Senior Member psypc2's Avatar
    Pe iPhone imi imaginez ca nu se vede nici pe departe asa dar eu intrebam deoarece mi se pare foarte ciudat ca pe PC sa se vada astfel. Ca sa dau un exemplu screenshot-urile facute pe iPhone-ul meu se vad foarte clar pe PC-ul meu.

9. #549 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by psypc2 View Post
    Pe iPhone imi imaginez ca nu se vede nici pe departe asa dar eu intrebam deoarece mi se pare foarte ciudat ca pe PC sa se vada astfel. Ca sa dau un exemplu screenshot-urile facute pe iPhone-ul meu se vad foarte clar pe PC-ul meu.
    Eeeh, e probabil vorba de cum randeaza XBMC-ul si cum face screenshoturi iPhone-ul. Probabil de-asta apar asa pixelate in screenshot-uri. Am incercat sa fac poze ca sa se vada cum e in realitate... dar mai bine va puneti XBMC-ul si vedeti "for yourself". Eu sunt prea happy ca l-au portat pe iOS ca sa mai ii caut nod in papura...

10. #550 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Dar de ce il chinui cu 1080p cand nu stie de asa ceva?

11. #551 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by angelcrying View Post
    Dar de ce il chinui cu 1080p cand nu stie de asa ceva?
    Pai cum il chinui? Nu-l chinui deloc... ii dau play si gata Si nu vreau neaparat 1080p, ci doar un player care sa se descurce cu ORICE format si orice rezolutie. Trebuia sa fie asa VLC-ul (vedem cum va evolua de cand nu mai e pe Appstore), dar... daca se ocupa oamenii de XBMC... why not?

12. #552 SP
    Ma refeream ca nu ar avea rost sa ii pui ditamai filmul in 1080p, ca el oricum nu reda decat 720p.

13. #553 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Ma refeream ca nu ar avea rost sa ii pui ditamai filmul in 1080p, ca el oricum nu reda decat 720p.
    Si ce sa fac acum daca am o camera video care filmeaza FullHD si vreau sa ma uit pe iPhone/iPad la ele? Sa stau sa pierd timp convertindu-le? Neah... play direct din shared folder e perfect

14. #554 SP
    Baieti, spuneti-mi si mie va rog cum facem sa transferam contactele de pe SIM-ul normal pe microSIM.. sau ma rog pe iPhone. Jucaria e activata deja pe iTunes.

15. #555 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by boga View Post
    Baieti, spuneti-mi si mie va rog cum facem sa transferam contactele de pe SIM-ul normal pe microSIM.. sau ma rog pe iPhone. Jucaria e activata deja pe iTunes.
    Nu stiu de ce te-ai chinuit sa-ti cumperi microsim. E suficient sa tai SIM-ul la dimensiunile unui microsim (eu mi-am luat un cutter special)

Anyway, cel mai simplu este prin sincronizare via Outlook. Pui intai telefonul cu SIM-ul normal, ii dai sa-ti sincronizeze (sa faca backup) via Outlook, dupa care pui telefonul cu microsim si ii dai Sync cu Outlook... Job done!

16. #556 SP
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Si ce sa fac acum daca am o camera video care filmeaza FullHD si vreau sa ma uit pe iPhone/iPad la ele? Sa stau sa pierd timp convertindu-le? Neah... play direct din shared folder e perfect
    Faceam referire la materialul din poza... Nu la ce filmezi tu...

17. #557 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Faceam referire la materialul din poza... Nu la ce filmezi tu...
    Ala e unul din unchii mei. Cum, nu stiai?

18. #558 SP
    Hai ca pana la urma si-a mutat doar cateva contacte, manual.. pentru ca restu erau mai degraba inutile. In concluzie, dupa vreo 3 saptamani de cautari si periperii /in mare parte neplacute din cauza sellerilor cam neseriosi si a 'crizei' de iPhone-uri 4 din prezent/.. l-am luat azi de la Cosmote.. fara abonament, neverlocked.. in jur de 28 /ne-au bagat pe gat si o casca bluetooth/.

Tre sa recunsc ca build quality-ul m-a cam lasat masca. Toate componentele micutului device inspira calitate si o atentie deosebita pentru detaliu. M-am cam chinuit putin pana am rezolvat cu iTunes.. dar pana la urma m-am descurat, ba mai mult, m-am jucat si niste Angry Chickens si Settlers. Totusi.. mai am ceva de experimentat pana o sa reusesc sa-mi dau seama de vreo 4-5 aplicatii esentiale.. de care chiar am nevoie.. pentru ca sunt atat de multe pe store incat pur si simplu te naucesc. Cred ca ar trebui sa stai vreo 2-3 ore doar ca sa citesti denumirea si descrierea fiecarei aplicatii in parte.

Din pacate n-am reusit sa experimentez mai mult si din cauza ca prietena nu are abonament cu internet inclus, iar el am vazut ca pentru aproape orice iti cere o conexiune la internet. Nici eu nu aveam routeru pregatit.. deci a stat pe uscat. Saptamana asta o sa-l bage la un abonament ori la Vodafone, ori la Cosmote. Daca ar veni cineva cu o recomandare intre cei doi operatori /nu, inca un abonament la Orange ar fi de-a dreptul redundant/ i-as fi profund recunoscator. Nu am inteles prea mare lucru de pe site-urile lor, iar daca sun la ei mi-e ca ma iau cu vrajeli.

PS: Ca sa nu ma las mai prejos, mi-am luat si eu un N95 8gb /sigilat FTW/

19. #559 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Felicitari prietenei tale pentru achizitie

iti recomand o cartela simpla, la vodafone. eu asta am. dau 4 euro pe luna si am 250 mb. Sunt arhisuficienti, daca ai router acasa.

Luati-o usor cu aplicatiile. pentru tine, poti pune jocuri mai serioase, cu grafica mai buna, samd, iar pentru ea, gasesti multe jocuri funny/addictive/de logica.

20. #560 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Vodafone recomand si eu. Si pregateste-ti routerul ala (should be easy as a pie), pt. ca fara net, e pacat de iPhone 4.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 28 of 35 FirstFirst ... 18 26 27 28 29 30 ... LastLast